29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod flyskræk

få friheden til at flyve

Lider du af flyskræk? I så fald er du langt fra alene. Flyskræk er ret almindeligt og er faktisk en af de hyppigst forekommende fobier. Mange lider af flyskræk i varierende grad, og det er forskelligt fra person til person, på hvilken måde flyskræk kommer til udtryk. Måske bliver du grebet af en angstfølelse i forbindelse med, at flyet letter eller lander. Det kan også være, at din frygt først aktiveres, idet flyet når sin maksimale højde, eller der opstår turbulens.

Flyskræk kan også føles som en diffus angst, der allerede melder sig, idet du booker flybilletten eller ankommer i lufthavnen. Endelig er der også nogle, der oplever flyskræk ved, at de får klaustrofobiske følelser, når de træder ind i et fly fyldt med mennesker. Hvis din flyskræk skyldes, at du får klaustrofobi, kan der være mere hjælp at hente gennem hypnose mod klaustrofobi.

For nogle mennesker kan deres skræk for at flyve fylde så meget, at de helt undgår rejser, hvor fly indgår som en nødvendighed. I disse tilfælde er deres fobi begrænsende for deres adfærd, og det bliver således en svær byrde at leve med.

Hvis du føler dig begrænset af din flyskræk, kan du med fordel prøve vores tilbud om behandling af flyskræk med hypnose. I vores hypnoseklinik i København har vi positive erfaringer med at hjælpe vores klienter af med deres flyskræk ved hjælp af hypnose.

Flyskræk-hypnose

Sådan virker hypnose mod flyskræk

Du kan naturligvis have udviklet din flyskræk i forbindelse med en dårlig oplevelse på et fly, hvor du har oplevet angst. Det kunne eksempelvis være, at du har haft en oplevelse med turbulens på et fly, som gjorde dig angst, og du derfor har udviklet flyskræk. Lige så ofte ser vi dog, at flyskræk er opstået af en irrationel og ubevidst grund.

Uanset hvad årsagen til din frygt er, kan det betragtes som hæmmende følelsesmønstre, der er indkodet i din underbevidsthed, som udløser en ukontrollerbar angstfølelse i flyvesituationer, der ikke stemmer overens med den reelle fare, du i situationen er udsat for.

Vores hypnose mod flyskræk har til formål at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker, dykker vi ned i dit underbevidste sind for at forløse de spændinger, der aktiveres i flyvesituationer.

 

Fordelene ved at slippe flyskræk

At slippe for flyskræk kan have mange positive effekter på både dit mentale og fysiske velvære, samt dine fremtidige rejseplaner. Nogle af fordelene ved at slippe for flyskræk inkluderer:

Mere frihed:

Flyskræk kan begrænse din frihed til at rejse, især når flyvning er nødvendig for at nå frem til en destination. Når du slipper af med flyskræk, vil du have mere frihed til at rejse, udforske nye steder og opleve forskellige kulturer.

Mindre stress:

Flyvefobi kan forårsage alvorlig stress og angst, især hvis du er nødt til at rejse med fly ofte. Når du slipper af med flyskræk, vil du reducere generel stress og angst i dit liv.

Bedre mentalt helbred:

Flyskræk kan forårsage en række mentale sundhedsproblemer, såsom angst og depression. Når du slipper af med flyskræk, vil dit mentale helbred blive forbedret, og du vil føle dig mere positiv og afslappet.

Bedre fremtidsperspektiver:

At klare sig godt med flyvninger kan føre til bedre fremtidsperspektiver, såsom muligheden for at rejse til fjerntliggende destinationer og opleve spændende kulturer eller deltage i vigtige begivenheder i udlandet. Ved at slippe af med flyskræk vil du øge dine chancer for at nå dine fremtidige mål og drømme.

Kom din flyskræk til livs – derfor skal du vælge hypnose

Med hypnose mod flyskræk vil du ikke længere blive begrænset af din angstfølelse. De fleste mennesker mærker en væsentlig forandring både kropsligt og følelsesmæssigt ved at få hypnose mod flyangst. Den fysiske fornemmelse, som angsten afføder, vil i fremtiden kunne kontrolleres, og du vil få en følelse af en større indre ro og balance. Hos New-you er målet med hypnosen at skabe permanente forandringer for dig, så du i fremtiden vil associere flyvning med en tålelig, eller ligefrem behagelig oplevelse.

Er du træt af at være begrænset af din flyskræk, og ønsker du at komme dit hæmmende adfærdsmønster til livs, så kan hypnose være løsningen for dig. Book dit hypnose forløb i dag ved at sende en mail til info@new-you.dk eller udfyld kontaktformularen herunder, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan hypnose kan mindske din flyskræk.

    Kæreste Benny.
    Jeg vil endnu engang takke for den oplevelse jeg havde ved dig omkring mit flyskræk. jeg har altid fløjet som barn , og aldrig haft det store problem med det. En livsændring slå mig ud, og en blokering satte mig fast i at jeg ikke kunne. Efter 5 år uden forbedringer søgte jeg hjælp. Jeg vil uden tvivl sige, det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Første gang jeg satte mig op i et fly, 2mdr efter min sidste behandling, gik det som en leg. Og jeg kan nu endelig tage med på ferie takket være Benny.
    Af hjertet TAK.