29 71 41 90 info@new-you.dk

Spirituel hypnose uddannelse

Bliv intuitiv sjælerejse guide

Lær at guide intuitive sjælerejser, der skaber indsigt og forandring på et dybere plan

Kunne du tænke dig at guide andre til at få dyb spirituel oplevelse gennem en sjælerejse, hvor der er et utal af muligheder, og som altid vil passe til den enkelte?

Måske du…

 • … går med en drøm om at arbejde med noget spirituelt, men har ikke fundet din vej ind i det endnu.
 • … søger svar på spørgsmål omkring livet, men har haft svært ved at finde disse.
 • … har en dybere længsel efter at gøre noget meningsfyldt for dig selv og andre.
 • … er nysgerrig på den åndelige verden og spiritualitet, men samtidig har en vis form for skepsis, fordi du egentlig ikke ved, hvad det er.
 • … søger egen udvikling på et spirituelt plan og gerne vil møde ligesindede med samme interesser
 • … gerne vil følge dit hjerte og tage handling på at åbne op for din spiritualitet.
 • … er uddannet indenfor hypnoterapi eller andre terapiformer og mangler spirituelle værktøjer i dit terapeutiske arbejde.

Det lærer du på uddannelsen

Uddannelsen er bygget op, så du trin for trin lærer:

 • Hvordan du med målrettede værktøjer guider folk hen, hvor deres svar ligger i den åndelige verden.
 • Hvilke elementer, der vigtige for at guide trygt og sikkert.
 • Hvordan du gradvist bliver mere og mere intuitiv i din guidning, og dermed skaber din egen måde at arbejde med de lærte værktøjer.
 • Hvordan du opbygger en sjælerejse, som passer til den enkelte (ikke to sessioner er ens)
 • Hvordan du starter en sjælerejse ordentlig op, og hvordan du skaber integration af al vigtig læring og forståelse i processen.
 • Hvordan du sammensætter sjælerejser i forløb og forståelsen for, hvorfor det er vigtigt at kunne dette.
 • Hvordan du laver sjælerejser, som guides på sjælens præmisser med udgangspunkt i den enkelte person.
 • Hvordan du bruger den overordnede struktur og værktøjer til at åbne op for et utal af muligheder, der guider den enkelte person hen, hvor svarene ligger.

En helt unik uddannelse

Dette er ikke en traditionel uddannelse i regressionsterapi eller livet mellem livene. Denne uddannelse er helt sin egen og uden sammenligning en af de mest fleksible og intuitive tilgange, der findes på markedet. Du får masser af nytænkning og simplificering af traditionelle metoder, som adskiller sig markant på mange områder.

Når vi snakker regressionsterapi eller sjælerejser i den traditionelle forstand, er det oftest tunge, tidskrævende og fastlåste metoder, som enten skaber begrænsninger eller kan være svært tilgængelige. På denne spirituelle hypnose uddannelse lærer du en let tilgængelig metode, som skaber høj succesrate.

Denne form for sjælerejse gør det væsentlig nemmere både for dig og personen, der skal guides, da alle mulighederne er åbne, så der ikke på forhånd skal tages stilling til, om man skal vælge en ’tidligere liv’- eller ’livet mellem livene’-oplevelse.

Når man vælger en intuitiv guidet sjælerejse, vil oplevelserne automatisk folde sig ud som de skal, uanset hvor de ligger i den åndelige verden. 

SPIRITUEL HYPNOSE UDDANNELSEN ÅBNER OP FOR ET UTAL AF MULIGHEDER

For dig, som vælger den Spirituelle hypnose uddannelse, åbnes der op for et utal af muligheder, der gør, at du som fremtidig guide kommer til at lave sjælerejser på en moderne og intuitiv måde. Dette betyder, at du kommer til at lære nogle af markedets mest avancerede værktøjer, der er simplificeret og gjort målrettet i deres form.

Helle Joy
… min oplevelse af forløbet har været positiv, rar, behagelig samt lærerigt

Jeg henvendte mig til Benny Vadmand for at forhøre mig omkring Sjælerejse uddannelsen.

Jeg oplevede Benny som yderst imødekommende og venlig og jeg fik en masse info omkring uddannelsen og var med det samme klar til at starte denne uddannelse.

Jeg startede hos Benny 3/4 år senere og min oplevelse af forløbet har været positiv, rar, behagelig samt lærerigt.

Benny udviser en dejlig ro og er dygtig til at undervise i ro og balance hvor man får følelsen af at der er tid til den enkelte samt dennes selvudvikling.

Helle Joy

Uddannelsens opbygning

Det er vigtigt at have værktøjskassen i orden. På den spirituelle hypnose uddannelse får du fyldt værktøjskassen med effektive værktøjer, som kan bruges i de fleste situationer. Når du sætter disse sammen med den intuitive guidning, som du lærer undervejs, er du i stand til at guide enhver sjælerejse, så den passer til den enkelte. Dette gør, at du aldrig løber tør for muligheder og er rustet til, hvad end der måtte dukke op under en session.

Uddannelsen er fordelt på 4 weekendmoduler, som strækker sig over 4-6 måneder. Allerede efter første modul kan du begynde at guide andre. Det forventes, at du arbejder selvstændig imellem modulerne og øver dig på de lærte teknikker og værktøjer. Vi evaluerer løbende dine praktiske kundskaber, så vi sikrer, at du har fået det hele med.

Selve uddannelsen afsluttes med en skriftlig prøve. Når denne er bestået, vil du få udstedt dit uddannelsesbevis.

Herunder kan du se hvad du blandt andet lærer på uddannelsen:

Modul I – Regressionsterapi Basic

Vi lægger ud med at arbejde med basale værktøjer, hvor du lærer at guide i relevante tidligere liv, healing og skabe kontakt til Åndelige vejledere. Alt dette med udspring i hovednavigationsstedet, som hedder det åndelige rum.

Du vil allerede efter første modul have guidet andre flere gange og fået en del spirituelle oplevelser selv. Derudover vil du have en køreplan til, hvordan du sikkert guider andre på et basisplan, så du kan øve teknikkerne og skabe egne erfaringer, inden du starter på næste modul.

Modul II – Regressionsterapi avanceret

På dette modul forfiner vi de teknikker, du lærte på første modul, og gør dem mere intuitive. Derudover åbner vi op for mere avancerede teknikker og forståelser omkring det at guide i tidligere liv, herunder:

 • intuitiv induktion
 • livets bog
 • det magiske spejl
 • avancerede regressionsværktøjer

Efter dette modul har du lært og øvet teknikkerne, som du skal bruge for at kunne lave en komplet tidligere liv oplevelse.

Modul III – Progression & Livet mellem livene

På dette modul åbner op for andre vigtige dimensioner udover tidligere liv. Vi retter fokus på mulighederne i fremtidige liv (progression) og livet mellem livene. Du har måske læst bøgerne af Michael Newton omkring sjælerejser og livet mellem livene. Du lærer en mere moderne og direkte metode, som åbner op for at kunne møde sjælegruppen, få dybe indsigter i visdomsrummet og komme på besøg i rådet, hvor der skabes møde med højtudviklede sjæle.

Modul IV – Livet mellem livene avanceret & Integration ind i nuværende liv

I det sidste modul går vi i dybden med, hvordan der skabes optimeringer – både kropsligt, mentalt og åndeligt. Dette vil ske med avancerede lml-teknikker, som skaber indsigt og forløsning med hjælp fra den åndelige verden. Derudover lærer du, hvordan du kobler alle de lærte teknikker og værktøjer sammen, og hvordan du integrerer det hele ind i nuværende liv.

Få adgang til ekstra undervisningsmateriale

Som en del af uddannelsen får du allerede efter første modul adgang til en masse ekstra materiale online. I takt med at du afslutter de forskellige moduler, får du adgang til mere og mere avanceret materiale.

Materialet består overvejende af videocases, optagelser fra kurser og ekstra videoer, som understøtter alt det, du lærer på uddannelsen. Du kan derfor repeteret det lærte derhjemme mellem modulerne, og du kan se eksempler på, hvordan guidninger kan finde sted samt se videoer, der går i dybden med de forskellige områder.

Hvem er spirituel hypnose uddannelsen for?

Spirituel hypnose uddannelsen er præcis for dig, som ønsker at:

 • Gøre en forskel i livet ved at kunne guide andre ind i en spændende og givende sjælerejse
 • Mestre at lave sjælerejser, som passer til den enkelte
 • Lære principperne bag, hvordan du guider intuitivt i den åndelige verden – uden brug af scripts
 • Lære en gennemtestet metode, der virker, og klæder dig på til fremtiden
 • Få masser af praktisk træning undervejs
 • Få egen udvikling og dybere selvforståelse igennem selv at blive guidet
 • Lære teknikker, der både skaber dybe indsigter og forandringer
 • Tage en modulbaseret uddannelse, der gradvist klæder dig på med grundlæggende og avancerede teknikker
 • Udvide det du kan i forvejen med flere effektive værktøjer
 • Få adgang til masser af online materiale, der understøtter uddannelsen (undervisning, demoer, cases m.m.)

Uddannelsen er for alle

Du behøver ingen specielle evner for at kunne gennemføre den spirituelle hypnose uddannelse. Det kræver ingen specielle eller medfødte evner at tage spirituel hypnose uddannelsen og blive intuitiv sjælerejse guide. Tværtimod er det et håndværk, som kan læres af alle.

Du behøver ingen forudgående kendskab, uddannelse eller erfaring for at deltage. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære at guide andre, samt har nysgerrigheden og interessen indenfor området. 

Er du healer, clairvoyant eller hypnoterapeut? Så er denne uddannelse lige noget for dig

Spirituel hypnose uddannelsen kan både stå alene eller kombineres med andre uddannelser og fag. Uddannelsen i sig selv, giver dig nogle godt værktøjer til at skabe gode resultater, selvom du ikke har anden erfaring med hypnose, terapi eller det spirituelle.

Selvom uddannelsen kan stå alene, er den samtidig et godt match til særligt hypnoterapi uddannelsen, da værktøjerne du lærer på de to uddannelser understøtter hinanden godt.

Er du healer eller clairvoyant vil disse også passe rigtig godt sammen med den spirituelle hypnose uddannelse.

Udover at du får en masse praktisk arbejde på kurserne, bliver du superviseret af underviseren, lige som du får en passende mængde teori, cases og relevant snak om området. 

100% Tilfredhedsgaranti

Denne uddannelse er af høj kvalitet, og du får et af markedets mest nytænkende og intuitive tilgange til spirituel hypnose. Derfor tror vi også på, at du bliver tilfreds med denne uddannelse. Skulle det mod forventning ikke ske, tilbageleverer du blot alt udleveret materiale (dette skal ske indenfor første modul), og du får dine penge tilbage. Du får med andre ord 100% tilfredshedsgaranti på spirituel hypnose uddannelsen! Alt at vinde intet at tabe.

Bennys undervisning er personlig og han deler rundhåndet ud af egne erfaringer

Jeg har været igennem mange uddannelser i mit lange liv, men min netop færdiggjorte Spirituelle Hypnose uddannelse hos Benny Vadmand, var toppen af Kransekagen. Det var en anderledes ”no bullshit” tilgang til et  sensitivt og følsomt emne. Benny navigerede os rundt i den spirituelle verden, sikkert og med stor kendskab til hvordan begreber som sjælerejser, regressions rejser, bliver til at forstå og videreformidle.

Benny er en selvsikker og levende fortæller, som gør at man hører og mærker det han gerne vil formidle, hans undervisning er personlig og han deler rundhåndet ud af egne erfaringer gennem sine mange år som behandler og underviser.

Gennem hele uddannelses forløbet er jeg blevet klædt bedre og bedre på, og føler mig klar til at kunne bruge de mange værktøjer som Benny har fisket op af sin værkstøjs kasse. Det er sket gennem mundlig undervisning og øvelser med andre kursister, under Bennys kyndige supervision.  Jeg har selv kendskab til den spirituelle verden, men blev positivt overrasket over hvor mange fine teknikker Benny har skruet sammen i denne uddannelse, teknikker som jeg har mærket gennem kurset, hvor kraftfulde de er at bruge.

Sten Lundager
LifeDsign

 

Betalingsmuligheder for uddannelsen

Hos New-You tilbyder vi gebyrfri ratebetaling på vores uddannelser – helt gebyrfrit og uden ekstra omkostninger.

Grunden til dette er, at jeg brænder for at arbejde med hypnose og udbrede kendskabet til spirituel hypnose. Derfor skal du have muligheden for at komme i gang med uddannelsen, når du ønsker det uden at skulle lægge det fulde beløb på én gang. 

SPIRITUEL HYPNOSE UDDANNELSE 2021 – 8 DAGE

Efterårshold 2021 (4 moduler):

Modul 1: 11+12 September
Modul 2: 9+10 Oktober
Modul 3: 6+7 November
Modul 4: 4+5 December
Tidsrum: 9-16 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Forårshold 2022 (4 moduler):

Modul 1: 12+13 Marts
Modul 2: 2+3 April
Modul 3: 7+8 Maj
Modul 4: 11+12 Juni
Tidsrum: 9-16 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Din investering i at blive intuitiv sjælerejse guide (100% Tilfredshedsgaranti*) 21.900 kr.

Er du også interesseret i at blive uddannet hypnoterapeut, så se vores Master hypnose uddannelse 

Betalingsmuligheder på denne uddannelse:
A) Betal det fulde beløb på én gang.
B) Gebyrfri ratebetaling på 6 eller 12 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto).

Tilmeldingen sker ved at trykke på knappen nedenunder og udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på at din plads er sikret.

Hvorfor skal du vælge spirituel hypnose uddannelsen?

Er du stadig ikke overbevist om, at spirituel hypnose uddannelsen er noget for dig, får du her 3 yderligere gode grunde til at vælge netop denne uddannelse:

1. Du kommer selv på mange indre rejser, og får egen udvikling undervejs

… hvilket er prisen værd i sig selv.

Denne uddannelse handler ikke blot om at lære at guide andre. Her er din egen udvikling også en høj prioritet. Dette sker både gennem de mange sjælerejse oplevelser, du får undervejs, hvor du bliver guidet af dine medkursister samt gennem spirituelle meditationer på klassen

2. Du får en spirituel hypnose uddannelse, der ikke findes andre steder (med garanti)

Den spirituelle hypnose uddannelse er en enestående tilgang til at lave sjælerejser, som du ikke finder andre steder. Uddannelsen er baseret på opdaterede klassiske teknikker og moderne intuitive værktøjer udviklet af Benny Vadmand. Denne metode sikrer dig en overskuelig køreplan til at kunne guide folk hen, hvor deres svar ligger.

3. Du er støttet hele vejen (også efterfølgende)

Hos New-You er du aldrig overladt til dig selv. Hos New-You er det vigtigt, at du kan tage din kunnen til det niveau, du ønsker. Derfor får du fuld support omkring det at lave sjælerejser. Dette gælder både undervejs og efterfølgende.

Helene - spirituel hypnose uddannelse
Fuldstændig mindblowing kursusdage

Det imponerer min hvordan de relativt simple værktøjer Bennys uddannelse som intuitiv sjælerejse guide/spirituel hypnose master, kan åbne op for en fuldstændig overvældende verden.

Jeg vil på det varmeste både anbefale og opfordre alle til at give sig selv den gave, at modage uddannelse gennem Benny Vadmand.

Mange taknemmelige hilsner fra Helene

Vitalija - spirituel hypnose uddannelse
Det har været en helt ubeskrivelig og fantastisk uddannelse

Kan varmt anbefales. Det har været en helt ubeskrivelig og fantastisk Spirituel Hypnose uddannelse for mig.

Har lært og oplevet mangt og meget.

Tak for din fantastiske support og dit store talent for at fremme alle vores potentialer.

Jeg er bare så glad og lykkelig.

En bedre læremester og mentor end Benny Vadmand, skal man lede længe efter!

Kh Vitalija

Føler jeg er blevet udrustet med den bedste og største viden inden for Sjælerejser

Hej Benny :0) Tak for nogle helt fantastiske dage. Er stadig helt høj. Du er et helt særligt og fantastisk menneske og ikke mindst underviser. At undervise fra hjertet og med en så brændende glød, er en sjældenhed. Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg lige havnede i hænderne på dig. Føler jeg er blevet udrustet med den bedste og største viden inden for Sjælerejser og kan slet ikke vente med at praktiserer det selv. Ved du har meget mere viden og erfaring at dele ud af og jeg kommer helt sikkert tilbage og suger mere til mig. Tak for dig og din rummelighed. Kærlig hilsen – Hannah Tørnstrøm

Fantastisk underviser, skøn personlighed, faglighed i top

Jeg har taget 2 uddannelser her. Fantastisk underviser, skøn personlighed, faglighed i top. Empatisk, varm, sjov, sød og dygtig. De ord er ikke fyldestgørende, men de beskriver Benny som underviser og person. – Henriette Larsen