Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnoterapi København

Hypnoterapi i København Centrum


Hypnoterapi er ikke blot samtaleterapi under hypnose!

Hos New-You er Hypnoterapi ikke blot samtaleterapi under hypnose, men brugen af målrettede og systematisk værktøjer, som er specielt udviklet til at bruge i hypnose. Udover dette er det vigtig at understrege, at en hypnotisør og en hypnoterapeut ikke er det samme, men der faktisk er væsentlige forskelle på måden der bliver arbejdet på. Hypnose er en tilstand, der effektivt kan bruges til at omprogrammere dårlige vaner og skabe positive forandringer i den menneskelige bevidsthed. Benyttes der samtidig hypnoterapi under hypnosen, vil det som navnet antyder, være at arbejde terapeutisk med hypnosen, og denne metode går derfor et spadestik dybere end almindelig hypnose arbejde. Vil du vide mere om forskellen på klassisk hypnose og hypnoterapi, så læs med her. 

Har du prøvet alt andet og intet har virket?

Hypnoterapi var før i tiden, en behandlingsform som oftest blev sidste valg i rækken, når folk søgte hjælp. Typisk fordi folk egentlig ikke vidste hvad det var og måske ligefrem var bange for det. Heldigvis er det ikke sådan længere, flere og flere kender nogle, som har fået rigtige gode resultater med hypnoterapi. Dette gør at folk ser det som et naturligt valg og en vej til at komme videre i livet. Har du prøvet alt andet og er træt af at ikke være kommet videre, eller leder du efter en effektiv og hurtig metode, til at slippe uhensigtsmæssig adfærd eller begrænsninger. Så er hypnoterapi et rigtig godt valg.

Hypnoterapi København virker

Der er intet galt med dig!

Som hypnoterapeut, med en dyb viden i hvordan sindet fungerer, tro jeg på at uanset hvad du begrænser dig med selv med følsesmæssigt. Så er det ikke fordi der er noget galt med dig. Det handler altid om ubeviste mønstre, som du af en eller anden årsag har skabt og som bliver aktiveret igen og igen. Disse mønstre vil blive ved med at eksisterer indtil de bliver brudt, og i værste tilfælde blive værre eller sprede sig til andre områder af livet. Fordi disse mønstre er ubeviste og sætter sig som spændingsfelter i kroppen (der hvor du mærker de ubehagelige følelser). Er disse praktisk talt umulige at slippe selv eller tale sig ud af.

Hvorfor vælge hypoterapi?

Hypnoterapi giver mulighed for at dykke dybt ned i en problemstilling, og opløse de ubeviste årsager til problemet. Metoden er altså velegnet til at tackle gamle, dårlige vaner og indgroede, uønskede adfærdsmønstre og ikke kun virke symptombehandlende. Som hypnoterapeut tror jeg på, at du indeholder løsningen til dine begrænsninger (fordi du selv har skabt dem og derfor har nøglen). Så min fornemmeste opgave, som hypnoterapeut, er hjælpe dig med at skabe denne løsning indeni i dig selv.

Bliv behandlet med hypnoterapi hos New-You i København

Går du rundt med et problem, som du tror kan behandles med hypnoterapi? Hos New-You på Vester Voldgade i København tilbyder vi professionel hypnoterapi til behandling af alt fra rygning til præstationsangst eller angst for at køre bil. Metoden en en systematisk tilgang til hypnoterapi, der skaber en genvej til det underbeviste sind, hvor der kan rettes op på negative tanke- og handlingsmønstre. Alle behandlinger tager udgangspunkt i din situation, og vi lægger stor vægt på at guide dig sikkert igennem processen. Det er dig, der er i centrum i behandlingen.   

Her er nogle af de områder vi arbejder ofte med på klinikken:

  • Angst/fobier – flyskræk, jalousi, nåleskræk, klaustrofobi, socialfobi, køre bil, edderkopper, tandlæger
  • Uro/frustration – nervøsitet, trist/modløs, vrede, indre stress, tilgivelse, samlivsproblemer
  • Dårlige vaner/afhængigheder – neglebidning, rygestop, spise for meget, kræsenhed, shoppe for meget, sukker afhængighed
  • Forbedre Præstationer – sport, eksamen/prøver, holde taler, lederskab, skole, motivation, øget selvtillid/selvværd

Vil du se hvordan en hypnoterapi behandling kan forløbe?

Kunne du tænke dig, at se hvordan en hypnoterapi behandling kan udspille sig? Så se med i videoen nedenunder. Her får du vist et sammendrag af en session (30 min varighed), hvor John får sluppet en angst, der er skabt i barndommen. Vil du gerne se den fulde video kan du gøre det.

Kom hurtigt videre, hypnoterapi er målrettet korttidsterapi

Fordi hypnoterapi, arbejder med de ubeviste årsager til din problemstilling. Så virker det hurtigt og målrettet, og betegnes derfor som korttidsterapi. Dog er det vigtigt, at tage de sessioner der skal til, for ligesom al andet terapi virker det bedst i et forløb (typisk omkring 4 sessioner). Du kan læse mere om 7 vigtige grunde til at vælge hypnose i forløb.

Hypnose København udtalelse

København Hypnose udtalelse John

Gør som over 1000 andre – Vælg et effektivt Hypnoterapi forløb

Benny fra new-you har over 10 års erfaring med hypnoterapi og tusindvis af klient forløb bag sig. Han arbejder på fuld tid, som professionel hypnoterapeut og underviser. Hvilket sikre dig, at du får en hypnoterapeut i særklasse, der har erfaringen og ønsket om, at hjælpe dig videre. Du kan her, se et udvalg af video og skriftlige succes udtalelser, fra tidligere klienter.

Hypnoterapi Benny Vadmand
 

Kontakt Benny HerLæs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.