Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Sjælerejser – Intuitiv guidet

Sjælerejser – Intuitiv guidet


Sjælerejser – Kom på en dyb indre rejse i dig selv


Få dine helt egne unikke oplevelser med et af markedets bedste og mest avancerede multiterapeutiske teknikker. En Intuitiv guidet sjælerejse åbner op ind til din sjæl, og tager den med til livet mellem livene. Selve sjælerejsens omdrejningspunkt skabes omkring et helt unikt sted, som hedder det åndelige rum. Dette sted kender sjælen og finder tryghed, og her udspringer alle muligheder og veje, som er vigtige for dig at opleve gennem din session.


Sjælerejse er for alle

Sjælerejser er på den måde en dyb spirituel oplevelse, hvor din opmærksomhed rettes indad mod dig selv under dyb hypnose. Her får du spirituel vejledning og bliver guidet til dele af dit sind, som normalt ikke er tilgængelige for dig under fuld bevidsthed af hypnoterapeuten. De oplevelser du får under din sjælerejse er dermed helt unikke og skabes udelukkende af dig selv gennem hypnosen på baggrund af det ændrede fokus på dit indre jeg.

Det her ikke en nogen traditionel sjælerejse, men derimod en spændende intuitiv guidet rejse ind i dig selv

Vil du gerne have en oplevelse udover det sædvanlige? Så kan denne type sjælerejse være et godt bud.For her kommer du i kontakt med nogle dybere dele af dig, som gør at du får adgang til oplevelser og svar, der ellers er svært tilgængelig. Selvom om disse oplevelser ikke bare lige er nogen man får til dagligt. Kunne det godt lyder som om det kan være svært at komme til at opleve eller det kræver en masse forberedelse o.lign. Tværtimod er det en simpel process og en naturlig tilstand vi arbejder i (Faktisk er du der mange gange dagligt). Så de vigtigste kriterier for at få oplevelsen, er at du selv ønsker det og åben overfor hvad der dukker op undervejs.

Denne type sjælerejse vil give dig relevante oplevelser (serveret på din måde)

En sjælerejse hos New-You er ikke bare en tilfældig oplevelse, som den åndelige verden giver dig. Tværtimod er det en indre rejse med fokus på relevante oplevelser, som giver mening og betydning, for dit nuværende liv (eller som kommer til det). Derudover vil din oplevelse altid komme til dig på den måde du er skruet sammen på. Hvilket vil sige at alt efter hvordan du oplever livet igennem dine forskellige sanser, vil du også her benytte dem som passer dig bedst. Derfor vil nogle se det som billeder og andre mere som en følelsesmæssig oplevelse, eller som de fleste en kombination. Det vigtige at vide i den forbindelse, er at oplevelsen altid vil komme til dig på den måde, som er meningen for dig. Heldigvis for det, for så er det bare at læne dig tilbage i stolen og lade oplevelse komme til dig.

Nej, du behøver ikke at være mega spirituel, for at få en sjælerejse

Igennem mine mange år som guide, har jeg mødt mange typer mennesker, med alle mulige forskellige baggrunde, trosretninger og motivation til at få en sjælerejse. Så en sjælerejse er ikke kun for en bestemt type mennesker eller for nogle der besidder specielle evner. Dette er noget alle kan, så længe man selv ønsker det og er villig til at lade sig guide. Faktisk er det utrolig simpel oplevelse, fordi det er naturligt for sindet og informationer fra den åndelige verden vil komme på lige præcis den måde som det passer til den enkelte. Så som udgangspunkt, kan alle opleve en sjælerejse. Det vigtigste er lysten og at du har tilliden til den valgte terapeut.

Sjælerejse intuitiv guidet

Her er nogle af de oplevelser du kan forvente at få undervejs

Når du vælger at få en intuitiv guidet sjælerejser, så åbner det op for utallige muligheder. På denne indre rejse vil den åndelige verden vise dig lige præcis, hvad der er vigtig for dig at opleve. Hvilket er den største force ved denne typer rejse, her er der ingen begrænsninger eller lukkede døre, som hæmmer oplevelsen. Dog vil der være nogle hovedområder, som en stor del kommer til at opleve undervejs, fordi disse steder rummer vigtig information og forståelse.

Disse oplevelser dukker ofte op under en Sjælerejse:

 • Tidligere liv
 • Mødet med åndelig vejledere/afdøde personer
 • Mødet med sjælegruppen
 • Livetsbog
 • Healing
 • Livet mellem livene
 • Det åndelige rum
 • Rådet
 • Visdomsrummet
 • Min session hos Benny satte 2 brikker sammen, som al verdens refleksion, meditation og mindfulness ikke havde kunnet. På bare 2 timer fandt jeg endelig den helt dybe ro i mit indre. Og roen er blevet der lige siden. Nu er der stille indeni hele tiden, nu “lokker” dramaerne mig ikke på afveje. Jeg er bare, mit hjerte er healet. Det er en fantastisk følelse. tak for hjælpen Benny.

  venlig hilsen
  Flora Skouboe Eriksen

  Hvorfor vælge Intuitiv guidet sjælerejse fremfor regressionsterapi?

  Du får alt fra regressionsterapien, derudover er der masser af andre muligheder. Som du intuitivt, bliver guidet igennem under din sjælerejse. Blandt de mange muligheder, er de mest kendte sjælegruppen, visdomsrummet og rådet. Mange kender nogle af disse fra sjælerejse bøgerne, af Michael Newton. Du vil få en session, der giver en dyb sjæls forståelse og med dine helt egne unikke indsigter. Som du får leveret lige præcis i den mængde og måde, som er rigtig for dig.

  Intuitiv guidet sjælerejse KBH

  Din sjælerejser tager den tid der skal til

  En sjælerejse tager den tid den skal og det er vigtig at du får alle informationerne med. Dog viser erfaring, at man som person har et naturlig mætningspunkt pr. gang. Hvilket for de flest ligger på omkring 2,5 – 3 timer

  Vil du gå endnu dybere i dine sjælsoplevelser? Vælg et forløb på 3 gange (I.S.F)

  En sjælerejse er for de fleste en meget berigende oplevelse på flere planer. Hvor denne, giver lige præcis de indsigter og oplevelser, der er brug for her og nu. Derfor er denne oplevelse tilfredstillende nok for de fleste. Er du derimod en person, som ønsker at gå endnu dybere ind i de åndelige oplevelser. Har du muligheden for at vælge et intuitiv guidet hypnoseforløb (I.S.F) på 3 sjælerejser. Som typisk bliver lagt med ca. 1 måneds mellemrum. Fordelene ved at vælge forløb, er at du får endnu flere oplevelser med, som den åndelige verden ønsker at vise dig. Samtidig med vil du automatisk går dybere i processerne (fordi sindet bliver bedre med øvelse). Tiden imellem rejserne, er en vigtig del i forløbet, for her vil oplevelserne bundfælle sig. Hvor der kan åbnes op for nye forståelser, som kan være med til at danne nye spørgsmål til den efterfølgende session. Derudover vil forløbet altid tilpasses den enkelte, for at sikre så effektiv og indsigtsgivende forløb som muligt. Hver session i et forløb varer 1,5 – 2 timer. Kontakt gerne Benny for at høre mere.

  Forberedelse og gode råd i forbindelse med sjælerejser

  Du vil inden den aftalte tid. Få tilsendt et skema du skal udfylde og tage med til sessionen. Derudover er det en god ide at være udhvilet og frisk inden sessionen. Samt afsætte tid til dig selv efterfølgende, så alle informationerne stille og rolig kan bundfælde sig.

  Situationer/omstændigheder hvor en sjælerejse ikke anbefales

  De fleste mennesker vil let kunne opleve en sjælerejse. Der er dog omstændigheder som kan være hæmmende for oplevelsen, hvilke er:

  • Meget stress/uro i kroppen
  • At ville kontrollere sessionen
  • Forventninger til at oplevelsen skal være på en bestemt måde
  • HEJ BENNY
   Jeg vil starte med at sige tusinde tak for en begivenhedsrig dag.
   Du er sådan et rart menneske som man kun kan føle tillid til med det samme.
   Du har været der både før sessionen, under og også bagefter når alle spørgsmålene trængte sig på. Tusinde tak for det.
   Som indledning var jeg helt tryg. Du fortalte i korte træk, hvilken rejse jeg skulle på, og hvordan den ville foregå. Fortalte hvad hypnose var.
   Så selvom jeg var meget spændt, og aldrig har prøvet hypnose før, så var jeg på intet tidspunkt nervøs, kun spændt.
   Sikke en rejse jeg havde. Jeg kom vidt omkring. fik en indsigt i mig selv og min sjæl, som er guld værd. Plus som ekstra bonus, nogle teknikker jeg kan bruge i min hverdag fremover.
   Efterfølgende har jeg følt en glæde som jeg ikke har følt i lang tid, og en indre ro. En ro som kom til klarhed under sessionen. Jeg havde selv valgt dette liv, og alt var som det skulle være.
   Du har været fantastisk til at spørge ind. Selv på et tidspunkt, hvor jeg blev ked af det, og måske følte det var lidt pinligt, var du dyb professionel.
   Jeg kan ikke takke dig nok for en total oplevelse og det er i hvert fald ikke sidste gang, selvfølgelig med dig som professionel guide.

   Tusinde tak til dig Benny og på gensyn
   Lena

   Din sjælerejse bliver optaget digitalt så du kan høre den igen

   Alle sessionerne bliver optaget på lyd, som efterfølgende bliver tilsendt via email

   Drømmer du selv om at kunne guide andre?

   Interessen indenfor hypnose, både i form af hypnoterapi og spirituel hypnose. Er stærkt stigene, og efterhånden blevet en naturlig ting at gøre. Derfor ønsker flere og flere også tage uddannelse indenfor området. Hos New-You kan du lære nogle af markedets mest moderne tilgange. Her kan du læse om Spirituel Hypnose uddannelsen

   Sjælerejse Priser

   Book din tid sammen med en ven/veninde og opnå rabat!
   Der kan opnåes rabat, hvis i er flere der booker en sjælerejser samtidig. Derudover kan det planlægges at i får tider efter hinanden samme dag.

   Pris:
   1 x Sjælerejse: 2400 kr.
   Ven/veninde rabat: 2 x Sjælerejse: 4500 kr.

   Sjælerejse forløb (I.S.F) – For en endnu dybere forståelse for dig selv.
   3 x Sjælerejse: 3900 kr.

   Bemærk at til dem som kommer lang vejs fra, eller af andre grunde ønsker at gøre det i en weekend. Er der enkelte muligheder for dette, kontakt Benny for yderligere info.

   Læs vores anmeldelser på Google

   New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.


   Book din sjælerejse her