29 71 41 90 info@new-you.dk

skriftlige udtalelser

hypnose anbefalinger

 

Benny hjalp mig med at genfinde kærligheden til mig selv

Her kommer min tilbagemelding efter mit fantastiske forløb med hypnoterapi hos dig.
Da jeg startede hos Benny i sommers, var jeg meget skeptisk omkring den her hypnose verden. Men da min familie og venner rådede mig til at søge hjælp, besluttede jeg mig for at give det en chance.
Jeg var overbevist om at jeg ikke skulle side hos en psykolog og snakke i timevis for at få det godt igen. I flere år havde jeg ikke været mig selv og jeg følte ikke, at jeg kunne finde tilbage. Jeg var udkørt og træt af at sætte begrænsninger for mig selv og jeg følte, at hele verden bevægede sig imens jeg var gået totalt i stå. Jeg havde i nogle år, levet i et meget usundt og dysfunktionelt forhold, som jeg havde svært ved at komme mig over efterfølgende. Jeg satte konstant begrænsninger for mig selv, da jeg havde en generel pessimistisk tilgang til mange ting i mit liv.
Første gang jeg kom i hypnoterapi blev jeg overvældet af følelser, både gode og dårlige. Jeg fandt mig selv, sidde og stortude men også grine højlydt flere gange under sessionen. Det var som om at jeg blev hevet igennem hele mit følesesregistre uden selv at have kontrol over det. Det er svært at beskrive det som man gennemgår under et forløb med hypnoterapi og nogle gange havde jeg svært ved selv at tro på det. Efter første gang blev ved med at komme hos Benny, da det mærkedes rigtigt godt.
Benny vidste lige præcis hver gang hvad vi kunne arbejde med, selvom jeg ikke selv havde en anelse, men lige så stille kunne jeg mærke en udvikling. Små trælse ting som jeg gik meget op i før, fyldte pludselig ikke så meget i min hverdag mere og jeg kunne mærke at jeg blev mere positiv og fik troen på mig selv tilbage. Min livskvalitet blev styrket og jeg begyndte at føle mig rigtig godt tilpas.
I dag, et halvt år efter jeg startede hos Benny, er jeg generelt meget glad, jeg er blevet meget mere selvsikker på mig selv og jeg føler at tingene går i den rigtige retning. Benny hjalp mig med at genfinde kærligheden til mig selv og dermed også en stor dosis livslyst og gåpåmod. Mit forløb hos Benny har været helt fantastisk, og en unik rejse som jeg helt klart vil anbefale til alle som går med udfordringer i hverdagen, både små og store. Jeg kan ikke takke ham nok for den hjælp han har givet mig og jeg vil altid være taknemmelig for mit forløb hos ham. 1000 tak Benny!

Det har hjulpet mig enormt meget, og min selvtillid er blevet meget bedre

Hej Benny.
Mange tak for de sessioner jeg har haft inde ved dig. Det har været en virkelig stor hjælp og de sidste par gange har jeg været helt høj efterfølgende.
Til andre vil jeg sige, tvivl ikke på at prøv hypnose, det er en helt fantastisk oplevelse og især hvad det kan gøre af ændringer ved en. Det er alle pengene værd.
Mit problem har været min selvtillid og selvværd, som førte over til nogle dumme tanker omkring mad. Det har hjulpet mig enormt meget, og min selvtillid er blevet meget bedre. Har også fået meget mere ro omkring mig selv og min krop.

Allerede efter få hypnose behandlinger er Cross verdenen ændret

Mit forløb hos Benny ved New-You har været overordentlig rart og ikke mindst utrolig effektivt.
Allerede efter få hypnose behandlinger er Cross verdenen ændret, frygten svundet og præstationerne væsentlig forbedret

Jeg vil gerne takke Benny for, at hjælpe mig af med min flyskræk

Jeg vil gerne takke Benny for, at hjælpe mig af med min flyskræk.
Jeg har altid været ekstremt nervøs når jeg skulle ud at flyve. Jeg fik kvalme og det føltes som om jeg ikke fik blod til hovedet. Når jeg så kom ind i flyet blev denne fornemmelse endnu værre.
For 9 år siden var jeg så med min kone og barn på Mallorca, og fik det så dårligt på vej derned, at jeg nægtede at flyve med hjem igen. Vi måtte så sejle fra Mallorca til Barcelona, hvor vi lejede en bil og kørte til Danmark.
Siden havde jeg ikke været ude at flyve, før jeg kontakte Newyou.
Jeg fik 3 gange hypnose og selvom om jeg var meget skeptisk i starten, prøvede jeg efter endt behandling at bestille en flytur til Manchester. Det gik super fint, og jeg glæder mig allerede til næste flyvetur!
Det har gjort det meget lettere for mig og min familie at komme på ferie, så mange tak.

Jeg har udviklet mig utrolig meget efter at have været hos Benny

Hej Benny
En tilbagemelding omkring hypnose og MP3 lydfiler.
Da jeg gik i folkeskole blev jeg meget indadvendt, pga. mobning fra årgangens piger. Jeg turde ikke åbne mig op for nye mennesker, da jeg var bange for hvad de ville sige om mig. Jeg havde en tendens til altid at have mine parader oppe for specielt personer af samme køn. Jeg valgte derfor at tage kontakt til Benny. Efter hypnosen havde jeg forståelse, for min identitet. Jeg vidste hvem jeg var og vidste derfor at andre mennesker, ikke skulle gøre jeg tænkte negative tanker om mig selv. Jeg kan nu se tilbage på en fremragende hypnose hos Benny, som fik mig til at se fremad og give slip på alt det negative som var omkring mig.
Efterfølgende har jeg lyttet til MP3 lydfilerne. Jeg lytter til dem inden skole, arbejde eller inden jeg skal til at sove. Jeg brugte endda lydfilen for afslapning, inden en eksamen fordi jeg var meget anspændt. Jeg kom ud med et 12-tal.
Jeg har udviklet mig utrolig meget efter at have været hos Benny. At tage et skridt længere end forventet. Tage til en anden by for at gå i skole og møde nye mennesker, arbejde frivilligt og endda er endt på en pædagogisk assistent uddannelse for at kunne komme til at arbejde med børn/unge.
Så et stort tak til Benny og mange varme hilser

jeg har ikke længere en knugende fornemmelse i maven

Hej Benny.
Tak for sidst! Det var meget spændende at prøve hypnose for første gang. Jeg kom til dig, fordi jeg havde en fobi overfor hvepse. Vi havde en lang samtale om, hvordan jeg havde det generelt, og jeg synes at vi kom godt ind på problemet. Du var rigtig god til at spørge ind til hovedkernen, og man føler sig helt tryg og afslappet i dit selskab. Efter hypnosen havde jeg det helt fint, og var meget afslappet. Min første test på om hypnosen havde virket, kom dagen efter da jeg skulle til havefest. Dette plejer at være et kæmpe problem, da jeg var bange for at sidde udendørs. Det gik rigtig godt! Jeg var langt mere afslappet end jeg plejer at være, og jeg holdt ikke øje med om der nu kom en hveps. De gange der kom en flyvende forbi, gik jeg bare lige så stille lidt væk, og når den så var væk, kunne jeg godt sætte mig ned igen – opsummeret: jeg var ikke længere bange! I ugerne efter oplevede jeg at jeg stadigvæk havde en tendens til at “holde øje” men jeg synes at det langsomt er blevet bedre, og jeg har ikke længere en knugende fornemmelse i maven, når jeg skal udenfor – jeg tænker faktisk næsten ikke på det.
Så alt i alt, hypnosen har hjulpet mig, selv efter bare 1 session! Jeg kommer nok tilbage igen, da jeg synes der lige er nogle ting der godt kunne blive bedre, men det havde du jo også sagt til mig, at det måske var nødvendigt. Det var det som jeg godt kunne lide ved dig, at du var ærlig omkring hypnosen og dens muligheder. Til alle jer andre: jeg kan varmt anbefale alle der overvejer hypnose, at lave en aftale med Benny, da han er rigtig dygtig og virkelig sætter sig ind i, hvad for et problem man nu må have. Han er god til at få en til at føle sig tryg, og han er ærlig og rar at være sammen med.
Tusind tak for hjælpen Benny :)

Det var en spændene oplevelse hvor jeg kom af med gamle gener

Hej Benny.
Som jeg lovede jeg ville, har jeg skrevet en beskrivelse af min oplevelse af din behandling:
Efter jeg har ligget syg i længere tid med kvalme, mavepine og opkastning af alt mad der kom ned, bestemte vi os for og prøve noget nyt. 
Min mor havde hørt om hypnose, og det hjalp.
Jeg følte mig på en gang helt rolig ved det og på den anden side var jeg også lidt nervøs, det var noget nyt og en smule mystisk. Men da det først sådan begyndte, blev jeg helt afslappet. Det var en spændene oplevelse hvor jeg kom af med gamle gener, som jeg egentlig ikke havde lagt mærke til. Før jeg blev gjort opmærksom på det. 
Da jeg vågnede fra hypnosen, kunne jeg straks mærke at jeg havde det bedre både fysisk og psykisk, jeg kunne helt bogstaveligt talt ikke lade være med at smile.
Det er helt klart en behandling jeg også vil bruge hvis der dukker andre ting op.

Min hverdag er blevet meget lettere, og jeg er dig meget taknemmelig

Du må undskylde at jeg ikke har fået skrevet, men jeg er lige flyttet op til jul og jeg får først internet på torsdag, så det har været lidt sparsomt med muligheder… Håber også at din jul og din overgang til et nyt årti er gået godt.
Det går virkelig skønt, jeg kan virkelig mærke en forandring i min kommunikation og mit forhold til andre mennesker. det er slet ikke samme ‘satsning’ som før når jeg skal kontakte nogen, jeg skal ikke mande mig op mere, for jeg er ikke længere bange for at gøre noget forkert eller ikke at være god nok. Jeg hviler mere i mig selv. Det kræver selvfølgelig træning nu, for jeg har en masse vaner forbundet med min gamle tænkemåde, men det kommer jo henad vejen. Indeni kan jeg mærke en enorm ændring, og hvor jeg før var nervøs for at kontakte/ringe til fremmede, gør jeg det nu uden at tænke nærmere over det. Min hverdag er blevet meget lettere, og jeg er dig meget taknemmelig. Samtidig er jeg meget stolt af mig selv.
Det fører mig til noget andet: Min kæreste er blevet så inspireret af min udvikling, at han også godt kunne tænke sig hypnose. Faktisk var det ham, der ville have det i allerførste omgang, men så kom jeg ham lige i forkøbet. Han er ligeledes meget usikker på sig selv når han skal kontakte andre, især fremmede, og især over telefon. Jeg har talt godt om dig og min oplevelse, og derfor vil han selvfølgelig helst til behandling hos dig.

Det er bare dejligt at det virker, og så allerede

Hej Benny
Vil lige melde tilbage, som vi talte om. Jeg har i denne uge haft en anden følelse i kroppen tidligere.
Jeg føler mig slet ikke nær så afhængig af min kæreste, og føler at jeg har meget nemmere ved at give ham plads, det er bare dejligt at det virker, og så allerede:) Ved ikke rigtig, hvad jeg ellers skal skrive, men det var bestemt en god oplevelse.
Hvis der melder sig problemer et andet tidspunkt, kontakter jeg dig igen!

Jeg vil nu ikke længere kategorisere mig selv som en person med flyskræk

Hej Benny
Lidt feedback efter 4 sessioner hos dig. Det er helt fantastisk, “noget” har virket! Jeg har været afsted med fly til New York og det gik rigtigt godt. Jeg følte stadig lidt uro, det går nok ikke væk med et knips med fingrene, men jeg var istand til meget bedre at håndtere dette, med de teknikker, som du har lært mig. Jeg vil nu ikke længere kategorisere mig selv som en person med flyskræk. Tusind tak for hjælpen, det er som om at jeg nu er en ny version af mig selv, og det åbner op for en masse spændende muligheder

Jeg har fået mit liv tilbage og kan nu gøre alt det jeg elsker uden smerter

Hej Benny
Jeg ville bare sige tusind tak for hjælpen.
Jeg havde haft kroniske smerter i næsten 2 år, og intet andet hjalp, men efter 5 gange hypnose, var smerterne væk. Jeg kunne allerede mærke forskel fra første gang, hvor jeg begyndte at kunne gå op og ned af trapper.
Det var helt fantastisk under hypnosen, og er fuldstændigt ubeskriveligt efter.
Jeg lærte min ejen fantasiverden at kende, som jeg stadig kan bruge hvis jeg får ondt eller hvis der er noget jeg er ked af. Jeg skal jo bare skrue på de dårlige knapper og justere hjernen.
Jeg er helt ubeskrivelig taknemmelig for hypnosen. Jeg har fået mit liv tilbage, som jeg sagde. Og kan nu gøre alt det jeg elsker uden smerter, og leve det mest lykkelige liv nogensinde, det kan jeg takke dig for Benny.
Hvis du vil det nok, kan det lade sig gøre med hypnose. Tro på det og lad dig hive med.
Tusind tak for hjælpen, alle burde prøve hypnose.

Nu kan jeg med ro i maven gå til de store udfordringer der venter

Jeg kom til Benny, fordi jeg i forbindelse med en jobsøgning var kommet ind i en meget negativ personlig spiral. Jeg havde erkendt, at jeg spændte ben for mig selv til jobsamtalerne ved ikke at turde stå ved, hvem jeg var. Men jeg havde brug for hjælp til at få styr på mit selvværd. Benny evnede at få mig til at lukke op og komme helt ind til kernen af mit problem på få gange i den bløde stol. Han fik mig til at give slip på gamle, hensigtsmæssige mønstre fra min barndom. Det var som om 1000 sandsække blev løftet af mine skuldre. Han hjalp mig også med at se fremad og være til stede i en fremtidig jobsamtale på en måde, hvor jeg kunne vise mine sande kvaliteter som menneske. På få uger vendte livet for mig. Pludselig fik jeg på samme tid tre meget spændende jobtilbud. I dag har jeg skrevet under på mit drømmejob, og hele processen giver mening for mig. Jeg er taknemmelig for, at jeg fik taget livtag med mit selvværd. Nu kan jeg med ro i maven gå til de store udfordringer, der venter. Tak for en uvurderlig hjælp, Benny. Jeg kommer igen!”.
KH

sjælerejse og regressionsterapi udtalelser

 

Vi følte begge en stor tryghed hos ham under sessionerne

Min kæreste og jeg var til en sjælerejse session hos Benny vadmand. Det var første gang for os begge, at opleve en regressions therapi session og det har været en meget stor oplevelse. Benny er yderst professionel og vi følte begge en stor tryghed hos ham under sessionerne. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Benny og det vi fik ud af sessionen, er noget vi 100% kan tage videre med os og bruge i livet. Jeg har personligt fået åbnet op for en masse ting, jeg ikke helt vidste jeg var i stand til. Jeg var i første omgang forvirret over min oplevelse, da jeg fik så mange forskellige indtryk. Lidt efter lidt begynder tingene lidt at sætte sig på plads og give mening, men jeg har stadig lang vej endnu, i min spirituelle rejse og jeg glæder mig til at udforske mere hos Benny, når tiden er inde. Da jeg fandt Benny vadmands hjemmeside sagde min mavefornemmelse at jeg skulle vælge Benny som min therapeut, og det var jeg super glad for at jeg gjorde. Han kan varmt anbefales til alle.

Jeg er nærmest målløs og meget tænksom, kærligheden flyder frit fra hjertet

HEJ BENNY OG TAK FOR SIDST
Der er nu gået nogle dage, hvor jeg har tænkt meget
over min oplevelse ved regressionen. Jeg er nærmest målløs og meget tænksom,
især den sidste del af seancen berører mig dybt og jeg kan fortælle at mine skulder
rygsmerter er væk !!! vildt ikke?
Mange ting er faldet på plads, hvad der er væsentligt og hvad der ikke betyder noget
i livet. Kærligheden flyder frit fra hjertet.
Med den uddannelse jeg har og det jeg har beskæftiget mig med i mange år, giver det virkelig
stof til eftertanke.
Venlig hilsen

Jeg har fået en helt anden ro i mig

HEJ BENNY
Der er gået nogle dage efter jeg modtog behandlingen. Det har været en helt fantastisk oplevelse. Behandlingen har givet mig en dyb dyb indsigt i mig selv og ikke mindst hvorfor jeg har de mønstre jeg har.
Det var meget vigtigt for mig at jeg efter en grim skilsmisse fyldt med svigt fik revet “kontrakten” over til min eksmand og man må sige at det er der blevet gjort. Jeg har fået en helt anden ro i mig, og der er rigtig mange i min omgangskreds der har bemærket det.
Nu har jeg fokus på hvad jeg vil bruge mit liv på, og jeg er sikker på at modet kommer.
Endnu engang tusind tak for en dejlig oplevelse.
Med venlig hilsen

Jeg troede ikke det var muligt, men det skete jo rent faktisk

KÆRE BENNY!
Endnu engang tusind tak for den vidunderlige rejse du hjalp mig ud på og hjalp mig trygt og sikkert igennem. Så proffetionelt men også meget omsorgsfuldt . Der er ingen tvivl om at jeg vender tilbage til dig – når jeg er klar til næste rejse- for der er meget mere jeg gerne vil vide om mig selv ! Jeg er så uendelig taknemmelig for at jeg mødte Maren. At vide at det var et godt liv hun levede trods det var et hårdt liv. Mødet med min storebror, mødet med min smukke Åndelige Vejleder – jeg troede ikke det var muligt, men det skete jo rent faktisk. Og ikke mindst tilgivelsen ! den har givet mig så meget fred i mit sind 🙂

Jeg har fået hjælp til at bearbejde bryde gamle tankemønstre og fået et nyt syn på mig selv.

Jeg opsøgte Benny pga. eksamensangst. Jeg havde tidligere været hos en anden hypnotisør, men jeg fornemmede en “væg” imellem os. Det første møde med Benny gav fornemmelsen af et åbent og imødekommende menneske.
Jeg har haft stor gavn af hypnoseterapi til at overkomme min eksamensangst med det resultat, at jeg klarede mig rigtig fint til eksamenen. Igennem sessionerne, fandt jeg ud af, at min angst gik helt tilbage til min tidlige barndom og oplevelser igennem hele min opvækst. Jeg har fået hjælp til at bearbejde disse oplevelser, bryde gamle tankemønstre og fået et nyt syn på mig selv.
Efterfølgende har jeg prøvet sjælerejsen. Sjælerejsen har haft stor betydning for mig og hele den selvudvikling, som jeg startede på, da jeg begyndte med hypnosesessionerne. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men fornemmede, at det måtte jeg prøve. Og jeg har ikke fortrudt. Sjælerejsen har overgået alt, hvad jeg overhovedet har kunne forestille mig. Det spirituelle univers blev åbnet op for mig, og synet på eksistens har fået en helt anden betydning efter sådan en rejse.

En fantastisk rejse som alle bør opleve mindst én gang i dette liv

DET ER DAGEN EFTER MIT BESØG HOS BENNY.
Mine følelser er blandede. Jeg tænker tilbage på den behagelige armchair, mine øjne er lukkede, tæpper svøbt om mig, sommerfugle i maven og Benny’s hypnotiske stemme der vugger mig blidt ned i dybere lag.
Benny førte mig sikkert igennem min rejse og hans tilstedeværelse var uundværligt. Når jeg gik i stå hjalp han mig videre, når jeg manglede ord var han forberedt. Jeg følte mig i trygge hænder.
Min sjælerejse oplevelse gav mig muligheden for at hilse på tidligere slægtninge, gå i dialog med en opstegen mester, blive genforenet med mine sjælevenner og møde min beskytter.
Jeg ønskede at få en forståelse af livet og finde mit kald for dette liv og Benny hjalp mig med at opnå dette. En dyb indre ro er over mig. Denne oplevelse overgik mine forventninger. En fantastisk rejse som alle bør opleve mindst én gang i dette liv.

For mig var regression en fantastisk oplevelse

MIN OPLEVELSE MED REGRESSION
Jeg ville gerne et eller andet selvudvikling. Jeg ville videre indeni og jeg ville dybere end moderbinding og ødipal fase!
Regression syntes jeg lød spændende og jeg fandt Benny på nettet. Benny tog imod mig med åbenhed og seriøsitet omkring min situation og hvor jeg var.
For mig var regression en fantastisk oplevelse. Udover at opleve et liv i en anden tid, fik jeg en følelse af min sande natur. Jeg oplevede at min daglige indre kommentator blev stille og at følelser, billeder og dyb indsigt fyldte mig.
Regressionen har givet mig rigtigt meget lyst og mod på at opleve mere af mit sind og sjæls dybde.
Jeg føler at denne rejse var en smuk begyndelse mod endnu større indsigt og udvikling
Hilsen

Det var en meget spændende og dyb oplevelse

KÆRE BENNY
Jeg har oplevet en sjælerejse,- og det var en meget spændende og dyb oplevelse.
Inden jeg kom var jeg egentlig ret forvirret og havde en masse spørgsmål og forestillinger om mit liv som jeg simpelthen ikke kunne hitte rede i,- nu herefter kan jeg mærke en form for beslutsomhed, noget er ikke mere som det var før, det drejer sig om nogle handlemønstre jeg havde før i tiden, de er bare ikke acceptable for mig nu og det er lidt af en befrielse.
Jeg er sikker på at der vil ske flere ting som har forbindelse til sjælerejsen, når oplevelsen falder helt på plads…En af de vigtigste og mest overraskende ting for mig, var at oplevelsen af tidligere liv kan være opløsende for handlemønstre i dette liv, ret vildt egentlig..Derudover er det bare en dyb oplevelse der efterlader dig tænksom og fuld af ærefrygt og ærbødighed for livet på jorden og i “himlen” i det hele taget.Og også en øjeåbner for hvad vi mennesker i virkeligheden er i stand til via vores hjerter og tanker..
Det blir ikke sidste gang du ser mig Benny, tusind tak for din tid og tilstedeværelse.
Kærlige hilsner

Det var en ubeskrivelig fantastisk oplevelse

HEJ BENNY
Tusind tak for at du guidede mig gennem en Soul-Key session. Det var en ubeskrivelig fantastisk oplevelse, og det har givet mig stor ro og selvsikkerhed om hvorfor jeg er som jeg er, og at de følelser jeg har er ok. At møde min åndelige vejleder er en gave, som jeg er sikker på vil kunne hjælpe mig igennem livets udfordringer fremover, og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg i løbet af det næste års tid vil benytte mig af endnu en session, for jeg vil frygtelig gerne vide endnu mere om mig selv, om mine forrige liv og pejsesalen.
En sjælerejse kan varmt anbefales.
På gensyn og ha’ en fantastisk weekend.
Bedste hilsner

Alle puslespilsbrikkerne er pludselig faldet på plads

KÆRE BENNY
Aller først tusind, tusind, tak. Der er nu gået et par måneder, siden jeg sidst var hos dig, og min verden, min person, mine drømme og min sjæl er forandret på ny. At besøge dig, har åbnet endnu mere op for den verden, jeg igennem længere tid har haft kigget ind til og troet på, været en del af – og håbet på at opdage endnu mere af – og ønskede at vide mere om. Og ikke mindst opleve. Jeg havde længet haft kig på din hjemmeside og pludselig en dag, vidste jeg, at det var på tide at besøge dig. Som om, det var meningen, hvilket det også var. Der er en mening til alting, det har jeg længe haft troen på, men du overbeviste mig 100 procent. Alle puslespilsbrikkerne er pludselig faldet på plads, og de første faldt allerede på plads samme dag, som jeg havde været hos dig. Men her et par måneder efter, giver alting meget, meget, mere mening – mere end hvad jeg nogensinde før har oplevet! Det er vildt, fantastisk og det smukkeste og rigeste, jeg nogensinde før har oplevet, at få lavet en sjælerejse. Og det er ikke sidste gang, at jeg får lavet en hos dig. Jeg føler, at min sjæl og person har fundet dét den søgte ved at have gravet dybere i mine tidligere liv. Min sjæl viste mig præcist, hvad jeg længe havde ledt efter – jeg havde aldrig kunne finde ord for, hvad det helt præcist var, men det vidste min sjæl udemærket, og den førte mig hen til det. Ord, billeder, følelser og lys og minder, fra noget dybt, dybt, indeni, der mødte mig, og som har givet en sådan dyb ro og større forståelse på livet – indre som ydre. Det er det største, jeg har oplevet. Så endnu en gang, tusind tak, det har været den største gave at få. Vi ses,
De varmeste hilsner

Jeg oplevede stor forløsning og ny indsigt undervejs i sessionen

KÆRE BENNY
Det er med stor glæde, at jeg skriver denne udtalelse til din hjemmeside.
Sjælerejse hos dig forleden var helt unik for mig og har haft stor effekt. Ikke nok med at jeg oplevede stor forløsning og ny indsigt undervejs i sessionen, der er også en hel masse, som efterfølgende er faldet på plads i mig. Jeg har haft flere klarsyn, mærker større intuition på mange af de områder, som vi arbejdede med forleden, og min forbindelse til den åndelige verden er generelt blevet mærkbart optimeret. Det oplevede jeg også tydeligt i de clairvoyancer, jeg lavede i dag. Min præstationsangst var forsvundet, og jeg kunne med fuldstændig ro, give mig hen i tillid til arbejdsdelingen mellem mine guider og mig, som ren kanal. Føler stor taknemmelighed og takker dig af hjertet for din hjælp, din meget behagelige og trygge måde at guide mig igennem sessionen på forleden, og for din måde at være på.
Du er super dygtig!

Hypnose uddannelse anbefalinger

 

Det var et rigtig godt kursus, som er meget anvendeligt

Det var et rigtig godt kursus, som er meget anvendeligt. Det er muligt at virke som behandler straks efter endt kursus.
Benny er en god instruktør som går op i at give dig de kompetencer som skal til for at blive god.

Jeg føler mig meget godt klædt på, til at arbejde som hypnoterapeut

Benny er en inspiration at blive undervist af. Hans indlevelse er fantastisk. Gennemarbejdet materiale, jeg føler mig meget godt klædt på, til at arbejde som hypnoterapeut.
Jeg føler at alt er gennemarbejdet sammen med os kursister, på et dybt niveau.

Det har været utrolig lærerigt

Det har været utrolig lærerigt og jeg har følt mig tryg ved selv at blive hypnotiseret.
Benny har en indlevelse i sit arbejde der smitter utrolig meget af på os andre og jeg har glædet mig meget til hans timer.

Jeg har lært alt hvad jeg behøver, for at få succes som hypnoterapeut

Det har været nogle meget lærige timer og dage på hypnose uddannelsen hos Benny Vadmand. Jeg har lært alt hvad jeg behøver, for at få succes som hypnoterapeut. Min rygsæk er pakket med en masse lækkerier.

Oversteg mine forventninger ved detaljerede og dokumenterede tilgang

Hej Benny.
Oversteg mine forventninger ved detaljerede og dokumenterede tilgang til strukturen i 5PATH og 7Path selvhypnose.
Dejligt med fleksibilitet og gode eksempler fra din egen praksis.

Jeg klar til at bruge 5PATH hypnoterapi i min praksis

Det har været en super god oplevelse at lære 5PATH og 7Path hypnose og selvhypnose system. Benny Vadmand er en engageret og meget grundig underviser, derfor er jeg klar til at bruge 5PATH hypnoterapi i min praksis.
Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til uddannelserne hos New-You

Jeg føler mig velinformeret og godt uddannet efter dette kursus

Det har været et super godt kursus.
Gode materialer, god vekselvirkning mellem undervisning og praktiske øvelser.
Benny har en smittende begejstring, god humor.
Han har en virkelig god viden om 5-PATH og 7Path- Jeg føler mig velinformeret og godt uddannet efter dette kursus.
Benny er meget god til at formidle stoffet.

Det har været 12 transformerende dage med stor personlig udvikling

Jeg har været meget tilfreds med Hypnoterapi uddannelsen og Benny som lærer. Det har været 12 transformerende dage med stor personlig udvikling. Skønt at få selvhypnose med i forløbet. Jeg kan varmt anbefale forløbet, såvel hypnoterapi til andre. Hos Benny er du i gode hænder.

Hypnose kurset levede op til mine forventninger

Hej Benny
Hypnose kurset levede op til mine forventninger. Vores lærer Benny Vadmand er meget dygtig og jeg giver ham gerne mine bedste anbefalinger.

Uddannelsen er i sig selv virkelig god

Hej Benny
Det var et rigtig godt kursus. Man lærte rigtig mange gode teknikker. Det var interessant og inspirerende.
Vores underviser var professionel, energisk, veluddannet og fleksibel.
Uddannelsen er i sig selv virkelig god.

Undervisningen har været meget professionel, med skøn strejf af humor

Hej Benny
Det har været meget lærerigt og inspirerende. Jeg har lært så meget om mig selv og de grundlæggende følelser via dette enkle og geniale system, at jeg glæder mig til at arbejde videre med det selv. Jeg føler mig godt uddannet til opgaven. Undervisningen har været meget professionel, med skøn strejf af humor, tak Benny.

Jeg har været glad for den meget ”hands-on” undervisning og gode gennemgang.

Benny skabte et trygt miljø hvor hver elev kunne stille hvilke som helst spørgsmål de havde. Han var meget praktisk-orienteret og dette var til stor gavn. Han strukturerede kurset/uddannelsen på en måde, hvor der var tid til personlig integration af indholdet/personlig udvikling og tid til at øve sig med klienter. Jeg har været glad for den meget ”hands-on” undervisning og gode gennemgang.

Kurset har været lærerigt og oplysende

Kurset har været lærerigt og oplysende. Min instruktør var oplysende og meget supporterende ved vores øvelser. Jeg er klar til at gøre denne uddannelse til mit daglige arbejde. Vil klart anbefale New-You.

Jeg har udviklet mig som menneske og i mit arbejde

Tak til Benny for inspiration og guidens i disse fantastiske redskaber.
Materialerne og bøgerne er rigtig gode og har skabt vigtig viden og læring.
Benny er selv meget dygtig i alle redskaber og en fantastisk guide til at vi finder vores egen vej.
Jeg har udviklet mig som menneske og i mit arbejde som coach og ledelsesrådgiver.

Meget brugbart og forfriskende at få mange nye vinkler på

Hypnose var nyt for mig. Gennem kurset lærte jeg en del nyt, men så også hvor tæt det ligger på det jeg arbejder med. Meget brugbart og forfriskende at få mange nye vinkler på.
Benny er meget givende i sin undervisning og især ved demo af hypnose kan man se og føle hans dedikation til dette.

Drømmer du om at skabe forandringer i dit liv eller tage en professionel hypnoseuddannelse?

Hos New-You Hypnose i København kan du opnå de ønskede forandringer i dit liv eller tage en professionel hypnoseuddannelse som hypnoterapeut, sjælerejse terapeut eller begge dele.

Med mere end 15 års erfaring inden for hypnoseterapi og tusindvis af succesfulde klientforløb tilbyder Benny både effektive hypnose forløb, sjælerejser og uddannelse. Han arbejder på fuld tid som professionel hypnoterapeut og underviser, hvilket garanterer dig kvalificeret støtte i din rejse mod forandring.

Har du spørgsmål til hypnoterapi, sjælerejser eller hypnoseuddannelse, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen. Du kan også kontakte Benny på telefon: 29 71 41 90 eller via e-mail: info@new-you.dk for at høre nærmere.

    Notice that you can also get hypnosis in English
    Learn more about the different hypnosis sessions in English here!