29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod flyskræk

få friheden til at flyve

hypnose mod flyskræk – slip din fobi og frygt for at flyve

Har du angst for at flyve? I så fald er du langt fra alene. Flyskræk er en ret almindelig fobi, faktisk er det en af de hyppigst forekommende fobier. Mange lider af angst for at flyve i varierende grad, og det er forskelligt fra person til person, hvordan flyskræk kommer til udtryk. Måske bliver du grebet af en angstfølelse i forbindelse med, at flyet letter eller lander. Det kan også være, at din frygt først aktiveres, når flyet når sin maksimale højde, eller der opstår turbulens.

Flyskræk kan også føles som en diffus angst, der allerede melder sig, når du booker flybilletten eller ankommer i lufthavnen. Endelig er der også nogle, der oplever flyskræk ved at få klaustrofobiske følelser, når de træder ind i et fly fyldt med mennesker. Hvis din frygt for at flyve skyldes klaustrofobi, kan der være mere hjælp at hente gennem hypnose mod klaustrofobi.

For nogle mennesker kan deres skræk for at flyve fylde så meget, at de helt undgår rejser, hvor fly indgår som en nødvendighed. I disse tilfælde er deres fobi begrænsende for deres adfærd, og det bliver således en svær byrde at leve med.

Hvis du føler dig begrænset af din angst for at flyve, kan du med fordel prøve vores tilbud om behandling af flyskræk med hypnose. I vores hypnoseklinik i København har vi positive erfaringer med at hjælpe vores klienter med at overvinde deres flyskræk gennem behandling med hypnose.

Flyskræk-hypnose

Hvad skyldes flyskræk 

Du kan naturligvis have udviklet din fobi i forbindelse med en dårlig oplevelse på et fly, hvor du har oplevet angst. Det kunne eksempelvis være, at du har haft en oplevelse med turbulens på et fly, som gjorde dig angst, og derfor har udviklet flyskræk.

Lige så ofte ser vi dog, at flyvefobi opstår af irrationelle og ubevidste grunde, og nogle gange forværres det endda af angsten for angsten, altså frygten for at det kommer til at ske igen, når man skal flyve.

Uanset årsagen til din frygt kan det betragtes som hæmmende følelsesmønstre, der er indkodet i din underbevidsthed. Disse følelsesmønstre udløser en ukontrollerbar angstfølelse i flyvesituationer, som ikke stemmer overens med den reelle fare, du er udsat for i situationen.

Sådan virker hypnose mod flyskræk

Vores hypnose mod flyskræk har til formål at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker dykker vi ned i dit underbevidste sind for at forløse de spændinger, der aktiveres i flyvesituationer.

 

Fordelene ved at slippe angsten for at flyve

At slippe angsten for at flyve kan have mange positive effekter på både dit mentale og fysiske velvære, samt dine fremtidige rejseplaner. Nogle af fordelene ved at slippe for den bagvedliggende angst inkluderer:

 

Mere frihed og oplevelse i livet:

Flyskræk er en irrationel frygt, som kan begrænse din frihed til at rejse, især når flyvning er nødvendig for at nå frem til en destination. Når du slipper de bagvedliggende angsttilstande, og nervøsitet i maven, vil du have mere frihed og det at rejse, vil væren en mere afslappet oplevelse, som kan give mod til at udforske nye steder og opleve forskellige kulturer. 

 

Mindre kontrol og stress:

Flyvefobi kan forårsage alvorlig stress og angst, især hvis du skal ud at flyve ofte. Er du tilllige en person, som er bange for tab af kontrol, når du skal flyve. Så vil hypnose være en effektiv behandling til også, at kunne tage hånd om dette. 

 

Bedre mentalt helbred:

Flyskræk kan forårsage en række mentale sundhedsproblemer, såsom nervøsitet, angst og depression. Når du slipper af med angsten, vil dit mentale helbred blive forbedret, og du vil føle dig mere positiv og afslappet på et dybere plan.

 

Bedre fremtidsperspektiver:

At klare sig godt i situationer med flyvninger kan føre til bedre fremtidsperspektiver, såsom muligheden for at rejse til fjerntliggende destinationer og opleve spændende kulturer eller deltage i vigtige begivenheder i udlandet. Ved at slippe af med angsten for din flyve fobi, vil du øge dine chancer for at nå dine fremtidige mål og drømme.

Kom din flyskræk til livs – derfor skal du vælge hypnose

Med hypnose mod flyskræk, er det slut med dårlige oplevelser omkring flyvning, så du ikke længere behøver at blive begrænset af din angstfølelse. De fleste mennesker mærker en væsentlig forandring både kropsligt og følelsesmæssigt ved at få hypnose mod flyangst.

Den fysiske fornemmelse, som angsten afføder, vil i fremtiden kunne kontrolleres, og du vil få en følelse af en større indre ro og balance. Hos New-you er målet, at du får en effektiv hypnose behandling, som skaber permanente forandringer for dig, så du i fremtidige situationer, vil associere flyvning med en tålelig, eller ligefrem behagelig oplevelse. 

Er du træt af at være begrænset af din flyskræk, og ønsker du at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs, så kan hypnose være løsningen for dig. Tag det første skridt og book dit hypnose forløb i dag ved at sende en mail til info@new-you.dk eller udfyld kontaktformularen herunder, hvis du ønsker at flere oplysninger, om hvordan du kan slippe flyveskrækken med hypnose. 

    Kæreste Benny.
    Jeg vil endnu engang takke for den oplevelse jeg havde ved dig omkring mit flyskræk. jeg har altid fløjet som barn , og aldrig haft det store problem med det. En livsændring slå mig ud, og en blokering satte mig fast i at jeg ikke kunne. Efter 5 år uden forbedringer søgte jeg hjælp. Jeg vil uden tvivl sige, det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Første gang jeg satte mig op i et fly, 2mdr efter min sidste behandling, gik det som en leg. Og jeg kan nu endelig tage med på ferie takket være Benny.
    Af hjertet TAK.