Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Hypnoterapi København

Hypnoterapi København

Hvad er hypnoterapi?

Mange tror at hypnose og hypnoterapi er én og samme ting, men der er faktisk væsentlig forskel på de to behandlingsformer. Hypnose er et effektivt redskab, der kan bruges til at omprogrammere dårlige vaner og skabe positive forandringer i den menneskelige bevidsthed. Hypnoterapi er, som navnet også antyder, det at arbejde terapeutisk med hypnosen, og denne metode går derfor et spadestik dybere end den almindelig klassisk hypnose.  Vil du vide mere om forskellen på hypnose og hypnoterapi, så læs med her

Hvad kan denne form for terapi?

Hypnoterapi giver mulighed for at dykke dybt ned i en problemstilling, og endda tage klienten tilbage i tiden for at finde selve roden til problemet. Metoden er altså velegnet til at tackle gamle, dårlige vaner og indgroede, uønskede adfærdsmønstre.

newyou-koebenhavn-hypnose

Bliv behandlet med hypnoterapi hos New-You i København

Går du rundt med et problem, som du tror kan behandles med hypnoterapi? Hos New-You på Vester Voldgade i København tilbyder vi professionel hypnoterapi til behandling af alt fra rygning til præstationsangst. Metoden en en blanding af hypnose og psykologisk samtale, der sammen udgør en genvej til det ubevidste sind, hvor der kan rettes op på negative tanke- og handlingsmønstre. Alle behandlinger tager udgangspunkt i din situation, og vi lægger stor vægt på at guide dig sikkert igennem processen. Det er dig, der er i centrum i behandlingen.   

Her er nogle af de områder vi arbejder ofte med på klinikken:

  • Angst/fobier – flyskræk, jalousi, nåleskræk, klaustrofobi, socialfobi, køre bil, edderkopper, tandlæger
  • Uro/frustration – nervøsitet, trist/modløs, vrede, indre stress, tilgivelse, samlivs problemer
  • Dårlige vaner/afhængigheder – neglebidning, rygestop, spise for meget, kræsenhed, shoppe for meget, sukker afhængighed
  • Forbedre Præstationer – sport, eksamen/prøver, holde taler, lederskab, skole, motivation, øget selvtillid/selvværd
  • Ønsker du at uddanne dig inden for hypnoterapi?

    Hos New-You lægger vi stor vægt på professionel uddannelse af hypnoterapeuter i København, og vi tilbyder derfor flere forskellige pakkeløsninger med uddannelsesforløb til enhver smag og pengepung. Lige meget hvilken hypnoterapeutisk uddannelse du vælger, kan du dog være sikker på at modtage kvalificeret undervisning, der kombinerer både teori og praksis. Vi arbejder med professionelle og gennem testede undervisningsmaterialer, og ved gennemførelse af uddannelsen modtager du international certificering og bliver indlemmet i et stort netværk af dygtige hypnoterapeuter – ikke kun fra København, men fra hele verden.    

    Ønsker du mere information om hypnoterapi i København, er du altid velkommen til at kontakte New-You v/ Benny Vadmand. Du finder New-You på adressen Vester Voldgade 86, 1. sal, 1552 København, og har du flere spørgsmål angående hypnose, kan du også altid kontakte os over telefon eller gennem den kontaktformular, som du finder her på vores side. Jeg ser frem til at indvie dig i hypnoterapiens mange muligheder.

     

    Vil du have mere info? – Kontakt Benny Her    Læs vores anmeldelser på Google

    New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.