29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod migræne og spændingshovedpine

Få gjort noget ved smerten med hypnose

Hypnose mod migræne og spændingshovedpine virker det?

Har du jævnligt migræne eller spændingshovedpine, så ved du, hvor meget det kan ødelægge en dag.

Smerten kan være så intens, at det føles som om, at intet kan hjælpe. Måske har du prøvet alt muligt for at løse problemet, men intet har ført til de store resultater?

Men vidste du, at hypnose kan være en naturlig metode til at lindre dine smerter?

Hovedpine er en ubehagelig og forstyrrende tilstand, der kan påvirke ens evne til at udføre daglige aktiviteter og forringe livskvaliteten. Er du en af de Mange mennesker lider af hyppige hovedpine, og nogle oplever endda kronisk hovedpine.

Migræne og spændingshovedpine er almindelige former for hovedpine, der kan være invaliderende for dem, der lider af det.

Traditionelle behandlinger som smertestillende medicin kan have begrænset effekt, og i nogle tilfælde kan der være uønskede bivirkninger.

Hypnose er en effektiv metode til behandling af forskellige typer hovedpine, især migræne og spændingshovedpine, og kan anvendes, når andre mulige sygdomme er blevet udelukket af en læge.

Hypnose_mod_migræne

Hvad er hovedpine?

Hovedpine er en smertefuld fornemmelse i hovedet, som kan føles som en trykkende, pulserende eller stikkende smerte. Det kan også ledsages af andre symptomer som kvalme, opkastning, lys- og lyd følsomhed.

Hovedpine kan vare fra et par minutter til flere dage og kan påvirke din daglige funktion.

Der er flere forskellige typer hovedpine, og de mest almindelige, som ikke er sygdomsrelateret, og som vi kan arbejde med i hypnose er spændingshovedpine og migræne.

Her er er kort beskrivelse af spændingshovedpine og migræne:

Spændingshovedpine:

Spændingshovedpine er en type hovedpine, der er karakteriseret ved mild til moderat smerte, som normalt føles som om der er et bælte rundt om hovedet. Det kan også føles som en pressende eller trykkende smerte på panden, tindingerne eller baghovedet.

Migræne:

Migræne er en type hovedpine, der normalt rammer en side af hovedet og kan ledsages af kvalme, opkastning og lysfølsomhed. er en hovedpine, der er kendt for at forårsage intense og dunkende smerter, som kan vare i flere timer eller endda dage. Symptomerne på migræne kan også omfatte kvalme, opkastning, og svimmelhed.

Hvordan fungerer hypnose mod migræne og spændingshovedpine?

Hypnose kan være en effektiv behandlingsmetode mod hovedpine og migræne. Metoden fungerer ved at guide dig ind i en tilstand af indadvendt fokus, ligesom når du dagdrømmer. Her vil hypnoterapeuten benytte forskellige hypnoterapeutiske værktøjer, der bliver tilpasset dit behov, for at skabe den bedste løsning for dig.

Ofte kan en stor del af hovedpinen være skabt af ubevidste tillærte mønstre, som kan skyldes noget andet, end man tror. Det er derfor vigtigt at få fundet ud af, hvad der kan være de underliggende årsager til hovedpinen og få dem forløst.

Sindet kan ofte skabe hovedpine for at beskytte eller undgå situationer. Disse mønstre kan være skabt helt tilbage i barndommen og stadig påvirke os som voksne. Hypnose kan hjælpe med at arbejde med de ubevidste mønstre og løsne op for de barrierer, der kan skabe hovedpine.

Derudover er hypnose effektiv til at reducere stress og spændinger i kroppen, som også kan være med årsag til hovedpine. Hypnose kan også ændre din opfattelse af smerte og reducere intensiteten af hovedpinen, og i bedste fald kan det få hovedpinen til at forsvinde helt.

Hypnose_mod_hovedpine

Hvor hurtigt kan du forvente en effekt af hypnose

Hypnose er en metode, der kan give hurtige og positive resultater, når det kommer til at arbejde med underliggende årsager til migræne og spændingshovedpine. For mange kan hypnose give en hurtig effekt, men det er vigtigt at huske på, at antallet af sessioner og varigheden af behandlingen kan variere fra person til person.

Hos New-You er erfaringen, at de fleste vil mærke en positiv effekt inden for de første tre sessioner, men det kan være nødvendigt med flere behandlinger over en længere periode.

Hvis du har prøvet alt andet uden succes, kan hypnose være en effektiv metode til at gøre noget ved problemerne.

Er behandling med hypnoterapi en sikker metode 

Hypnoterapi er en naturlig og sikker behandlingsmulighed til migræne og spændingshovedpine, og kan bruges sammen med andre behandlingsmuligheder

Få gjort noget ved din migræne og hovedpine

Er det på tide at gøre noget ved din migræne eller spændingshovedpine? Har du prøvet en del behandlinger uden nævneværdige resultater? Så kan hypnose være et seriøst alternativ til konventionel behandling. Ønsker du at høre mere om, hvordan hypnose kan hjælpe mod migræne og spændingshovedpine, så kontakt os i dag. Du kan kontakte Benny via mail på info@new-you.dk eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.