29 71 41 90 info@new-you.dk

INTEGRATIV SPIRITUEL MASTER HYPNOTERAPEUT

for dig som ønsker den fulde pakkeløsning

Drømmer du om at lære at hypnotisere andre, og hjælpe andre mennesker? Så er vores Master Hypnoterapeut uddannelse måske noget for dig! Med denne hypnoterapi og spirituel uddannelsespakke lærer du at mestre den moderne hypnose.

Integrativ Spirituel Master Hypnoterapeut er en trin-for-trin baseret uddannelsespakke for alle, som ønsker at gøre en forskel for andre mennesker, skabe meningsfyldthed og at udvikle sig selv. Den samlede pakke er for alle, uanset om du er helt ny i faget eller har hypnoseerfaring i forvejen.

Hypnose er et håndværk, som alle kan lære. Der er ikke noget mystisk, som kræver specielle evner, men det kræver naturligvis, at du gør en indsats og ønsker det, lige som med alt anden ny læring. Du vil højest sandsynligt blive overrasket over, hvor simple teknikkerne egentlig er.

Med denne hypnoterapi og spirituel uddannelsespakke bliver du gradvist klædt på gennem en professionel og struktureret tilgang, som skaber de bedste forudsætninger for, at du kan tage dine hypnosekundskaber til det niveau, du ønsker.

Udbytte af Master Hypnoterapeut pakken

Med denne hypnoterapiuddannelse får du en lang række redskaber, som du kan bruge aktivt i arbejdet med andre mennesker og med dig selv. Med denne uddannelse får du blandt andet:

 • Værktøjerne til at hjælpe mennesker, hvor alt andet har fejlet.
  Ja, det er sandt – ofte bliver hypnose desværre set som den sidste mulighed, men det er også her, at mange oplever, hvordan de virkelig kan rykke videre i livet
 • Den Komplette Model som gør dig i stand til at guide dine klienter derhen, hvor deres svar ligger og samtidigt forstå mekanismerne bag deres selvskabte problemstillinger
 • Forståelsen for hvorfor spirituel hypnose er utrolig vigtig til at skabe helhedsbearbejdelse og essentiel selvforståelse. Med andre behandlingsformer er denne del desværre ofte negligeret
 • Vigtig og uvurderlig egen udvikling gennem egenterapi, selvhypnose og spirituel hypnose
Carsten Olsen
Helt fantastisk oplevelse at uddanne mig hos dig

Kære Benny

Helt fantastisk oplevelse at uddanne mig hos dig! 1000 tak for nogle fantastiske weekender hos dig, hvor jeg har taget Master hypnose uddannelsen (kombination af Hypnoterapi og Spirituel Hypnose). De forskelige værktøjer, som jeg har lært indenfor hypnose og dem som man bruger i en sjælerejse, arbejder virkelig godt sammen og giver dermed nogle dybe indsigter og forståelser, som jeg ikke troede var muligt. Tak for din store rummelighed, man føler sig tryllebundet når man træder ind ad døren hos dig.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefaling til at tage uddannelse hos Benny, endnu engang tusind tak.

Hilsen Carsten Olsen

Birgit
Jeg valgte både Hypnoterapi og Spirituel Hypnose uddannelsen, og er mega glad for det

Hej Benny

Jeg har været super glad for hele Master hypnose pakken hos Benny. Jeg valgte både Hypnoterapi og Spirituel Hypnose uddannelsen, og er mega glad for det, syntes det supplerer hinanden fantastisk, jeg syntes også at jeg selv har udviklet mig i den periode. Benny er virkelig dygtig og jeg har lært så meget på hans kurser, kan virkelig mærke han brænder for sit job. Kan til en hver tid anbefale hans kurser.

Kh Birgit

 

Hvem er Master hypnoterapeut uddannelsen for?

Master hypnoseuddannelsen er for alle: Uanset om du allerede har en hypnoseuddannelse og ønsker at lære mere, eller om du slet ingen erfaring har med hypnose, vil du kunne gennemføre denne uddannelse.

Har du en hypnoseuddannelse i forvejen, vil denne uddannelse kunne give dig nye vinkler og inspiration. Denne hypnoseuddannelse omfatter både 5-PATH(R) og vores Spirituel Hypnoseuddannelse samt en lang række andre onlinekurser. Du vil derfor kunne lære meget på denne hypnoterapi uddannelse, og du vil lære, hvordan du kan sammensætte forskellige teknikker og værktøjer med henblik på behandling af din klient.

Master hypnoseuddannelsen er for dig, der:

 • … allerede har en hypnoseuddannelse, som ønsker nye vinkler og inspiration
 • … ingen erfaring har indenfor hypnose, men som finder det fascinerende og måske ligefrem mærker et kald
 • … gerne vil bruge hypnose på enten fuldtid, deltid eller som egen udvikling
 • … allerede arbejder professionelt med mennesker eksempelvis som coach, terapeut, clairvoyant eller healer
 • … ønsker et seriøs uddannelsesforløb, som bygger bro og skaber integration mellem moderne hypnoterapi og spirituel hypnose
 • … er åben over for spiritualitet, uanset om du finder det naturligt eller er nysgerrig på denne del
 • … vil lære seriøse værktøjer, som skærer igennem og skaber høj succesrate
 • … både ønsker egenudvikling og en dybere forståelse for dig selv på et spirituelt plan

Det kan du efter intuitiv spirituel hypnoterapeut uddannelsen

Når du har gennemført Master hypnoseuddannelsen, har du fået og øvet værktøjerne og teknikkerne, som du skal bruge til:

 • At have forståelsen for hypnose, hvordan det virker og hvordan du sammensætter effektive forløb (både hypnoterapeutisk og spirituelt)
 • At have knækket koden til, hvordan du sikrer, at dine kommende klienter er i hypnose, og hvordan du gør det, både teoretisk og praktisk
 • At forstå mekanismer bag begrænsede og hæmmende adfærd, og hvordan de bearbejdes trin for trin
 • At kende modellen bag, hvordan du skaber høj succesrate med hypnose
 • At kunne hjælpe dine klienter med at komme i mål med de forandringer de ønsker, uden nødvendigvis at skulle gå i terapi i årevis
 • At kunne benytte effektive hypnoseteknikker (selvhypnose & spirituelt) til egen udvikling
Tina H. Jensen
… jeg er kommet meget videre i min egen personlige udvikling

Jeg har taget Master Hypnoseuddannelsen hos New-You v/ Benny Vadmand, det har været et fantastisk år. Benny er meget engageret, og gør alt for, at alle skal kunne følge med – ifølge Benny er der ingen dumme spørgsmål. Dette var specielt godt for mig, da jeg ikke er så god til engelsk, og næsten al materialet til 5-PATH hypnoseuddannelsen (1. del) er på engelsk.

Under den spirituelle del, hvor de studerende har mulighed for at øve på hinanden, har jeg været på nogle fantastiske regressions- og sjælerejser, hvor jeg har fået svar på mange ting, som har gjort, at jeg er kommet meget videre i min egen personlige udvikling.

Glæder mig til at begynde at bruge alle de værktøjer, jeg har lært af Benny, i min egen klinik.

Jeg kan varmt anbefale alle at give sig selv sådan en uddannelse hos Benny.

Tina H. Jensen

Stine
Det har været en positiv og virkelig givende investering

Jeg har taget master hypnoterapiuddannelsen hos New You v/Benny Vadmand, og det har været en positiv og virkelig givende investering. Benny formår at klæde eleverne på, til selv at kunne udføre god og effektiv behandling, og han gør det med stor entusiasme og god energi. Benny har ligeledes været god til at sparre med, med hensyn til etablering af selvstændig virksomhed.

Det har ligeledes været en positiv rejse for mit eget sind – for vi elever har kunne gøre god brug af hinandens tillærte færdigheder.

Benny er et rart og empatisk menneske – og jeg kan varmt anbefale både uddannelse og terapi hos New You.

 

Indhold i Master hypnoseuddannelsen

Med vores Master hypnoterapi uddannelse, får du en komplet uddannelse, der kombinerer vores øvrige hypnoseuddannelser. Det betyder, at du får:

Bonusindhold for master hypnoseuddannelsen

I forbindelse med Master hypnoterapi uddannelsen får du hos New-You adgang til en række ekstra kurser og andet relevant (online) indhold, som løbende bliver opdateret ligesom nyt indhold løbende tilføjes. Noget af det bonusindhold, du får adgang til gennem denne hypnoterapi uddannelse er følgende online kurser:

 • Regressionsterapeut Basic Online (værdi 2.400 kr)
 • Spirituel kontakt og-indsigtsguide kursus (værdi 1.900 kr)
 • Hypnoterapi-Spirituel Hypnose integrations kursus

Bemærk at denne Master sammensætning fås kun hos New-You og alle kurser/uddannelser afsluttes enten med certificering eller deltagerbevis.

Integrativ spirituel hypnoterapeut terapeut udtalelse Mette

Datoer for Master hypnoterapi uddannelsen

Uddannelsen foregår over en række forskellige moduler hen over nogle udvalgte weekender, så du ikke skal tage fri for at deltage i uddannelsen. Uddannelsen er bygget op om vores to øvrige hypnoseuddannelser, som begge skal gennemføres. Der er tale om i alt 9 moduler, som afvikles over 9 weekender gennem året.

Forslag til dit Master Hypnose forløb

5-PATH(R) Hypnoterapeut uddannelse

Efterår/vinter 2024+25 (5 weekend moduler):

Modul 1: 28/9 - 29/9
Modul 2: 26/10 - 27/10
Modul 3:  23/11 - 24/11
Modul 4:  18/1 - 19/1
Modul 5:  15/2 - 16/2
Tidsrum: 9-18 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Intuitiv Sjælerejse terapeut

Forår 2025 (4 moduler):

Modul 1: 15/3 - 16/3   
Modul 2: 12/4 - 13/4 
Modul 3: 10/5 - 11/5
Modul 4: 14/6 - 15/6
Tidsrum: 9-16 alle dage. Medmindre andet bliver aftalt.

Priser for Intuitiv spirituel master hypnoterapeut pakken

Den samlede pris for Master hypnoterapi uddannelsen er:

34.900 kr

Master hypnoterapi uddannelsen er den komplette hypnoseuddannelse, som uddanner dig både inden for 5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen og spirituel hypnose uddannelsen. Derudover får du adgang til en lang række uddybende materiale og online kurser, som styrker din læring.

Du får desuden fuld support og støtte både under og efter uddannelsen, når du har behov for det.

Betalingsmuligheder af Masterpakken

Du kan betale med både Dankort og Visakort. Du har følgende muligheder for betaling:
A) Betale det fulde beløb på én gang
B) Gebyrfri ratebetalling – betal over 6 eller 12 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto)

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder, og udfyld felterne. Når din tilmelding er gået igennem, vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Du vil derefter i samråd med Benny, sammensætte dit Masterforløb.

Vil du hellere betale med faktura er dette også muligt (kontakt Benny på mail: benny@new-you.dk eller telefon: 29 71 41 90, hvis du vil høre mere om denne mulighed).

STADIG I TVIVL om Master Hypnose Pakken er noget for dig?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Master hypnoterapi uddannelsen er noget for dig, så overvej det her:

 1. Du kan hurtigt tjene din uddannelsesinvestering ind igen, samtidig med du får erfaring undervejs
  Går du i gang med bruge og omsætte de lærte teknikker med det samme, vil du hurtigt have de fornødne kompetencer til at skabe grobund for en god forretning. Det gør, at du udover at få glæden i at hjælpe andre videre, skaber erfaring og får dækket udgifterne til uddannelse.
 2. Du får en uddannelsessammensætning, der ikke findes andre steder (med garanti)
  Master pakken er en kombination af det bedste fra begge verdener (hypnoterapeutisk og spirituelt). Her bygges der bro mellem de forskellige hypnosetilgange i stedet for adskilles. Dette gør, at der skabes en mere komplet tilgang til hypnosearbejdet og samtidig skabes der en højere succesrate.
 3. Du får fuld support undervejs (og efterfølgende)
  Hos New-you er du ikke blot en i mængden. For os er det vigtigt, at du har mulighed for at tage dine hypnosekundskaber til det niveau, du selv ønsker. Derfor får du også den support, der skal til undervejs. Derudover bliver du efterfølgende tilbudt opfølgninger, ekstra kurser og onlinedelen, som du får adgang til, bliver løbende opdateret med relevant indhold.
Christiana billede udtalelse
Uddannelsen hjalp mig med at arbejde med min angst og selvtillid

Master Hypnose uddannelsen, har gjort det nemmere for mig at arbejde med min selvtillid, selv kærlighed og har hjulpet mig med at håndtering af min angst m.m. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse til dig, der vil gerne vil hjælpe andre og have endnu mere styr på dit liv.

Kh Christiana

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR VEJLEDNING?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring Master hypnoterapi uddannelsen, kan du kontakte Benny uforpligtende på telefon 29 71 41 90, mail: benny@new-you.dk eller ved at udfylde formularen herunder: