Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Spirituel hypnose uddannelse (I.S.H.G)

Spirituel Hypnose Uddannelse (I.S.H.G)


Tag den samlede uddannelse her29 71 41 90

Spirituel hypnose uddannelse der giver dig alt hvad du behøver

Vil du også gerne kunne tage en “fuld” spirituel hypnose uddannelse, hvor alle ender mødes i et punkt. Så er det vigtigt at du læse mere her, for hos New-You kan du nemlig lære dette.
Intuitiv Spirituel Hypnose Guide
Kodeordet på den Spirituelle hypnose uddannelse, er ordet “Relevant”, hvor omdrejningspunktet altid handler om at skabe indsigter der er relevante for den som bliver guidet.

Denne uddannelse er for dig som ønsker at:

 • Gøre en forskel i livet ved at guide andre gennem sjælerejser
 • Mestre at lave sjælerejser på flere niveauer
 • Lære at guide intuitivt – uden brug af scripts
 • Få en gennemtestet metode, der virker og klæder dig på til fremtiden
 • Få masser af praktisk træning
 • Få en dybere selvforståelse og udvikling igennem selv at blive guidet
 • Lære teknikker som både skaber indsigt og transformation
 • Tage en modulbaseret uddannelse der gradvist går fra det grundlæggende til det avancerede
 • Udvide det du kan i forvejen med flere værktøjer
 • Hurtig tjene dine udgifter på uddannelsen ind igen (Dine penge er tjent ind igen på under 10 Sjælerejser)
 • Få adgang til masser af online materiale (undervisning, cases m.m.)

I.S.H.G åbner op for et utal af muligheder

For dig som vælger den samlede Spirituelle hypnose uddannelse (I.S.H.G), åbnes der op for utal af muligheder, der gør at du som fremtidig guide, kommer til at lave sjælerejser på en moderne og intuitiv måde. Hvilket altid sker på klientens præmisser, hvor der arbejdes med formål og integration. Med den samlede uddannelse, sikres der at alle som bliver guidet, får netop den oplevelse der er meningen, på en unik og tilgængelig måde.

Hvor flere af de andre metoder på markedet, kan have sine begrænsninger, virker denne intuitive form let og elegant. Fordi vi altid arbejder med det som den åndelige verden ønsker at vise klienten. Dette gør også at det er utrolig spændende at guide andre, fordi vi ved aldrig hvad der dukker op, og ikke to sessioner er ens.

Spirituel hypnose uddannelse (I.S.H.G) er bestående af 3 dele

Intuitiv Spirituel Hypnose Guide (I.S.H.G), er bestående af 3 kurser, som gradvist tager dig rundt i den åndelige verden. Med opstart i at kunne guide med basale teknikker i tidligere liv, og derefter koble mere avancerede teknikker og metoder på. Så du slutteligt på master kurset, kommer til at lære nogle af de nyeste og mest intuitive metoder til guide rundt i den åndelige verden. Det vil sige at du faktisk allerede efter første kursus, kan begynde at guide andre i relevante tidligere liv.

Derudover er det hele er så smart sammensat, at du kan tage uddannelsen i den hastighed, som er rigtig for dig. Fordi hvert kursus afsluttes seperat, så om du tager den samlede uddannelse indenfor 1 år eller mere er op til dig.

Hej Benny.

Hej Benny :0)
Tak for nogle helt fantastiske dage. Er stadig helt høj.
Du er et helt særligt og fantastisk menneske og ikke mindst underviser. At undervise fra hjertet og med en så brændende glød, er en sjældenhed. Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg lige havnede i hænderne på dig. Føler jeg er blevet udrustet med den bedste og største viden inden for Sjælerejser og kan slet ikke vente med at praktiserer det selv. Ved du har meget mere viden og erfaring at dele ud af og jeg kommer helt sikkert tilbage og suger mere til mig.
Tak for dig og din rummelighed.
Kærlig hilsen
– Hannah Tørnstrøm

Del 1 – Regressionsterapeut Basic (Tidligere liv guide)

Første del indeholder alt det basale i at kunne guide i relevante tidligere liv. Her lærer du vigtigheden i at kunne arbejde med relevant information, som skaber paralleller i forhold til nuværende liv.

Derudover lærer du hvordan essensen udtrækkes af oplevelserne og integreres i nuet. Med simple og målrettede guidings teknikker, skabes der et godt fundament, til senere at kunne gå videre til de avancerede og mere intuitive teknikker.

Regressionsterapeut Basic kurset er på to intensive dage, som opbygges gradvist til en fuld session på en af dine med kursister.
Læs mere om Regressionsterapeut Basic

Del 2 – Regressionsterapeut Avanceret

Her startes der ud med at repeterer alt det vigtigste i forhold til de basale teknikker og der deles erfaringer på klassen. Derefter gåes der direkte i gang med de avancerede teknikker, hvor b.la måden der guides på bliver mere intuitiv og der skabes et avanceret navigations rum. Fra dette rum udspringer al guidingen og tager klienten til alle relevante oplevelser, som er meningen der skal opleves.

Dette kursus giver dig nogle af de mest avancerede teknikker i at guide i tidligere liv og mere til. Derudover oplever de fleste en massiv selvudvikling og forståelse i forhold til dem selv, fordi disse processer stikker dybt. Så udover at lære en masse fantastiske teknikker som kan gøre en stor forskel, får de fleste rigtig meget med i forhold til forståelsen af dem selv.

Regressionsterapeut avanceret kurset er på tre intensiv dage, som ligesom basic kurset opbygges gradvist til en fuld session.
Læs mere om Regressionsterapeut Avanceret

Del 3 – Spirituel Hypnose Master

Denne overbygningen, samler alle trådene. Her kommer du til at lære at guide i livet mellem livene, som er et helt kapitel for sig selv. Derudover kommer du til at lære hvordan der kan skabes dybe fysiske optimeringer og healing. Og som toppen af kransekagen, åbnes der op for hvordan der kan arbejdes med relevante fremtidige liv.

Derudover lærer du hvordan det hele sammensættes optimalt, så du med en komplet værktøjskasse, intuitivt kan bruge de værktøjer som passer til den enkelte klient. Du vil også kunne bruge disse værktøjer til at skabe spirituelle forløb, og bruge dele af det lærte til at guide i grupper.

Du vil ligesom på de foregående kurser komme til at arbejde med dig selv undervejs. Dette gør at der skabes en endnu dybere kontakt, både til dig selv og dem du guider. Hvilket resulterer i at kvaliteten af dine fremtidige guidinger bliver mere intuitive og tilstedeværende.

Master overbygningen er et kursus på tre dage, som ligesom Regressionsterapeut kurserne opbygges gradvist til en fuld intuitiv guidet session.
Læs mere om Intuitiv spirituel hypnose guide

Nej, du behøver ingen specielle evner for at tage den Spirituelle hypnose uddannelse

At blive Spirituel Hypnose guide kræver ingen specielle medfødte evner, tværtimod er det et håndværk, som kan læres af alle. Så du behøver ingen forudgående kendskaber, uddannelse eller erfaring for at deltage. Det vigtigste er at du har lysten til at lære at guide andre, samt har nysgerrigheden og interessen indenfor området.

Selve kurserne er hovedsaglig “Hands-on”, hvilket vil sige at det overvejene er praktiske øvelser, som gradvist bygges op og bliver gjort mere intuitive. Der gøres meget ud af det terapeutiske aspekt i at kunne udtrække essens og skabe transformation, når der guides. Samt arbejde med relevant information og oplevelser.

Her lærer du ikke at lave såkaldte “turist ture” hvor klienten får en masse oplevelser og information, som måske ikke er relevant og i værste tilfælde gør at klienten ender ud med at være mere forvirret bagefter end da den kom. Tilgengæld får du professionel uddannelse, der med simple og avancerede teknikker skærer ind til benet.

Du vil udover en masse praktisk arbejde på kurserne, blive superviseret af underviseren, samt få en passende mængde teori, cases og relevant snak om området.

Ekstra! Du får adgang til undervisnings videoer, cases m.m. online

Som en del af uddannelsen får du allerede efter basic kurset adgang til online materiale. Efter dette får du gradvist adgang til mere og mere avanceret materiale, eftersom du afslutter de forskellige kurser. Disse materialer består overvejende af video cases, optagelser fra kurser og ekstra videoer som understøtter det hele. Dette gør at du derhjemme kan få repeteret det lærte, se eksempler på hvordan guidinger kan finde sted og videoer der går i dybden med de forskellige områder.

Jeg har taget 2 uddannelser her.
Fantastisk underviser, skøn personlighed, faglighed i top.
Empatisk, varm, sjov, sød og dygtig.
De ord er ikke fyldestgørende, men de beskriver Benny som underviser og person.

– Henriette Larsen

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.
s.soulkeyside2

fremtiden indenfor sjælerejser


lær at guide andre til at skabe indre transformationer

Spirituel hypnose pakken (den fulde spirituelle hypnose uddannelse)

For dig som ønsker at lære nogle af markedets stærkeste, og mest nutidige værktøjer indenfor spirituel hypnose. Med den samlede pakke får du alle dimensionerne med, både grundlæggende, avancerede og intuitivt. Derudover vil du masser af selvudvikling med undervejs, i form af at guide andre og selv blivet guidet. Hvilket leder til dyb indsigt og forståelse på et spirituelt plan.

Pakken indeholder følgende:

Se yderligere information og hold opstarts tidspunkter under de forskellige kurser/uddannelser.

Værdi i alt: 16.495 kr.

Special tilbuds pris: 14.900 kr

Betalingsmuligheder af Spirituel Hypnose pakken:
A) Betale det fulde beløb på én gang
B) Gebyrfri ratebetalling – betal over 6 eller 12 månedlige afdrag(Bliver hævet automatisk på din konto)

Tilmelding sker ved at trykke på knappen nedenunder og derefter udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på email. Du vil derefter i samråd med Benny, kunne sammensætte din Spirituelle Hypnose pakke.

s.soulkeyside3

Benny Vadmand - Din underviser


Specialist i integration af Hypnoterapi & Spirituel Hypnose

Benny Vadmand er ekspert i at arbejde med sindet og tilbyder moderne uddannelser indenfor hypnose

bennySiden 2008 har jeg arbejdet indenfor hypnosens verden. Hvor jeg har uddannet, og haft masser af succesfulde klient forløb med folk fra både ind-og udland.

Mine evner og unikke talent, til at kunne arbejde indenfor stort set alle område af hypnose. Har gjort at jeg har hjulpet mennesker videre, hvor andre har måtte give op.

Med en dyb baggrund, samt en stor passion, for at hjælpe mennesker med finde nøglen til at slippe deres udfordringer. Har dette resulteret i et positivt livssyn, men en daglig reminder om hvor vigtigt der er at vi følger vores hjerte.

Jeg tror på at alle menneskers indeholder nøglen til at skabe det liv de ønsker. Hvor igennem hver enkelt menneskes historie ligger løsningen gemt.
– Benny Vadmand

Uddannelser & certificeringer

Herunder kan du se hvilke uddannelser og certificeringer Benny har:

 • Certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI)
 • IAPCH Conversational Hypnotherapist
 • RAB(Registreret alternativ behandler) i Hypnose
 • QHHT Dedicated Practitioner – Dolores Cannon
 • ID-Lifecoach – Ole vadum dahl

Kontakt Benny


Få hypnose lydfiler direkte I din mailbox

Samtidig med tilmelder du dig mit nyhedsbrev, hvor du får nyheder og special rabatter på uddannelse m.m. Få disse to lydfiler med det samme:

 • Afslapnings Hypnose
 • Spirituel Hypnose
Navn:
E-mail:

Ring på +45 29 71 41 90