Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Spirituel hypnose uddannelse

Moderne sjælerejse


Tag den samlede uddannelse her

Spirituel hypnose uddannelse samler mulighederne

Der findes mange måder at lave sjælerejser på og disse er blevet forfinet meget igennem de sidste 50 år. Pioneer som Dolores Cannon, Michael Newton og Brian weiss er nogle af dem.
Hver med deres fordele og specialer. Ulempen ved disse er at de enten kun beskæftiger sig med et område af den åndelige verden eller er gjort komplicerede.
Dette gør at pludselig bliver det mere på terapeutens præmisser. End på det som det virkeligheden handler om, nemlig klientenerne og deres sjælelige oplevelser. Hvilket meget gerne skulle give mening og betydning for det liv som de lever nu.

Den samlede Spirituelle hypnose uddannelse åbner op for relevante muligheder, der gør at sjælerejserne bliver guidet på en moderne og opdateret måde. Som er altid er på klientens præmisser, hvor der arbejdes med formål og integration. Med den samlede uddannelse, sikres der at klienten får netop den oplevelse som er meningen, på en unik og tilgængelig måde.
Hvor flere at de andre metoder kan have sine begrænsninger, virker denne intuitive form let og elegant. Fordi vi altid arbejder med det som den åndelige verden ønsker at vise klienten. Dette gør også at det er utrolig spændende at guide andre, fordi vi ved aldrig hvad der dukker op, og ikke to sessioner er ens.

Hypnose tidligere liv

Den fulde Spirituel hypnose uddannelse er bestående af 3 kurser

For dig som ønsker hele uddannelsen, er den bestående af 3 kurser, som gradvist tager dig rundt i den åndelige verden. Med opstart i at kunne guide med basale teknikker i tidligere liv, og derefter koble mere avancerede teknikker og metoder på. Så du slutteligt på master kurset, kommer til at lære nogle af de nyeste og mest intuitive metoder til guide rundt i den åndelige verden.

Du kan tage hele uddannelsen i den hastighed som er rigtig for dig, fordi hvert kursus afsluttes seperat. Det vil sige at du faktisk allerede efter første kursus, kan begynde at guide i relevante tidligere liv. Derudover er det ikke alle som ønsker den fulde uddannelse, fordi nogle går specifikt efter at kunne guide i relevante tidligere liv. For dem kan Regressionsterapeut kurserne basic og avanceret være tilstrækkeligt. Du kan her nedenunder læse, hvad de forskellige dele indeholder overordnet set.

Hej Benny.

Hej Benny :0)
Tak for nogle helt fantastiske dage. Er stadig helt høj.
Du er et helt særligt og fantastisk menneske og ikke mindst underviser. At undervise fra hjertet og med en så brændende glød, er en sjældenhed. Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg lige havnede i hænderne på dig. Føler jeg er blevet udrustet med den bedste og største viden inden for Sjælerejser og kan slet ikke vente med at praktiserer det selv. Ved du har meget mere viden og erfaring at dele ud af og jeg kommer helt sikkert tilbage og suger mere til mig.
Tak for dig og din rummelighed.
Kærlig hilsen
– Hannah Tørnstrøm

Første del – Regressionsterapeut Basic (Tidligere liv guide)

Første del indeholder alt det basale i at kunne guide i relevante tidligere liv. Her lærer du vigtigheden i at kunne arbejde med relevant information, som skaber paralleller i forhold til nuværende liv. Derudover hvordan essensen udtrækkes af oplevelserne og integreres i nuet. Med simple og målrettede guidings teknikker, skabes der et godt fundament, til senere at kunne gå videre til de avancerede og mere intuitive teknikker.
Regressionsterapeut Basic kurset er på to intensive dage, som opbygges gradvist til en fuld session på en af dine med kursister.
Læs mere om Regressionsterapeut Basic

Anden del – Regressionsterapeut Avanceret

Her startes der ud med at repeterer alt det vigtigste i forhold til de basale teknikker og der deles erfaringer på klassen. Derefter gåes der direkte i gang med de avancerede teknikker, hvor b.la måden der guides på bliver mere intuitiv og der skabes et avanceret navigations rum. Fra dette rum udspringer al guidingen og tager klienten til alle relevante oplevelser, som er meningen der skal opleves. Dette kursus giver dig nogle af de mest avancerede teknikker i at guide i tidligere liv og mere til. Derudover oplever de fleste en massiv selvudvikling og forståelse i forhold til dem selv, fordi disse processer stikker dybt. Så udover at lære en masse fantastiske teknikker som kan gøre en stor forskel, får de fleste rigtig meget med i forhold til forståelsen af dem selv.
Regressionsterapeut avanceret kurset er på tre intensiv dage, som ligesom basic kurset opbygges gradvist til en fuld session.
Læs mere om Regressionsterapeut Avanceret

Tredje del – Intuitiv spirituel guide (Master overbygningen)

Denne master overbygningen, samler alle trådene. Her kommer du til at lære at guide i livet mellem livene, som er et helt kapitel for sig selv. Derudover kommer du til at lære hvordan der kan skabes dybe fysiske optimeringer og healing. Og som toppen af kransekagen, åbnes der op for hvordan der kan arbejdes med relevante fremtidige liv. Samt hvordan det hele sammensættes optimalt. Dette gør at du får en komplet værktøjskasse, hvor du intuitivt kan bruge de værktøjer som passer til den enkelte klient. Du vil også kunne bruge disse værktøjer til at skabe spirituelle forløb, og bruge dele af det lærte til at guide i grupper.
Du vil ligesom på de foregående kurser komme til at arbejde med dig selv undervejs. Dette gør at der skabes en endnu dybere kontakt, både til dig selv og dem du guider. Hvilket resulterer i at kvaliteten af dine fremtidige guidinger bliver mere intuitive og tilstedeværende.
Master overbygningen er et kursus på tre dage, som ligesom Regressionsterapeut kurserne opbygges gradvist til en fuld intuitiv guidet session.
Læs mere om Master overbygningen

Du behøver ingen forudgående kendskab for at tage den Spirituelle hypnose uddannelse

Som sagt behøver du ingen forudgående kendskaber, uddannelse eller erfaring for at deltage. Det vigtigste er at du har lysten til at lære at guide andre, samt har nysgerrigheden og interessen indenfor området. Selve kurserne er hovedsaglig “Hands-on”, hvilket vil sige at det overvejene er praktiske øvelser, som gradvist bygges op og bliver gjort mere intuitive. Der gøres meget ud af det terapeutiske aspekt i at kunne udtrække essens og skabe transformation, når der guides. Samt arbejde med relevant information og oplevelser. Istedet for at lave såkaldte “turist ture” hvor klienten får en masse oplevelser og information, som måske ikke er relevant og i værste tilfælde gør at klienten ender ud med at være mere forvirret bagefter end da den kom. På kurserne vil der udover en masse praktisk arbejde, som er superviseret af underviseren, være passende mængde teori, cases og relevant snak om området.

Jeg har taget 2 uddannelser her.
Fantastisk underviser, skøn personlighed, faglighed i top.
Empatisk, varm, sjov, sød og dygtig.
De ord er ikke fyldestgørende, men de beskriver Benny som underviser og person.

– Henriette Larsen

Du får adgang til videoer og ekstra materiale online

Som en del af uddannelsen får du allerede efter basic kurset adgang til online materiale. Efter dette får du gradvist adgang til mere og mere avanceret materiale, eftersom du afslutter de forskellige kurser. Disse materialer består overvejende af video cases, optagelser fra kurser og ekstra videoer som understøtter det hele. Dette gør at du derhjemme kan få repeteret det lærte, se eksempler på hvordan guidinger kan finde sted og videoer der går i dybden med de forskellige områder.

Sikre dig din plads! Tilmeld dig i god tid

Ønsker du at kunne arbejde med spirituel hypnose eller vil du gerne kunne arbejde på alle planer, Så anbefales du at vælge en af tilbudspakkerne, hvor du efter behov, enten kan vælge den Intuitive spirituelle hypnose guide pakke eller Mastertilbuds pakken.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.
s.soulkeyside2

fremtiden indenfor sjælerejser


lær at guide andre til at skabe indre transformationer

Spirituel hypnose pakken

For dig som ønsker at lære nogle af markedets stærkeste, og mest nutidige værktøjer indenfor spirituel hypnose. Med den samlede pakke får du alle dimensionerne med, både grundlæggende, avancerede og intuitivt. Derudover vil du masser af selvudvikling med undervejs, i form af at guide andre og selv blivet guidet. Hvilket leder til dyb indsigt og forståelse på et spirituelt plan.

Pakken indeholder følgende:

Se yderligere information og hold opstarts tidspunkter under de forskellige kurser/uddannelser.

Værdi i alt: 16.495 kr.

Special tilbuds pris: 14.900 kr

Betalingsmuligheder af Spirituel Hypnose pakken:
A) Betale det fulde beløb på én gang
B) Ratebetalling – betal over 6 eller 12 månedlige afdrag(Bliver hævet automatisk på din konto)

Tilmelding sker ved at trykke på knappen “Book din plads” og derefter udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på email. Du vil derefter i samråd med Benny, kunne sammensætte din Spirituelle Hypnose pakke.

s.soulkeyside3

gradvist opbygget uddannelse


som sikre at du får det hele med

Benny Vadmand er ekspert i at arbejde med sindet og tilbyder moderne uddannelser indenfor hypnose

bennySiden 2008 har jeg arbejdet indenfor hypnosens verden. Hvor jeg har uddannet, og haft masser af succesfulde klient forløb med folk fra både ind-og udland.

Mine evner og unikke talent, til at kunne arbejde indenfor stort set alle område af hypnose. Har gjort at jeg har hjulpet mennesker videre, hvor andre har måtte give op.

Med en dyb baggrund, samt en stor passion, for at hjælpe mennesker med finde nøglen til at slippe deres udfordringer. Har dette resulteret i et positivt livssyn, men en daglig reminder om hvor vigtigt der er at vi følger vores hjerte.

Jeg tror på at alle menneskers indeholder nøglen til at skabe det liv de ønsker. Hvor igennem hver enkelt menneskes historie ligger løsningen gemt.
– Benny Vadmand

Uddannelser & certificeringer

Herunder kan du se hvilke uddannelser og certificeringer Benny har:

  • Certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI)
  • IAPCH Conversational Hypnotherapist
  • RAB(Registreret alternativ behandler) i Hypnose
  • QHHT Dedicated Practitioner – Dolores Cannon
  • ID-Lifecoach – Ole vadum dahl

Kontakt


Prøv gratis hypnose

Tilmeld dig nyhedsbrev, få special rabatter, og disse to lyd-filer

  • Afslapnings Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3Ring på +45 29 71 41 90