29 71 41 90 info@new-you.dk

Benny Vadmand

Specialist i integration af hypnoterapi og spirituel hypnose

Benny Vadmand er din terapeut og underviser

benny

Jeg tror på, at alle mennesker indeholder nøglen til at skabe det liv, de ønsker. Løsningen ligger gemt i hver enkelt person historie, og den kan vi sammen finde frem til gennem hypnosen. Gennem hypnosen kan vi nemlig bearbejde tidligere oplevelser, som er årsagen til det handlingsmønster, du gerne vil have ændret.

Jeg har arbejdet med hypnosens verden siden 2008, og gennem tiden har jeg haft mange succesfulde klientforløb med folk fra både ind- og udland. Jeg arbejder med stort set alle områder inden for hypnose. Modsat mange andre arbejder jeg også med en integration mellem hypnoterapi og spirituel hypnose. Denne særlige integration er en af årsagerne til min høje succesrate, da jeg kan guide dig endnu bedre og finde frem til årsagen for dit uønskede handlingsmønster og samtidig skabe en dybere forståelse.

Hypnose og hypnoterapi hos mig er årsagsbehandlende. Jeg arbejder derfor ikke med at ”indkode” en ny, god vane, men derimod at behandle årsagen for den dårlige vane, før vi kan ”indkode” en ny, god og ønsket vane.

Effektiv hypnoterapi

Hypnoterapi er en effektiv og populær behandlingsform, hvor vi kan dykke dybt ned i en problemstilling og opløse de ubevidste handlings- og tankemønstre, der er årsagen til problemet. Derfor har jeg også haft stor succes med at behandle særligt angst og fobier, men også dårlige vaner, stress samt hjælpe folk med at stoppe med at ryge.

Jeg kombinerer traditionel hypnoterapi med moderne værktøjer og teknikker samt med spirituel hypnose. Gennem den spirituelle hypnose og regressionsterapi kan vi gå tilbage i tiden og finde roden til problemer, som du oplever i dag. Det kan være, at du har haft et traume i en tidlig alder, som du har fortrængt, men som er årsagen til et nutidigt problem. Gennem regressionsterapien kan vi finde frem til årsagen, og dermed også forløse problemstillingen.

Spirituel hypnose er blevet populært. Mange ønsker muligheden for at opleve sin sjæl gennem tidligere liv. På denne type sjælerejser kan du opleve en række forskellige oplevelser, som den åndelige verden ønsker at vise dig. Jeg guider dig gennem sjælerejsen uden brug af scripts. Derfor er der ingen begrænsninger for, hvad du kan opleve på en sjælerejse.  

Certificeret hypnoterapeut

Jeg har gennemført en række forskellige uddannelser inden for hypnose og hypnoterapi. Du kan se hvilke uddannelser og certificeringer, jeg har, her:

 • Certificeret 5-PATH® Hypnose Instruktør (CPHI)
 • IAPCH Conversational Hypnotherapist
 • QHHT Dedicated Practitioner – Dolores Cannon
 • ID-Lifecoach – Ole vadum dahl
 • Certificeret i NGH (National Guild of Hypnotists)

Du kan også blive hypnoterapeut

Jeg brænder for at hjælpe andre gennem hypnose – og jeg vil gerne lære fra mig. Derfor tilbyder jeg også forskellige hypnoseuddannelser:

Derudover tilbyder jeg også forskellige online hypnose kurser.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Har du en dårlig vane eller et problem, som du ønsker hjælp til at behandle, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg har stor erfaring med behandling af en lang række problemstillinger, som du kan læse mere om under hypnoterapi-behandlingerne. Du kan også læse tidligere klienters udtalelser om deres forløb hos mig.

Udfyld kontaktformularen og beskriv gerne kort det, du ønsker hjælp til, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt Benny

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked


   

  FÅ HYPNOSE LYDFILER DIREKTE I DIN MAILBOX

  Samtidig med tilmelder du dig mit nyhedsbrev, hvor du får nyheder og speciale rabatter på uddannelse m.m. Få disse tre lydfiler med det samme:

  Changing bubbles
  Magiske skov
  Mød din åndelige vejleder

   

   


   

  Ring på 29 71 41 90