29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose uddannelser

Vil du lære at hypnotisere og lære, hvordan hypnose kan bruges til at hjælpe andre mennesker? Så er hypnoseuddannelserne hos New-You lige noget for dig. Vi tilbyder flere forskellige hypnoseuddannelse, hvor du lærer hypnose og en knivskarp sammensætning af forskellige hypnoseteknikker, der skaber enestående resultater.

Vores hypnoseuddannelser er for alle, der har lyst til at lære at hypnotisere. Hypnose kræver ingen specielle evner – alle kan lære hypnose, hvis de ønsker det. Vælger du en af vores hypnoseuddannelser, får du al den støtte og support, som du har behov for både under og efter uddannelsesforløbet, så du kan tage hypnose til det niveau, du selv ønsker.

Hvilke hypnoseuddannelser tilbyder New-You?

Hos New-You tilbyder vi følgende hypnoseuddannelser:

Ud over disse hypnoseuddannelser tilbyder vi også en række forskellige online kurser. Du kan læse mere om online hypnosekurser her.

5-PATH® Hypnoterapeut uddannelsen

Med denne uddannelse lærer du forskellige teknikker og værktøjer, som kan bruges til at skabe dybe forandringer hos dine klienter. Men denne uddannelse bliver du klædt på til at blive hypnoterapeut, og undervejs i uddannelsesforløbet får du også god praktisk erfaring.

Hypnoterapeutuddannelsen strækker sig over 5 weekender, hvor vi mødes fysisk + 6 supervison/træningsaftener online. Du vil altså få rig mulighed for at øve den tillærte viden mellem modulerne. Derudover får du selvfølgelig også al den støtte og support, du har behov for både under og efter uddannelsen, så du kan blive en selvsikker hypnoterapeut.

Læs mere om 5-PATH® Hypnoterapeut uddannelsen her.

Spirituel Hypnose uddannelsen

Med den Spirituelle hypnose uddannelse bliver du Intuitivt sjælerejse guide. Du lærer med andre ord at mestre det at lave sjælerejser på flere niveauer, og du bliver i stand til at gøre det uden brugen af scripts. På uddannelsen lærer du at lave sjælerejser på en moderne og intuitiv måde, hvor vi arbejder med det, som den åndelige verden ønsker at vise klienten.

Denne uddannelse strækker sig over 4 weekendmoduler, som afholdes inden for en periode på 4-6 måneder. Allerede efter første modul er du klædt på til at guide andre på et basis niveau, og det forventes også, at du træner og øver dig mellem modulerne.

Læs mere om Spirituel Hypnose uddannelsen her.

Master Hypnoterapiuddannelsen

Master Hypnoterapi uddannelsen kombinerer både 5-PATH® Hypnoterapeutuddannelsen og Spirituel Hypnose uddannelsen. Ud over disse to hypnoseuddannelser, får du også adgang til en række online kurser, så du kan lære endnu mere om hypnose og om, hvordan du kan hjælpe dine klienter gennem forskellige hypnoseteknikker. Denne hypnoseuddannelse er altså den komplette model.

Da Master Hypnoterapiuddannelsen omfatter de to andre hypnoseuddannelser, strækker uddannelsen sig over 9 weekendmoduler og 6 supervison/træningsaftener online. Du kan læse mere om Master Hypnoterapi uddannelsen og se datoerne for weekendmodulerne ved at klikke på linket herunder:

Læs mere om Master Hypnoterapi uddannelsen her.

Hvor foregår hypnoseuddannelserne?

Alle New-You’s hypnoseuddannelser foregår centralt i København. Det er dermed let at finde hen til, uanset hvor i landet, du kommer fra.

Hypnoseuddannelserne foregår i hyggelige og charmerende lokaler, tæt på offentlig transport og parkeringsmuligheder. Derudover er al undervisning lagt i weekender, så du ikke skal tage fri for at gennemføre din hypnoseuddannelse.

Hvordan foregår hypnoseuddannelserne?

Når du starter på en hypnoseuddannelse, skal du gennemføre weekendmodulerne. Derudover forventes det også, at du øver det tillærte mellem modulerne. Uanset hvilken hypnoseuddannelse, du vælger, vil du efter første modul være klar til at øve dine hypnosekundskaber på andre personer.

Det er vigtigt, at du udnytter tiden mellem modulerne til at øve dig og træne de forskellige tillærte hypnoseteknikker. Øvelse og træning er altafgørende for, at du bliver en selvsikker hypnotisør eller hypnoterapeut, der kan gennemføre dine klientsessioner uden brugen af scripts.

Hypnoseuddannelserne afsluttes med en skriftlig eksamen. Når denne er bestået, modtager du dit uddannelsesbevis.

Hvad kan jeg med en hypnoseuddannelse?

Med en hypnoseuddannelse bliver du klædt på til at gøre en forskel for andre. Gennem hypnose kan du arbejde med mange forskellige problemstillinger som eksempelvis angst, fobier, afhængigheder, selvværd og meget mere.

Du lærer at bruge hypnose som et redskab til at bearbejde årsagen til dine klienters problemstillinger. Gennem hypnose arbejder du med dine klienters underbevidsthed, og du lærer, hvordan du kan gøre noget ved de ubevidste mønstre, som danner grundlaget for den uhensigtsmæssige adfærd, som din klient ønsker hjælp til. Du lærer med andre ord at forløse kildeårsagerne til det, dine klienter ønsker hjælp til.

Ud over at du lærer at arbejde med dine klienter, lærer du også at arbejde med dig selv. Under din hypnoseuddannelse vil du også lære selvhypnose (7-PATH). Med selvhypnose vil du opleve, at du selv udvikles, lige som du vil kunne afhjælpe nogle af de problemstillinger, du selv har.

Hvorfor skal jeg vælge en hypnoseuddannelse hos New-You?  

Der er mange årsager til at vælge en hypnoseuddannelse hos New-You. Først og fremmest skal du vælge en hypnoseuddannelse, hvis du længes efter at gøre noget meningsfuldt for andre mennesker (og for dig selv). Arbejder du allerede som terapeut eller som psykolog, vil en hypnoseuddannelse kunne supplere dit arbejde, og du vil blive i stand til at sammensætte de forskellige værktøjer og teknikker fra dit fagområde med hypnose. Når du gør dette vil du kunne nå endnu længere med forløsningen af dine klienters problemstillinger.

Tilfredshedsgaranti

Hos New-You har vi tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan få hele din investering igen, hvis du ikke er tilfreds. Skulle en hypnoseuddannelse ikke leve op til dine forventninger, kan du tilbagelevere det udleverede materiale inden for det første modul, og så få pengene tilbage. Du løber altså ingen risiko ved at tilmelde dig en af vores hypnoseuddannelser.

Adgang til ekstramateriale

Ud over undervisningsmaterialet og undervisningsmodulerne, får du adgang til en lang række relevant ekstramateriale og online kurser. Alt dette giver dig mulighed for at dykke endnu dybere i forskellige hypnoseteknikker, så du kan styrke din uddannelse.

Derudover får du adgang til videoer med undervisningsmateriale, så du kan se indholdet fra de forskellige moduler igen og igen, når det passer dig.

Små hold

Alle hypnoseuddannelser er bygget op om små hold. Det sikrer, at du kan føle dig tryg. Små hold sikrer også, at du har mulighed for at blive hørt, og at du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har til undervisningen.

Fuld support undervejs

For at hjælpe dig på vej til at blive en selvsikker hypnoterapeut og for at sikre, at du føler dig tryg og sikker i hypnoseteknikkerne, får du fuld support gennem hele uddannelsesforløbet. Derudover kan du også få support og støtte selv efter du har bestået uddannelsen.

Din underviser på hypnoseuddannelsen, Benny Vadmand, står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Investeringen er hurtigt tjent hjem igen

Du vil efter endt uddannelse være klædt på til at bruge de teknikker, du har lært – uanset hvilken hypnoseuddannelse, du vælger. Du vil derfor hurtigt kunne danne et godt grundlag for en god forretning. På 5-PATH® hypnoterapeut uddannelsen og spirituel hypnose uddannelsen vil du typisk have tjent din investering hjem på kun 10 klientforløb.

Du har desuden mulighed for at betale for uddannelsen over 6 eller 12 rater. Det betyder, at du kan dele betalingen op i mindre bidder, og så kan du tilmed begynde at tjene penge på det, allerede inden du betaler den sidste rate.

Har du spørgsmål til en hypnoseuddannelse?

Har du spørgsmål til en af hypnoseuddannelserne, eller har du brug for vejledning om, hvilken hypnoseuddannelse, du skal vælge, kan du sende en mail til info@new-you.dk eller udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  FAQ om hypnoseuddannelser

  Hvem kan blive hypnoterapeut?

  Hypnose er et håndværk, som alle kan lære, så længe man har interesse for det. De fleste hypnoseteknikker er ret simple, og det kræver ikke mange års uddannelse at blive en dygtig hypnoterapeut. Dog er det ligesom på alle andre områder af livet, hvor man skal lære noget nyt, at øvelse og erfaring gør mester.

  Hvordan bliver man hypnoterapeut?

  Du kan blive hypnoterapeut flere steder, og der er forskellige krav til uddannelsen. Nogle skoler er godkendte af internationale organisationer som f.eks. NGH, mens andre ikke er det. Ved at vælge en skole, der er godkendt af en hypnoseorganisation, sikrer du dig, en professionel uddannelse, som lever op til et minimumskrav og niveau.

  Hvor kan man lære hypnose?

  Der er flere steder, hvor man kan lære hypnose, og der findes også forskellige retninger, ligesom inden for psykologien. Hos New-You lærer du en direkte og systematisk tilgang til moderne hypnoterapi.

  Hvordan bliver man hypnotisør?
  På de fleste hypnoterapeutuddannelser bliver man automatisk hypnotisør, da det er en del af det grundlæggende pensum. Dette gælder også for hypnoterapeutuddannelsen hos New-You.

  Hvad tjener en hypnoterapeut?

  Lønnen for en hypnoterapeut varierer afhængigt af geografisk placering, uddannelsesniveau og antal år i faget. Der kan også være forskel i indtjening for forskellige ydelser. Men de fleste hypnoterapeuter tager mellem 1200-2000 kr. per session.

  Er hypnose anerkendt?

  Hypnose er ikke fup, men derimod en videnskabeligt anerkendt metode og en effektiv psykologisk behandlingsform, som har eksisteret lige så længe som menneskeheden selv. Derudover vinder moderne hypnose mere og mere indpas og bliver valgt af flere som deres foretrukne behandlingsform.