29 71 41 90 info@new-you.dk

Sjælerejser (intuitiv guidet)

Sjælerejser – Kom på en dyb indre rejse i dig selv

sjælerejse-københavn

Få dine helt egne unikke oplevelser med et af markedets bedste og mest avancerede multiterapeutiske teknikker. En Intuitiv guidet sjælerejse åbner op ind til din sjæl, og tager den med til livet mellem livene. Selve sjælerejsens omdrejningspunkt skabes omkring et helt unikt sted, som hedder det åndelige rum. Dette sted kender sjælen og finder tryghed, og her udspringer alle muligheder og veje, som er vigtige for dig at opleve gennem din session.

Sjælerejser er på den måde en dyb spirituel oplevelse, hvor din opmærksomhed rettes indad mod dig selv under dyb hypnose. Her får du spirituel vejledning og bliver guidet til dele af dit sind, som normalt ikke er tilgængelige for dig under fuld bevidsthed af hypnoterapeuten. De oplevelser du får under din sjælerejse er dermed helt unikke og skabes udelukkende af dig selv gennem hypnosen på baggrund af det ændrede fokus på dit indre jeg.

Sjælerejser giver dig relevante oplevelser

Vil du gerne have en oplevelse udover det sædvanlige? Så kan sjælerejser være et godt bud. Med en sjælerejse, får du mulighed for at opleve dit liv som sjæl, med de oplevelser du har gennem tidligere liv, møder med andre sjæle samt oplevelser i den åndelige verden, som er det sted sjælen opholder sig efter døden. Dette hjælper med at give dig en større forståelse for sjælen og livet. Du kommer dermed i kontakt med nogle dybere dele af dig, som gør, at du får adgang til oplevelser og svar, der ellers er svært tilgængelige.

sjælerejse-er-naturligtEn sjælerejse hos New-You er ikke bare en tilfældig oplevelse, som den åndelige verden giver dig. Derimod er det en indre rejse med fokus på relevante oplevelser, som giver mening og betydning for dit nuværende liv (eller som kommer til det). Derudover vil din oplevelse altid komme til dig på den måde, du er skruet sammen på. Det vil sige, at de forskellige sanser, du bruger til at opleve livet igennem, vil du også benytte til at opleve din sjælerejse med. Nogle vil derfor opleve sjælerejsen i billeder, mens andre mere vil opleve den som en følelsesmæssig oplevelse – de fleste oplever den som en kombination.

Oplevelsen vil dog altid komme til dig på den måde, som er meningen for dig. Dermed er det bare at læne sig tilbage i stolen og lade oplevelsen komme til dig.

Disse oplevelser kan du forvente at få

Når du vælger at få en intuitiv guidet sjælerejse, åbner det op for utallige muligheder. På denne indre rejse vil den åndelige verden vise dig lige præcis, hvad der er vigtigt for dig at opleve. Dette er den største force ved denne typer rejse – her er der ingen begrænsninger eller lukkede døre, som hæmmer oplevelsen.

Dog vil der være nogle hovedområder, som en stor del kommer til at opleve undervejs, fordi disse steder rummer vigtig information og forståelse.

De oplevelser, der ofte dukker op under en sjælerejser er:

 • Tidligere liv
 • Mening med livet
 • Livet mellem livene
 • Den åndelige verden
 • Møde med åndelige vejledere/afdøde personer
 • Møde med sjælegruppe/ sjælefamilie (sjæle som vi følges med igennem livene)
 • Møde med rådet i den åndelige verden (en gruppe højere væsner)
 • Møde med visdomsrummet
 • Healing

Under en session vil du dermed kunne få svar på nogle af livets store spørgsmål, som blandt andet: Hvem er jeg, og hvem har jeg været i mit tidligere liv? Hvad er meningen med livet, og hvilken betydning har de oplevelser og mennesker, jeg støder på i mit liv?

Hvorfor vælge en intuitiv guidet sjælerejse

Sjælerejse-mange-muligheder

En intuitiv guidet sjælerejse hos New-You er meget mere end bare end traditionel sjælerejse. Her bliver du intuitiv guidet – altså uden script – til en rejse ind i sjælen. Med sjælerejser får du desuden alt fra regressionsterapien samt en masse andre muligheder, som du intuitivt bliver guidet igennem under din rejse. Blandt de mange muligheder, er de mest kendte sjælegruppen, visdomsrummet og rådet, som kendes fra bøgerne ”livet mellem livene”, ”sjælerejser” og ”sjæleskæbner” af Michael Newton.

Med en intuitiv guidet sjælerejse vil du får en session, der giver en dyb forståelse af din sjæl og dine helt egne unikke indsigter, som du får leveret lige præcis i den mængde og måde, som er rigtig for dig.

Gode råd og tips i forbindelse med sjælerejser

Du vil inden den aftalte tid få tilsendt et skema, som du skal udfylde og tage med til sessionen. Alle sessionerne bliver optaget digitalt på lyd, som efterfølgende bliver tilsendt via e-mail, så du kan høre den igen efterfølgende.

Sjælerejser tager den tid den skal, og det er vigtigt, at du får alle informationerne med. Dog viser erfaring, at man som person har et naturligt mætningspunkt pr. gang, hvilket for de fleste ligger på omkring 2 timer. Derudover er det en god ide at være udhvilet og frisk inden sessionen samt afsætte tid af til dig selv efterfølgende, så alle informationerne stille og rolig kan bundfælde sig.

De fleste mennesker vil let kunne opleve sjælerejser. Der er dog omstændigheder som kan være hæmmende for oplevelsen, hvilke er:

 • Meget stress/uro i kroppen
 • Behov for at kontrollere sessionen
 • Forventninger til at oplevelsen skal være på en bestemt måde

sjælerejse forløb åbner op for endnu flere muligheder

Sjælerejser er for de fleste en meget berigende oplevelse på flere planer. Den giver lige præcis de indsigter og oplevelser, der er brug for her og nu. Har du lyst til at gå endnu dybere ind i den spirituelle verden og få flere åndelige oplevelser, har du hos New-You den helt specielle mulighed at vælge et intuitiv guidet sjælerejse forløb (I.S.F).

Dette forløb indebærer 3 sjælerejser, som typisk bliver lagt med ca. 1 måneds mellemrum. Fordelene ved at vælge dette forløb er, at du får endnu flere oplevelser med i bagagen, som den åndelige verden ønsker at vise dig. Samtidig vil du automatisk komme dybere i processerne, fordi sindet bliver bedre til at åbne op, jo mere øvelse det har fået.

Tiden imellem rejserne er en vigtig del i forløbet, da det er her oplevelserne vil bundfælle sig, og der åbnes op for nye forståelser, som kan være med til at danne nye spørgsmål til den efterfølgende session. Derudover vil forløbet altid tilpasses den enkelte for at sikre et så effektivt og indsigtsgivende forløb som muligt. Hver session i et forløb varer typisk omkring 1,5 time.

Book din sjælerejse eller forløb allerede i dag

Ønsker du at tage skridtet til bestille din Sjælerejse eller forløb i dag? Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Kontakt gerne Benny på tlf.: 29 71 41 90 eller mail: info@new-you.dk for at høre mere.

  Min session hos Benny satte 2 brikker sammen

  Min session hos Benny satte 2 brikker sammen, som al verdens refleksion, meditation og mindfulness ikke havde kunnet. På bare 2 timer fandt jeg endelig den helt dybe ro i mit indre. Og roen er blevet der lige siden. Nu er der stille indeni hele tiden, nu “lokker” dramaerne mig ikke på afveje. Jeg er bare, mit hjerte er healet. Det er en fantastisk følelse. tak for hjælpen Benny.

  venlig hilsen
  Flora Skouboe Eriksen

  Fik en indsigt i mig selv og min sjæl, som er guld værd

  HEJ BENNY
  Jeg vil starte med at sige tusinde tak for en begivenhedsrig dag.
  Du er sådan et rart menneske som man kun kan føle tillid til med det samme.
  Du har været der både før sessionen, under og også bagefter når alle spørgsmålene trængte sig på. Tusinde tak for det.
  Som indledning var jeg helt tryg. Du fortalte i korte træk, hvilken rejse jeg skulle på, og hvordan den ville foregå. Fortalte hvad hypnose var.
  Så selvom jeg var meget spændt, og aldrig har prøvet hypnose før, så var jeg på intet tidspunkt nervøs, kun spændt.
  Sikke en rejse jeg havde. Jeg kom vidt omkring. fik en indsigt i mig selv og min sjæl, som er guld værd. Plus som ekstra bonus, nogle teknikker jeg kan bruge i min hverdag fremover.
  Efterfølgende har jeg følt en glæde som jeg ikke har følt i lang tid, og en indre ro. En ro som kom til klarhed under sessionen. Jeg havde selv valgt dette liv, og alt var som det skulle være.
  Du har været fantastisk til at spørge ind. Selv på et tidspunkt, hvor jeg blev ked af det, og måske følte det var lidt pinligt, var du dyb professionel.
  Jeg kan ikke takke dig nok for en total oplevelse og det er i hvert fald ikke sidste gang, selvfølgelig med dig som professionel guide.

  Tusinde tak til dig Benny og på gensyn
  Lena