29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod præstationsangst

Bliv bedre til at præstere med hypnose

Hvis du lider af præstationsangst, oplever du et stort ubehag i situationer, hvor det forventes, at du præsterer. Denne type angst kan komme til udtryk i mange forskellige kontekster – lige fra eksamenssituationer til sociale sammenhænge, hvor man skal introducere sig selv overfor fremmede mennesker. Ofte er denne angst forbundet med en følelse af mindreværd, da man er bange for ikke at leve op til andres eller ens egne forventninger. Præstationsangst kan dermed i høj grad virke hæmmende for ens trivsel og præstation både i uddannelsesmæssige sammenhænge, i arbejdslivet og i ens sociale liv.

Har du præstationsangst, og du ønsker at overkomme din angst og således forbedre din præstationsevne, kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om hjælp til din præstationsangst med hypnose. På vores hypnoseklinik i København har vi gode erfaringer med at øge vores klienters motivation og præstation ved hjælp af hypnose – og vi kan derfor uden tvivl også afhjælpe dit problem.

Præstationsangst-hypnose

Hvordan fungerer hypnose mod præstationsangst

Du kan have udviklet din præstationsangst i kraft af, at du tidligere i dit liv har haft en dårlig oplevelse, hvor du for eksempel har følt dig ydmyget, eller er blevet gjort til grin i forbindelse med en præstation. Denne dårlige oplevelse har derefter lagret sig i din underbevidsthed, og formet dit syn på lignende situationer. Det har således ubevidst fæstnet sig, og kommer nu til udtryk på en måde, der er ude af proportioner i forhold til den reelle fare, der er forbundet med at skulle præstere.

Hypnose mod præstationsangst har til formål at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed, og som kommer til udtryk som præstationsangst. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker dykker vi ned i din underbevidsthed for at forløse de spændinger, der aktiveres i situationer, hvor du skal præstere. Vi finder frem til kernen i problemet, hvor en del af det typisk handler om, at du frygter at blive til grin eller blive set ned på. Ved at finde frem til årsagen til problemet kan vi justere dine tanker og følelser om angsten, så du i fremtiden bedre kan håndtere din præstationsangst.

Hvorfor vælge præstationsangst hypnose

Præstationsangst er er en del af social angst, og er den angst man kan føle i alle situationer, hvor man skal præstere. Du kan føle præstationsangst, hvis du skal holde tale eller fremlægge et projekt i skolen eller på arbejdet, men du kan også få præstationsangst, hvis du skal til en eksamen, til en køreprøve eller møde nye mennesker, hvor du skal introducere dig selv. Hos New-you kan du få hjælp gennem hypnose til alle typer præstationsangst, uanset i hvilken situation de manifesterer sig.

Du kan blandt andet få hypnosebehandling til:

…og mange andre typer præstationsangst.

Alle former for præstationsangst kan virke begrænsende og invaliderende for personen, der oplever angsten. Med præstationsangst hypnose vil du hurtigt opleve store forbedringer både i forhold til din motivation og præstation, og du vil bedre kunne håndtere din præstationsangst i alle typer situationer. Det betyder ikke, at du nødvendigvis vil elske at stå at tale foran en stor forsamling eller gå til eksamen, men du vil slippe af med den værste præstationsangst, så den ikke begrænser dig i din hverdag.

Brug for hjælp til din præstationsangst?

Hvis du er træt af at lade din præstationsangst begrænse dig, kan hypnose mod præstationsangst være en effektiv måde at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs på. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange hypnosebehandlinger, der er nødvendige, men typisk vil du allerede efter én session mærke store forbedringer.

Kontakt New-you ved at sende en mail til info@new-you.dk eller udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at booke et hypnoseforløb. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om hypnose som behandlingsform.