Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Spirituel hypnose uddannelse (Intuitiv Sjælerejse Guide)

Spirituel Hypnose Uddannelse


Bliv intuitiv sjælerejse guide29 71 41 90

Spirituel hypnose uddannelse klæder dig på til fremtiden

Vil du gerne tage en “fuld” spirituel hypnose uddannelse, hvor alle ender mødes i et punkt? Vil du gerne kunne guide intuitivt og samtidig have en knivskarp struktur, at kunne falde tilbage på? Så er den spirituelle hypnose uddannelse, et oplagt valg for dig. For du vil med denne enestående uddannelse lære, at lave sjælerejser, som guides på sjælens præmisser, med udgangspunkt i den enkelte personen. Du lærer en struktur der indeholder et utal af muligheder, som intuitivt kan guide personen derhen hvor den enkeltes svar ligger.

sjælerejse med spirituel hypnose København

Denne sjælerejse uddannelse er for dig som ønsker at:

 • Gøre en forskel i livet ved at guide andre gennem sjælerejser
 • Mestre at lave sjælerejser på flere niveauer
 • Lære at guide intuitivt – uden brug af scripts
 • Få en gennemtestet metode, der virker og klæder dig på til fremtiden
 • Få masser af praktisk træning
 • Få en dybere selvforståelse og udvikling igennem selv at blive guidet
 • Lære teknikker som både skaber dyb indsigt og transformation
 • Tage en modulbaseret uddannelse der gradvist går fra det grundlæggende til det avancerede
 • Udvide det du kan i forvejen med flere værktøjer
 • Hurtig tjene dine udgifter på uddannelsen ind igen (Dine penge er tjent ind igen på under 10 Sjælerejser)
 • Få adgang til masser af online materiale (undervisning, cases m.m.)

Spirituel Hypnose uddannelsen åbner op for et utal af muligheder

For dig som vælger den Spirituelle hypnose uddannelse, åbnes der op for utal af muligheder, der gør at du som fremtidig guide, kommer til at lave sjælerejser på en moderne og intuitiv måde. Dette betyder, at du kommer til at lære nogle af markedets mest avancerede værktøjer, der er simplificeret og gjort målrettet i deres form. Disse knivskarpe værktøjer, vil sammen med din intuitiv guiding, sikre at hver sjælerejse kommer til at forløbe, som den skal og der opstår netop den oplevelse der er meningen, på en flydende og tilgængelig facon.

Hvor flere af de andre metoder på markedet, kan have sine begrænsninger, virker denne intuitive form let og elegant. Fordi vi altid arbejder med det, som den åndelige verden ønsker at vise klienten. Dette gør også at det er utrolig spændende at guide andre, fordi vi ved aldrig hvad der dukker op, og ikke to sessioner er ens.

Hej Benny.

Hej Benny :0)
Tak for nogle helt fantastiske dage. Er stadig helt høj.
Du er et helt særligt og fantastisk menneske og ikke mindst underviser. At undervise fra hjertet og med en så brændende glød, er en sjældenhed. Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg lige havnede i hænderne på dig. Føler jeg er blevet udrustet med den bedste og største viden inden for Sjælerejser og kan slet ikke vente med at praktiserer det selv. Ved du har meget mere viden og erfaring at dele ud af og jeg kommer helt sikkert tilbage og suger mere til mig.
Tak for dig og din rummelighed.
Kærlig hilsen
– Hannah Tørnstrøm

Dette er ikke en traditionel uddannelse i regressionsterapi eller livet mellem livene

Denne uddannelse er helt sin egen og uden sammenligning, en af de mest fleksible og intuitive tilgange der findes på markedet. Her får du masser af nytænkning og simplificering af traditionelle metoder, som adskiller sig markant på mange områder. For når vi snakker regressionsterapi eller sjælerejser i den traditionelle forstand, er det oftest tunge, tidskrævende og fastlåste metoder. Som enten skaber begrænsninger eller kan være svært tilgængelig. På den spirituelle hypnose uddannelse, lærer du en let tilgængelig metode, som skaber høj succesrate. Denne form for sjælerejse, gør det også væsentlig nemmere både for dig og personen der skal guides, for her er alle mulighederne åbne, så der skal ikke tages stilling til på forhånd, om man nu skal vælge en tidligere liv eller livet mellem livene oplevelse. Fordi når man vælger en intuitiv guidet sjælerejse, vil oplevelserne automatisk folde sig ud som de skal, uanset hvor de ligger i den åndelige verden.

Jeg har taget 2 uddannelser her.
Fantastisk underviser, skøn personlighed, faglighed i top.
Empatisk, varm, sjov, sød og dygtig.
De ord er ikke fyldestgørende, men de beskriver Benny som underviser og person.

– Henriette Larsen

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.
Sjælerejse Uddannelse

fremtiden indenfor sjælerejser


Denne uddannelse lærer dig alt hvad du har brug for

Du får et overflod af spirituelle guidings værktøjer

Det er vigtigt at have værktøjskassen i orden. På den spirituelle hypnose uddannelse, får du fyldt den fyldt til randen med effektive værktøjer, som kan håndterer det meste. Når du sætter disse sammen med den intuitive guiding, som du lærer undervejs. Vil du kunne guide enhver sjælerejse, så den passer til den enkelte. Dette gør at du aldrig løber tør for muligheder og er rustet til hvad end der nu måtte dukke op under en session.

Spirituel Hypnose uddannelse sjælland

Her er nogle af de vigtigste ting du kommer til at lære undervejs:

 • Hurtig intutitive induktioner som tilpasses den enkelte
 • Det Åndelige rum
 • Healigsrummet
 • Tilgivelse på et åndelig plan
 • Det Magiske spejl
 • Livetsbog
 • Spejlsalen
 • Relevante tidligere liv basic+avanceret
 • ID – identifikation
 • Frogleaping
 • Dødsscenen
 • Lifereview
 • Livmoder arbejde tidligere liv+nuværende liv
 • Livet mellem livene
 • Det Magiske spejl
 • Sjælegruppen
 • Visdomsrummet
 • Rådet
 • Det åndelige mødested
 • Arbejde med Åndelige vejledere (guides, skytsånd, engle)
 • Kontakt og kommunikation med afdøde personer
 • Healing og optimerings arbejde
 • Sjælegruppen
 • Progression (arbejde med mulige fremtidige liv)
 • Symbol arbejde

Din egen udvikling prioriteres højt på uddannelsen

Denne uddannelse handler ikke blot om at lære at guide andre. Her er din egen udvikling også en høj prioritet. Dette sker igennem, at du selv bliver guidet mange gange af dine med kursister og spirituelle meditationer på klassen. Faktisk starter vi hver dag op på uddannelsen, med en fælles guiding, der klargører dig til dagen og der skabes kontakt til din åndelige vejleder, som giver dig råd og vejledning.

Ekstra! Du får adgang til undervisnings videoer, cases m.m. online

Som en del af uddannelsen får du allerede efter første modul adgang til online materiale. Du vil derefter får adgang til mere og mere avanceret materiale, eftersom du afslutter de forskellige moduler. Disse materialer består overvejende af video cases, optagelser fra kurser og ekstra videoer som understøtter det hele. Dette gør at du derhjemme kan få repeteret det lærte, se eksempler på hvordan guidinger kan finde sted og videoer der går i dybden med de forskellige områder.

Spirituel hypnose uddannelse online

Denne uddannelse kan stå alene eller kombineres med andre

Sprituel hypnose uddannelsen er en fantastisk metode i sig selv, som skaber nogle rigtige gode resultater. Derudover er den et perfekt match sammen med hypnose uddannelsen, disse understøtter hinanden som det perfekt makkerpar. Er du healer eller clairvoyant vil disse også passe rigtig godt sammen med, den spirituelle hypnose uddannelse.

Nej, du behøver ingen specielle evner for at tage den Spirituelle hypnose uddannelse

At tage den Spirituelle Hypnose uddannelse og blive intuitiv sjælerejse guide, kræver ingen specielle medfødte evner, tværtimod er det et håndværk, som kan læres af alle. Så du behøver ingen forudgående kendskaber, uddannelse eller erfaring for at deltage. Det vigtigste er at du har lysten til at lære at guide andre, samt har nysgerrigheden og interessen indenfor området.

Selve uddannelsen er hovedsaglig “Hands-on”, hvilket vil sige at det overvejene er praktiske øvelser, som gradvist bygges op og bliver gjort mere intuitive. Der gøres meget ud af det terapeutiske aspekt i, at kunne udtrække essens og skabe transformation, når der guides. Samt arbejde med relevant information og oplevelser.

Her lærer du ikke at lave såkaldte “turist ture” hvor klienten får en masse oplevelser og information, som måske ikke er relevant og i værste tilfælde gør at klienten ender ud med at være mere forvirret bagefter end da den kom. Tilgengæld får du professionel uddannelse, der med simple og avancerede teknikker skærer ind til benet.

Du vil udover en masse praktisk arbejde på kurserne, blive superviseret af underviseren, samt få en passende mængde teori, cases og relevant snak om området.

Hvordan er uddannelsen opbygget?

Uddannelsen er på 4 weekend moduler, som strækker sig over 4-6 mdr. Hvor du allerede efter først modul kan begynde at guide andre. Der forventes, at du arbejder selvstændig imellem modulerne og får trænet det lærte. Selve uddannelsen afsluttes med en skriftlig og en praktisk prøve. Når du har bestået disse, vil du få udstedt uddannelsesbevis.

Du får 100% Tilfredsheds garanti på spirituel hypnose uddannelsen

Jeg ved at, denne uddannelse er høj af kvalitet og giver dig et af markedets mest nytænkende og intuitive tilgange til spirituel hypnose. Dette gør, at jeg tror på, at du vil blive tilfreds med denne uddannelse. Skulle det mod forventning ikke ske, tilbageleverer du blot alt udleveret materiale (*dette skal ske indenfor første modul) og du får dine penge tilbage. Alt at vinde intet at tabe.

Tilfredsheds garanti spirituel hypnose

Benyt dig af Gebyrfri Ratebetaling af uddannelse

Som noget ekstra ordinært har du mulighed for at rate betale din uddannelse (helt Gebyrfrit og uden ekstra omkostninger). Grunden til dette er at jeg brænder for at arbejde med hypnose, og udbrede kendskabet til spirituel hypnose. Derfor skal du have muligheden for at komme igang med uddannelse når du ønsker det, uden at behøve at skulle lægge det fulde beløb på én gang.

Spirituel Hypnose Uddannelse 2020 – 8 Dage

Forårshold 2020 (4 moduler):
Modul 1: 21/3 – 22/3
Modul 2: 18/4 – 19/4
Modul 3: 2/5 – 3/5
Modul 4: 27/6 – 28/6
Tidsrum: 9-16 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Holdet er fuld booket – Ingen ledige pladser!

Efterårshold 2020 (4 moduler):
Modul 1: 5/9 – 6/9
Modul 2: 3/10 – 4/10
Modul 3: 31/10 – 1/11
Modul 4: 28/11 – 29/11
Tidsrum: 9-16 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Din investering i at blive intuitiv sjælerejse guide (100% Tilfredshedsgaranti*): 21.500 kr.

Earlybird: 18.900 kr. (Ved tilmelding inden 31/7-20)

Betalingsmuligheder på denne uddannelse:
A) Betal det fulde beløb på én gang.
B) Gebyrfri ratebetaling på 6 eller 12 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto).

Tilmeldingen sker ved at trykke på knappen nedenunder og udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på at din plads er sikret.

Spirituel hypnose udtalelse Helene

Viltalija udtalelse Spirituel Hypnose

Benny Vadman – specialist i integration af hypnoterapi & spirituel hypnose

Benny Vadmand - Din underviser


Specialist i integration af Hypnoterapi & Spirituel Hypnose

Benny Vadmand er ekspert i at arbejde med sindet og tilbyder moderne uddannelser indenfor hypnose

bennySiden 2008 har jeg arbejdet indenfor hypnosens verden. Hvor jeg har uddannet, og haft masser af succesfulde klient forløb med folk fra både ind-og udland.

Mine evner og unikke talent, til at kunne arbejde indenfor stort set alle område af hypnose. Har gjort at jeg har hjulpet mennesker videre, hvor andre har måtte give op.

Med en dyb baggrund, samt en stor passion, for at hjælpe mennesker med finde nøglen til at slippe deres udfordringer. Har dette resulteret i et positivt livssyn, men en daglig reminder om hvor vigtigt der er at vi følger vores hjerte.

Jeg tror på at alle menneskers indeholder nøglen til at skabe det liv de ønsker. Hvor igennem hver enkelt menneskes historie ligger løsningen gemt.
– Benny Vadmand

Uddannelser & certificeringer

Herunder kan du se hvilke uddannelser og certificeringer Benny har:

 • Certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI)
 • IAPCH Conversational Hypnotherapist
 • RAB(Registreret alternativ behandler) i Hypnose
 • QHHT Dedicated Practitioner – Dolores Cannon
 • ID-Lifecoach – Ole vadum dahl

Kontakt Benny


Få hypnose lydfiler direkte I din mailbox

Samtidig med tilmelder du dig mit nyhedsbrev, hvor du får nyheder og special rabatter på uddannelse m.m. Få disse to lydfiler med det samme:

 • Afslapnings Hypnose
 • Spirituel Hypnose
Navn:
E-mail:

Ring på +45 29 71 41 90