Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Sjælerejse – Intuitiv guidet

Sjælerejse – Intuitiv guidet


Sjælerejse – Kom på en dyb indre rejse i dig selv

Få dine helt unikke oplevelser, med et af markedets bedste og mest avancerede multiterapeutiske teknikker. En Intuitiv guidet sjælerejse er nøglen til din sjæl, som tager dig den direkte vej uden at skulle have nogle indledende og forberedende sessioner. Derudover skabes omdrejningspunktet i selve session omkring et helt unikt sted som hedder det Åndelige rum. Dette sted kender sjælen og finder tryghed, og her udspringer alle muligheder og veje som er vigtig for dig at opleve i din session.

Intuitiv guidet sjælerejse indeholder tre gennemgående hovedelementer

Selvom der er utallige muligheder med intuitivt guidet sjælerejse, er der tre hovedelementer som er gennemgående. Hvilke er at arbejde med tidligere liv, livet mellem livene og healing. Jeg vil beskrive lidt om de forskellige områder i de kommende punkter. Det geniale ved denne type sjælerejse, er at uanset om du kommer til at opleve et, to eller alle hovedelementer, vil du få lige præcis det oplevelse, som den åndelige verden ønsker at vise dig.

Tidligere liv hypnose – Hvad har du været i tidligere liv?

For mange er spørgmål om tidligere liv oftest den største grund til de ønsker en sjælerejse. En tidligere liv regression er en tilbage førelse til et eller flere relevante tidligere liv. Med en intuitiv guidet sjælerejse kombineres alle mulighederne i samme session. Hvilket gør at de rigtige informationer bliver leveret på den rigtige måde. For det er vigtig at ikke bare f.eks fokuserer på ren tidligere liv hypnose, hvis nu de virkelige guldkorn ligger i livet mellem livene eller mødet med en åndelig vejleder. Dog skal der siges at for de fleste er tidligere liv hypnose delen af en sjælerejse, en meget vigtig del af deres oplevelse. Uden at sige at alle nødvendigvis behøver at være for alle.

Livet mellem livene

Livet mellem livene er sted hvor der flere muligheder, både kendte og nogle som kan være unikke for dig. Mange får her et møde med deres sjælegruppe, finder ud af hvorfor de har valgt den krop de har i dette liv og kommer i rådet, hvor de kan få råd og vejledning, samt stille konkrete spørgsmål omkring deres nuværende liv. Derudover kommer en del også på besøg i visdomsrummet, hvilket er stedet hvor alt information om universet ligger gemt.
Når vi bruger livet imellem livene hypnose i forbindelse med intuitiv guidet sjælerejse, så sikre det en meget nemmere tilgang end ved traditionel livet mellem livene guidinger. Fordi der er oftest dele der skal opleves før at der er adgang til dette. Hvilket sker helt automatisk i denne form for sjælerejse. Oplevelserne vil altid komme i den rækkefølge de skal og er det mening at livet mellem livene skal være en del af sjælerejsen, vil det ske let og ubesværet.

Tidligere live hypnose kbh

Healing og intregration

Healing er en meget vigtig del af intuitiv guidet sjælerejse og bruges hvergang. Det kan bliver brugt på mange måder og forskellige steder undervejs på en sjælerejse. Med healingen kan der arbejde på mange forskellige planer og kan gøre at der slippes gammel bagage eller optimeringer af fysiske udfordringer i kroppen. Derudover at det utrolig vigtig at alt informationen og oplevelserne undervejs, bliver intigreret ordentlig i dig. Så du får den læring og forståelse med som er tiltænkt dig.

Intuitiv guidet sjælerejse er en integration af sjælelig bevidsthed og formål

Find den du egentligt er, og hvorfor du er her. Fremgangsmetode og arbejde handler ene og alene om at give dig de bedste muligheder for at du kan komme tættere på din egen sjæl og bevidsthed, for din størst mulige egen udvikling.

Min session hos Benny satte 2 brikker sammen, som al verdens refleksion, meditation og mindfulness ikke havde kunnet. På bare 2 timer fandt jeg endelig den helt dybe ro i mit indre. Og roen er blevet der lige siden. Nu er der stille indeni hele tiden, nu “lokker” dramaerne mig ikke på afveje. Jeg er bare, mit hjerte er healet. Det er en fantastisk følelse. tak for hjælpen Benny.

venlig hilsen
Flora Skouboe Eriksen

FORSKELLEN PÅ Tidligere liv hypnose (Regressionsterapi) & Intuitiv guidet sjælerejse

Du får alt fra regressionsterapien, derudover er der masser af andre muligheder. Som du intuitivt, bliver guidet igennem under din sjælerejse. Blandt de mange muligheder, er de mest kendte sjælegruppen, visdomsrummet og rådet. Mange kender nogle af disse fra sjælerejse bøgerne, af Michael Newton. Du vil få en session, der giver en dyb sjæls forståelse og med dine helt egne unikke indsigter. Som du får leveret lige præcis i den mængde og måde, som er rigtig for dig.

Sjælerejse er for alle som ønsker dyb indsigt

Igennem mine mange år som guide, har jeg mødt mange typer mennesker, med alle mulige forskellige baggrunde, trosretninger og motivation til at få en sjælerejse. Så en sjælerejse er ikke kun for en bestemt type mennesker eller for nogle der besidder specielle evner. Dette er noget alle kan, så længe man selv ønsker det og er villig til at lade sig guide. Faktisk er det utrolig simpel oplevelse, fordi det er naturligt for sindet og informationer fra den åndelige verden vil komme på lige præcis den måde som det passer til den enkelte. Så som udgangspunkt, kan alle opleve en sjælerejse. Det vigtigste er lysten og at du har tilliden til den valgte terapeut.

Tidligere liv hypnose kbh

HVOR LANG TID TAGER EN TYPISK SESSION

Det er vigtig at du får alle informationerne med. Derfor er der afsat god tid, hvor en typisk intuitiv guidet sjælerejse tager ca. 2,5 timer

Forberedelse og gode råd i forbindelse med din sjælerejse

Du vil inden den aftalte tid. Få tilsendt et skema du skal udfylde og tage med til sessionen. Derudover er det en god ide at være udhvilet og frisk inden sessionen. Samt afsætte tid til dig selv efterfølgende, så alle informationerne stille og rolig kan bundfælde sig.

HEJ BENNY
Jeg vil starte med at sige tusinde tak for en begivenhedsrig dag.
Du er sådan et rart menneske som man kun kan føle tillid til med det samme.
Du har været der både før sessionen, under og også bagefter når alle spørgsmålene trængte sig på. Tusinde tak for det.
Som indledning var jeg helt tryg. Du fortalte i korte træk, hvilken rejse jeg skulle på, og hvordan den ville foregå. Fortalte hvad hypnose var.
Så selvom jeg var meget spændt, og aldrig har prøvet hypnose før, så var jeg på intet tidspunkt nervøs, kun spændt.
Sikke en rejse jeg havde. Jeg kom vidt omkring. fik en indsigt i mig selv og min sjæl, som er guld værd. Plus som ekstra bonus, nogle teknikker jeg kan bruge i min hverdag fremover.
Efterfølgende har jeg følt en glæde som jeg ikke har følt i lang tid, og en indre ro. En ro som kom til klarhed under sessionen. Jeg havde selv valgt dette liv, og alt var som det skulle være.
Du har været fantastisk til at spørge ind. Selv på et tidspunkt, hvor jeg blev ked af det, og måske følte det var lidt pinligt, var du dyb professionel.
Jeg kan ikke takke dig nok for en total oplevelse og det er i hvert fald ikke sidste gang, selvfølgelig med dig som professionel guide.

Tusinde tak til dig Benny og på gensyn
Lena

Din sjælerejse bliver optaget digitalt så du kan høre den igen

Alle sessionerne bliver optaget på lyd, som efterfølgende bliver tilsendt via email

Du kan selv blive en af fremtidens forandrings skabere

Interessen indenfor hypnose på alle planer, uanset om det er hypnoterapi, tidligere liv hypnose eller at kunne guide intuitivt i den åndelige verden. Er stærkt stigene, og efterhånden blevet en naturlig ting at gøre. Derfor ønsker flere og flere også tage uddannelse indenfor området. Du kan lære nogle af markedets mest moderne tilgange her, som indenfor hypnose er 5-PATH hypnoterapi uddannelsen og indenfor Spirituel Hypnose, master kombinationen indeholdende Regressionsterapeut Basic, Regressionsterapeut Avanceret og Intuitiv spirituel Guide

Se Bettinas udtalelse omkring sin Sjælerejse

Sjælerejse Priser

Book din tid sammen med en ven/veninde og opnå rabat!
Der kan opnåes rabat, hvis i er flere der booker en sjælerejser samtidig. Derudover kan det planlægges at i får tider efter hinanden samme dag.

Pris:
1 x Sjælerejse: 2400 kr.
2 x Sjælerejse: 4500 kr.

Bemærk at til dem som kommer lang vejs fra, eller af andre grunde ønsker at gøre det i en weekend. Er der enkelte muligheder for dette, kontakt Benny for yderligere info.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.