29 71 41 90 info@new-you.dk

Online hypnose kurser

Hos New-You har du mulighed for at lære hypnose online. Kurserne er 100% online, som du kan tage, når du har tid, og lige så mange gange, du har lyst til.

Online hypnose kurser

Hos New-You tilbyder vi følgende online hypnosekurser:

  • Regressionsterapi Basic (Tidligere liv guide)
  • Online hypnose minikursus
  • Spirituel kontakt- og indsigtsguide
  • Hypnose lydfiler

Regressionsterapi uddannelse (Tidligere liv guide)

Regressionsterapi uddannelsen klæder dig på til at arbejde som regressionsterapeut. Som regressionsterapeut arbejder du med dine klienters relevante tidligere liv, hvor du guider din klient tilbage i tiden for at opleve tidligere begivenheder, som giver mening og betydning for det nuværende liv.

Igennem disse tidligere liv oplevelser kan der skabes dybe indsigter, healing og transformationer.

På dette kursus lærer du også hvordan du guider klienten til at få healing og svar på vigtige spørgsmål, igennem kontakt med åndelige vejledere.

Læs mere om regressionsterapi uddannelsen her.

Online hypnose minikursus

Drømmer du om at lære de mest basale teknikker inden for hypnose, men er du ikke villig til at betale for en komplet uddannelse? Så er dette online hypnose kursus lige noget for dig! Her lærer du basale hypnoseteknikker helt gratis!

Dette online kursus kan bruges som et springbræt, hvis du er i tvivl om en hypnoseuddannelse er noget for dig, eller hvis du blot vil lære noget mere om hypnose og de forskellige hypnoseteknikker. Med dette minikursus bliver du i stand til at guide andre ind og ud af hypnose, og du lærer, hvordan du kan bruge powerord samt hvordan du bruger kontrolrummet til fysiske optimeringer.

Læs mere om online hypnose kursus her.

Spirituel kontakt- og indsigtsguide

Vil du gerne hjælpe andre med at få kontakt til åndelige vejledere, afdøde personer eller skabe andre relevante møder i den åndelige verden? Så er onlinekurset, spirituel kontakt- og indsigtsguide, lige noget for dig.

På dette kursus lærer du forskellige teknikker og får målrettede værktøjer, der gør dig i stand til at skabe kontakt til den åndelige verden for dine klienter. Du lærer de grundlæggende principper, så du nemt kan hjælpe andre med at få meningsfulde møder, både i grupper og 1:1. Du får samtidig en unik mulighed for at tage kurset i det tempo, der passer dig.

Læs mere om spirituel kontakt- og indsigtsguide kurset her.

Hypnoselydfiler

Har du lyst til at prøve kræfter med hypnose og finde ud af, hvor effektivt det kan være? Og vil du gerne have det til en attraktiv pris, samt mulighed for at prøve det, når det passer dig? Så er New-Yous hypnose lydfiler et godt match.

Hos New-You har du mulighed for at stifte bekendtskab med hypnose og spirituel hypnose gennem vores forskellige hypnose lydfiler. Vi tilbyder dig to forskellige pakkeløsninger, der enten kan bruges enkeltstående eller i kombination med hinanden.

De to muligheder er hypnose pakken og spirituel hypnose pakken, begge indeholdende 5 lydfiler hver. Lydfilerne er for alle, og bygger desuden på gennemprøvede hypnotiske tekniker og principper, som dermed giver dig en professionel guidning, der både virker målrettet og understøttende på hinanden.

Læs mere om de forskellige hypnose filer her. 

Hvorfor tage et online hypnose kursus?

Et online hypnose kursus er et oplagt valg for dig, der gerne vil lære hypnose i dit eget tempo. Hypnoseminikurset foregår 100% online og i dit eget tempo. Når du har tilmeldt dig kurset, får du adgang til al kursusmaterialet, som består af videoer og et øvelseshæfte. Du kan altså se alle videoer igen og igen, og du kan gennemføre kurset i dit eget tempo.

Uanset hvilket online hypnose kursus, du er interesseret i, lærer du hurtigt at bruge hypnose, så du kan øve den tillærte viden og blive endnu mere øvet og selvsikker i dit arbejde med hypnose.

Hvem er de online hypnosekurser for?

New-You’s online hypnose kurser er for alle, der vil lære hypnose. Uanset om du har kendskab til hypnoseteknikker eller ej, vil du få gavn af vores online hypnosekurser. Alle kurser er bygget op trin-for-trin, så der gennem kurserne bliver bygget mere viden og flere teknikker på.

Alle kan lære hypnose – hvis de har lysten til det. Er du i tvivl om hypnose er noget for dig, kan du med fordel starte med vores online hypnose minikursus, hvor du lærer basal hypnose. Kurset er gratis, så der er ingen risiko ved at prøve det af. Vigtigst af alt er, at du er motiveret for at lære hypnose, og at du vil lægge energi i kurset, for at få mest muligt ud af det.

Har du spørgsmål til et eller flere af vores online kurser, er du velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Du kan også ringe på telefon 29 71 41 90 eller sende en mail til info@new-you.dk.