29 71 41 90 info@new-you.dk

REGRESSIONS TERAPI UDDANNELSE

Hos New-You har du mulighed for at tage uddannelsen i regressionsterapi online. Vores uddannelse er en basisuddannelse, som klæder dig på til at arbejde som regressionsterapeut. Dette online kursus gør dig i stand til at arbejde med din klients relevante, tidligere liv.

På kurset lærer du om grundlæggende regressionsterapi. De værktøjer, du lærer på dette kursus, er simple og lette at lære, men samtidig både indsigtsgivende og spændende for den, der bliver guidet.

Hvad er en regressionsterapeut?

Regression betyder tilbageskridt, og det er netop dette, som en regressionsterapeut arbejder med. Som regressionsterapeut guider du klienten tilbage i tiden for at opleve fortidige begivenheder – enten fra den tidlige barndom eller fra begivenheder i tidligere liv.

Når du som regressionsterapeut guider din klient gennem tidligere oplevelser fra tidligere liv, arbejdes der med relevante tidligere liv. Valget af de relevante tidligere liv træffer det underbevidste sind selv. Uanset om der er tale om en tidlig barndom fra dette liv eller om oplevelser fra et andet liv, vil det give mening og have betydning for klientens nuværende liv.

Hvordan er regressionsterapeut uddannelsen opbygget?

At guide i relevante tidligere liv behøver ikke at være komplekst og tungt. Hos New-You lærer du en moderne måde at guide i tidligere lig, og du får de grundlæggende værktøjer til at guide i relevante tidligere liv, og som giver relevante oplevelser. Med disse værktøjer vil du hurtigt begynde at føle selvsikkerhed i at guide – netop fordi værktøjerne er så simple.

Dette online kursus er bygget op, så du gradvist bliver taget igennem alle de vigtige elementer i at guide effektivt. Den gradvise opbygning betyder, at du får alle vigtige elementer med. Alt bliver gennemgået på video, og ud over selve værktøjerne får du også adgang til forskellige cases med eksempler på fulde guidninger. Disse eksempler kan du bruge til inspiration for dit eget arbejde som regressionsterapeut.

Kursets indhold

På det online kursus i regressionsterapi, kommer du til at lære om:

  • Induktion
  • Arbejde med relevante tidligere liv
  • ID – Identifikation
  • Mød åndelige vejleder/brugen af denne
  • Brugen af healingsrummet
  • Guidningsteknikker
  • Nedtælling/optælling
  • Udtrække essensen af det/de oplevede tidligere liv og integrere i dette liv
  • Afklaring af klientspørgsmål

Krav for deltagelse i regressionsterapi uddannelsen

Der er ingen krav for at kunne deltage i dette online kursus. Du behøver ikke have forudgående kendskab til hypnose, regressionsterapi eller teknikker – du skal blot have nysgerrigheden i at lære de forskellige teknikker, samt følge anvisningerne i det online kursus.

Vil du selv opleve regressionsterapi?

Ønsker du selv at opleve et regressionsterapiforløb? Hos New-You har du mulighed for at få regressionsterapi i København. Regressionsterapien starter med, at vi kort gennemgår hele forløbet, og du får afklaret de spørgsmål, du eventuelt har.

Uanset hvor mange spørgsmål du har, vil den åndelige verden give dig den mængde information, som er de rette for dig. Du kan læse meget mere om regressionsterapi her.

Tilmelding til regressionsterapi uddannelsen

Denne uddannelse er et online kursus. Det betyder, at du blot skal have adgang til en computer og internet for at kunne deltage. Kurset foregår på fastsatte dage og tidspunkter, som du kan se herunder. Har du spørgsmål om dette online kursus, så kontakt Benny på 29 71 41 90 eller mail: info@new-you.dk.

Datoer for online kursus i regressionsterapi

Kurset er lukket for denne gang. Skriv dig på venteliste til næste kursus via formularen herunder:

 

Navn:
E-mail: