29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose lydfiler online

Hypnose lydfiler med hypnotisk guidning

Opdag nye sider af dig selv, og skab en bedre kontakt til dine ubevidste ressourcer med New-you’s hypnose lydfiler. Hos New-you har vi lavet to forskellige pakker med hypnose lydfiler, der alle tager udgangspunkt i gennemprøvede hypnotiske guidnings-metoder og -processer. Alle hypnoser er desuden blevet brugt på både enkeltpersoner og grupper. Her får du dem lavet som målrettede lydfiler, der kan bruges og sammensættes efter behov.

Det er vigtigt, at der bliver skabt en god hypnotisk grundbase som udgangspunkt for selve guidningerne. Derfor gøres der brug af hypnotisk sprogbrug og viden om, hvordan sindet fungerer, heriblandt evnen til at gå dybere ved gentagelser. Dette sammensat med baggrundsmusik, der indeholder Theta-hjernebølger, gør, at der nemmere skabes optimale omstændigheder for selve oplevelsen.

Brug hypnose lydfilerne når det passer dig

Brugen af hypnose som lydfil åbner op for spændende muligheder, især når du har en samling af hypnose lydfiler, der kan noget forskelligt. Dette giver flere sammensætningsmuligheder, som gør, at du kan bruge dem efter behov eller som en fast del af hverdagen.

I samlingen af hypnose lydfiler er der desuden nogle, der egner sig bedst til morgen eller aften, mens andre kan bruges på alle tidspunkter. Dette gør det muligt for dig at lytte til lydfilerne på lige præcis det tidspunkt, der passer dig bedst.

New-you’s hypnose lydfiler er for alle med interessen

New-you’s samling af hypnose lydfiler er for alle, som har interessen for hypnose.

Det kan være dig som:

  • Er ny inden for hypnosens verden, og er nysgerrig på, hvordan det kan opleves
  • Ønsker et supplement til hypnose sessioner, sjælerejse eller andre former for terapi
  • Gerne vil have et alternativ til meditation & mindfulness
  • Vil bruge hypnose lydfilerne som et selvhjælpsværktøj og som del af egen udvikling
  • Savner en nem måde at kunne flytte fokus væk for en stund i en travl hverdag
  • Gerne vil have en metode til at kunne starte dagen op på en god og rolig måde
  • Allerede i forvejen bruger hypnose lydfiler, og som ønsker nye guidninger til samlingen.

Vælg mellem to hypnose lydfilpakker og find dine egne favoritter

Hos New-you tilbyder vi to forskellige pakker med hypnose lydfiler. Med de to lydfilpakker er du dækket godt ind i forhold til at kunne få afprøvet nogle af de muligheder, der kan lade sig gøre med hypnose lydfiler.

Kom i gang med det samme og find dine favoritter. Du kan vælge imellem Hypnosepakken eller Spirituel hypnosepakken. Er du til begge dele, vil den samlede pakke være det oplagte valg for dig.

Hypnosepakken (5 lydfiler)

Hypnosepakken indeholder en nøje udvalgt samling af virksomme hypnotiske processer, der åbner op for dine ubevidste ressourcer og påvirker dit sind positivt.

Disse 5 lydfiler får du med i Hypnosepakken:

Transformationsbjerget
(38 min. og 23 sek.)
Få indblik i din største udfordring i dit liv her og nu, og få hjælp til at få tømt følelsesmæssig bagage, som har ophobet sig fra fortiden. Du vil til sidst i hypnosen blive præsenteret for en løsning, som du kan tage med dig og bruge efterfølgende.

Accept & tilgivelse hypnose
(19 min. og 35 sek.)
Få hjælp til at forløse gamle indeklemte følelser til personer, som har såret dig i fortiden. Denne hypnose lydfil hjælper dig med at udtrykke dig og skabe accept og tilgivelse igennem den virksomme hypnotiske proces.

Aktivér din sjælsgnist
(30 min. og 42 sek.)
Kom i kontakt med dit indre barn, der er en yngre del af dig, og som er fuld af liv, energi og bevægelse. Få genskabt forbindelsen til din sjælsgnist og tag ejerskab over den uspolerede kærlighed og skabertrang du havde dengang.

Morgen hypnose
(20 min. og 55 sek.)
Få en god og skabende start på dagen. Brug morgen hypnose til mentalt at forberede dig til dagen og få brudt uønskede hverdagsmønstre, så du lettere kan sætte rammen og en positiv intention for dagen.

Aften hypnose
(18 min. og 14 sek.)
Slut dagen af med en hypnose, der kan hjælpe dig med at lave status på dagen og give slip på mønstre og oplevelser, som du ikke ønsker at bære videre på. Hypnosen vil også hjælpe dig med og forberede dig på at kunne falde nemmere og hurtigere i søvn.

 

Pris 399,- kr.

Spirituel Hypnose pakken (5 lydfiler)

Spirituel Hypnose pakken indeholder en samling af indsigtsgivende spirituelle hypnoser, som kan skabe større forståelse, optimeringer og healing på forskellige planer.

Disse lydfiler får du med i spirituel hypnose pakken:

De 3 mentorer
(31 min. og 6 sek.)
Dette er en klassisk hypnotisk proces, hvor der er tilføjet spirituelle elementer. Mød de 3 mentorer, der kommer med hver deres gave, som indeholder visdom og vigtige indsigter omkring dit liv her og nu.

Ressourcefelt indsigt og healings-hypnose
(23 min. og 48 sek.)
Dette er en speciel hypnotisk metode, der fra en udvidet bevidsthed skaber kontakt til dit ressourcefelt, og giver adgang til at opnå mere klarhed, indsigt og healing.

Positiv tidligere liv situation hypnose
(18 min. og 55 sek.)
Denne hypnose lydfil arbejder også ud fra en udvidet bevidsthed. Her bruges den til at skabe kontakt til et relevant tidligere liv. Fra dette tidligere liv gives der Indblik ind i en positiv og lærerig situation, som har relevans for det nuværende liv.

Mød din åndelige vejleder
(20 min. og 7 sek.)
Dette er en populær hypnose lydfil, hvor der skabes kontakt til Din Åndelige vejleder. Fra et trygt sted vil Din Åndelige vejleder dukke op og møde dig der, hvor du er i livet. Herfra vil vejlederen give dig gode råd og vejledning.

Optimeringsstedet
(21 min. og 56 sek.)
Denne hypnose fokuserer på at skabe optimering og balancering af krop, sind og ånd. Dette sker via en automatiseret proces, der scanner din energikrop igennem, og efterfølgende går ind og laver de justering der er mulige at lave.

 

Pris 399,- kr.

Vælg den samlede pakke med alle 10 hypnose lydfiler og få rabat!

Vil du have fingrene i alle lydfilerne med det samme, kan du købe den fulde pakke og samtidig opnå rabat. Når du investerer i den fulde pakke, får du alle 10 hypnose lydfiler samlet og klar til brug.

 

Din engangsinvestering ved køb af alle 10 lydfiler er kun: 599 kr.

Alle hypnose lydfiler kan afspilles enten direkte eller downloades. Du får livstidsadgang til lydfilerne, så du altid kan lytte til dem eller downloade dem på et senere tidspunkt, når det passer dig. Der desuden er ingen begrænsning på, hvor mange gange du afspiller eller henter lydfilerne.

FAQ om hypnose lydfiler

Hvad er hypnose lydfiler?

Hos New-you tilbyder vi to forskellige pakker med hypnose lydfiler, som kan hjælpe dig med at opdage nye sider af dig selv samt få en større selvindsigt og selvforståelse.

Alle vores hypnose lydfiler er skabt på baggrund af hypnotiske guidnings-metoder og -processer, som er gennemtestet hos både enkeltpersoner og grupper. Det vil sige, at de giver dig en autentisk oplevelse med, hvordan hypnose foregår. Her er du bare alene og kan lytte til lydfilerne, når det passer dig.

Hver lydfil varer mellem 18 og 39 minutter, og har et specifikt emne. Det betyder, at du kan lytte til dem enkeltvis eller kombinere dem på kryds og tværs efter ønske og behov.

Hvorfor investere i hypnose lydfiler?

Vores hypnose lydfiler giver dig naturligvis ikke helt den samme oplevelse, som hvis du vælger en af vores hypnoterapi sessioner, en sjælerejse eller tidligere liv hypnose. Dog fungerer hypnose lydfilerne som et rigtig godt supplement til disse former for terapi.

Hypnose lydfilerne er desuden en god investering, hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med hypnose, men er nysgerrig på, hvordan det fungerer, uden at du behøver at betale for en hel terapisession.

Derudover kan vores hypnose lydfiler både bruges som et selvhjælpsværktøj til selvudvikling eller som et værktøj til mindfulness med henblik på at skabe en god morgen- eller aftenrutine eller til at koble fra i løbet af dagen.

Hvad koster hypnose lydfiler hos New-you?

Hos New-you kan du vælge mellem to forskellige hypnose lydfilpakker: Hypnosepakken eller Spirituel hypnose pakken. Begge pakker indeholder 5 hypnose lydfiler, og koster 399 kr. pr. pakke.

Du kan også købe begge lydfilpakker samtidig og opnå rabat. Køb af begge hypnose lydfilpakker koster 599 kr.