29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod social angst

Hypnose mod social angst

Social fobi eller social angst er en gennemgribende angst for sociale situationer og socialt samvær med andre mennesker. Hvis man lider af socialangst, er man ofte så angst for at være sammen med andre mennesker, at man forsøger at undgå alle former for socialt samvær. Dette betyder ikke, at man ikke har lysten til at være sammen med andre socialt. Lysten overskygges imidlertid bare af frygten for at virke kejtet, klodset og forkert i andres øjne. I værste fald kan man være så hæmmet af sin angst, at man fuldstændig isolerer sig, eller at man ikke kan gennemføre en uddannelse eller få et job, hvor man skal være sammen med mange mennesker.

Hvis du føler, at din social angst forhindrer dig i at leve dit liv til fulde, kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til social angst med hypnose. Hypnose er velegnet til at ændre ens tanke- og adfærdsmønstre, og kan derfor have en gunstig effekt på ens sociale vaner. På vores hypnoseklinik i København har vi positiv erfaring med at forbedre vores kunders livskvalitet og sociale tryghed ved hjælp af hypnose mod socialangst.

Social-angst-hypnose

Hvad er grunden til social angst

Din angst for sociale sammenhænge kan have udviklet sig af mange forskellige årsager, det kan eksempelvis være stress, kriser elle andre negative hændelser. Den mest åbenlyse grund til socialangst er mobning i de tidligere skoleår, som efterfølgende har lagret sig som en frygt for andres reaktioner og meninger. I den forbindelse har man mistet modet og evnen til at sige fra, og disse omstændigheder har bevirket, at man har fået lav selvtillid og selvværd.

Uanset hvad der er årsagen til din socialfobi, så har oplevelsen lagret sig i din underbevidsthed, hvilket har afledt et hæmmende følelsesmønster, som får dig til at reagere uhensigtsmæssigt i sociale sammenhænge. Her kunne nogle af symptomerne typisk være, at du ryster på hænderne, sveder, er anspændt i kroppen, får ondt i maven og føler dig svimmel, når du indtræder i sociale situationer.

 

 

Hvorfor vælge hypnose mod social angst

Hos New-you kan vi hjælpe dig med at slippe fri fra dette hæmmende følelsesmønster gennem hypnose mod social angst, som er en af de mange typer af hypnose mod angst og fobier, vi tilbyder på vores klinik. Målet med hypnose mod socialangst er at neutralisere den uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed, og som styrer din angst. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker dykker vi ned i din underbevidsthed for at justere dine tankeprocesser og vanemønstre, så de bliver mere åbne og sociale.

Gennem hypnosen mod socialangst har vi desuden mulighed for at arbejde på dit forhold til dig selv, hvormed du får værktøjerne til at kunne udvikle en større kærlighed til dig selv. Dermed vil du i fremtiden ikke tillægge omverdenen den samme dominerende rolle i dit liv, som du tidligere har gjort, og du vil se fornyede muligheder i dit sociale liv.

 

Fordelene ved at slippe social angst

Hvis du slipper af med din social angst, kan du opleve en række fordele i dit liv:

Bedre mentalt helbred:

Social angst kan påvirke dit mentale helbred negativt og føre til stress, angst og depression. Hvis du slipper af med din social angst, kan du forbedre dit mentale helbred og opnå en bedre livskvalitet.

 

Bedre sociale relationer:

Angst kan hindre dig i at opbygge og opretholde relationer med andre mennesker. Hvis du slipper af med din social angst, kan du blive mere selvsikker og komfortabel i sociale situationer og derved forbedre dine relationer med andre.

 

Bedre karrieremuligheder:

Angst i sociale situationer kan også påvirke din arbejdspræstation, især hvis dit arbejde involverer interaktion med andre mennesker. Hvis du slipper af med din social angst, kan du forbedre dine arbejdspræstationer og åbne op for bedre karrieremuligheder.

 

Øget selvtillid:

Social angst kan have en negativ indvirkning på din selvtillid og selvværd. Hvis du slipper af med din social angst, kan du øge din selvtillid og tro på dig selv, hvilket kan føre til større personlig vækst og tilfredshed.

 

Bedre livskvalitet:

Samlet set kan slippe af med social angst føre til en forbedring af din livskvalitet. Du kan opleve mere glæde og positivitet i dit liv samt mere energi og motivation til at forfølge dine mål og drømme.

 

Slip fri fra din social fobi

Med hypnose mod social angst kan du med andre ord få hjælp til at håndtere din social fobi, og slippe fri fra den adfærd og de reaktioner, som tidligere har begrænset dig i din hverdag.

Vil du gerne have chancen for at nyde de sociale aspekter af dit liv og få det mest optimale ud af tilværelsen? Så kan social angst hypnose være en effektiv måde for dig at slippe af med dine hæmmende vaner og følelser på. Book dit hypnoseforløb mod social angst i dag eller kontakt New-you på info@new-you.dk eller gennem nedenstående kontaktformular, hvis du har spørgsmål til hypnose mod social angst. Ønsker du at vide mere om hypnose som behandlingsform, kan du også læse mere generelt om hypnose og hypnoterapi her.

  Hej Benny.
  Jeg vil gerne lige takke dig for et givende forløb med mange indsigter og, for mig, nye måder at belyse mine oplevelser, erfaringer og mønstre på.
  Jeg har oplevet dig som værende meget professionel, passioneret og respektfuld i dit arbejde – jeg har fået plads til at være den jeg er med de overbevisninger, tanker og følelser jeg kom med. Og så synes jeg at dine instrukser i selve hypnosen er nemme at følge, hvilket gør at jeg lettere kan overgive mig og føle mig tryg.
  Jeg tror at de ydre rammer i mit liv lige nu fylder mere end jeg har indset i selve forløbet. Jeg er i fuld gang med at kigge efter lejlighed og bliver mere og mere specifik på hvad jeg ønsker mig.
  Når jeg på et tidspunkt er flyttet, kunne jeg godt forestille mig at komme tilbage og få en eller to sessioner for at genopfriske det arbejde vi har været igennem indtil nu. Og måske er noget andet på spil til den tid…
  Så tak for nu :-)
  Birgitte