29 71 41 90 info@new-you.dk

Rygestop hypnose i København

Bliv røgfri med hypnose

Kom i gang med dit rygestop i dag

Der er al mulig grund til at ønske at stoppe med at ryge. Det kan fx være graviditet, pengemangel eller frygt for at blive syg og i værste fald dø af rygning, som gør, at man ønsker et rygestop.

Tobaksrøg indeholder endeløse mængder af skadelige stoffer, hvoraf en stor del af dem er kræftfremkaldende. Ved at ryge udsætter du derfor dig selv for farlige stoffer, der kan være skyld i alt fra nedsat frugtbarhed til hjerte-kar-sygdomme. Mange rygere kan også nikke genkendende til at kunne mærke de kendte negative symptomer, som rygning giver, såsom lavere energiniveau, åndenød, hosten og dårligere smagssans og lugtesans.

Men udover at udsætte dig selv for fare ved at ryge, påvirker du også dem omkring dig. Personer der udsættes for passiv rygning risikerer nemlig at få de samme sygdomme, som dem der ryger, på trods af at de kun bliver udsat for en begrænset mængde røg. Rygning er dermed farligt for både dig og dine nærmeste, og du bør derfor hurtigst muligt droppe rygningen for både dit eget og dine medmenneskers helbreds skyld.

 

Rygestop-hypnose

Få hjælp til dit rygestop gennem rygestop hypnose

Mange undersøgelser viser, at rygestop hypnose er en utrolig effektiv og veldokumenteret metode til at blive røgfri. Det skyldes, at vi med hypnose kan (som nogle af de eneste) bryde de ubevidste vanemønstre, som driver rygevanen. En vane som oftest er skabt og forstærket over en lang årrække, og som er blevet forbundet med dagligdagsrutiner. Det kan f.eks. være den obligatoriske morgen smøg eller den obligatoriske smøg til maden, kaffen, det sociale arrangement og pausen på arbejdet.

Et effektivt rygestop handler derfor om at få brudt disse ubevidste mønstre, favoritsmøgerne og trangen til at ryge, hvilket er utrolig vigtigt at få gjort. Hvis ikke de ubevidste mønstre bliver brudt, vil de nemlig blive ved med at køre i baggrunden og besværliggøre det at holde et rygestop på sigt. Gennem hypnosen går vi derfor målrettet ind og bearbejder de ubevidste årsager til, at det er svært at fuldføre et rygestop selv.

For mange kan et rygestop uden hypnose, være en lang og sej kamp, der oftest kun holder en vis tidsperiode, og det at fejle igen og igen kan gøre, at man næsten mister håbet om at det kan lykkes. Hypnose giver dermed håbet tilbage for mange, for her er det muligt at påvirke sindet positivt og i den retning du ønsker.

 

Gør som Esther bliv røgfri med hypnose

 

Med hypnose til rygestop får du dit ikke-ryger liv tilbage

For at hypnosebehandlingen kommer til at virke, som den skal, og dit rygestop kan blive en succes, kræver det, at du selv skal have ønsket om at blive hypnotiseret. Du skal altså selv nære et ønske om at stoppe med at ryge, for at rygestop hypnosen kan lykkes. Men hvis du selv er indstillet på det og er villig til at gøre en indsats for at holde det efterfølgende, vil du til gengæld også kunne droppe cigaretterne fra den ene dag til den anden – oftest uden det store besvær.

Rygestop hypnose kan dermed give rigtig gode resultater. Fx vil du opleve at gå fra at være ryger til ikke-ryger fremfor ryger til eks-ryger, som man ellers gør ved andre typer behandlinger. Med rygestop hypnose vil du altså ikke komme til at savne røgen som eks-rygere normalvis gør, men i stedet føle den uafhængighed, som man kun føler før man begynder at ryge.

Selvom resultaterne ved rygestop hypnose kan virke som magi, er der intet mystisk ved hypnose. Derimod er hypnose et helt naturligt fænomen, som du faktisk selv befinder dig i mange gange dagligt, og som gør det muligt at skabe nye vaner og forandringer, der trænger dybt ned i underbevidstheden og bliver der. Når man bliver hypnotiseret er sindet mere forandringsvilligt og modtageligt over for nye forslag. Det betyder, at det bliver lettere for dig at bryde de dårlige vaner og skabe de positive forandringer du ønsker i dit liv.

Få et varigt og effektivt rygestop med hypnose

Det er meget vigtigt, når vi laver et rygestop med hypnose, at vi tager udgangspunkt i dig og dine grunde til at du ønsker at stoppe med at ryge. Flere hypnotisører bruger desværre stadigvæk gamle hypnosemetoder til et rygestop, hvor de læser op fra et standardmanuskript. Dette har en begrænset effekt, og er som regel ikke holdbart i længden.

Hos New-You bruger vi derimod moderne hypnoterapeutiske teknikker, hvor du som klient altid er i centrum for behandlingen, og hvor vi bruger forskellige værktøjer under sessionen, som nøje tilpasses dig, til at nå ind i underbevidstheden for at skabe de ønskede forandringer. Dette er med til at give en stor succesrate og et væsentligt mere holdbart resultat, der gør det muligt for dig at opnå et varigt rygestop.

I modsætning til mange andre rygestopmetoder vil du med rygestop hypnose dermed efterfølgende kunne opleve, at du ikke føler noget afsavn eller nogen smerte ved at være røgfri. Et rygestop med hypnose giver dig derimod mulighed for, at ændre dit sind og dit fokus, så du oplever en større glæde og tilfredshed ved at leve en røgfri tilværelse. Samtidig vil du blive mere lykkelig og stolt af dig selv, fordi du langt om længe har opnået et effektivt og varigt rygestop.

Er du klar til at tage skridtet og blive røgfri?

Der kan være mange grunde til at man ønsker at stoppe med at ryge. Nogle af de årsager til rygestop, som jeg oftest møder på klinikken, er at tøjet/hjemmet lugter, at klienten ønsker et bedre helbred eller en bedre økonomi, eller at klienten ønsker at tage kontrollen tilbage i livet og ikke være styret af cigaretterne.

Derudover er der også en del, som ønsker et rygestop for deres børn eller børnebørns skyld, da de gerne vil kunne være der for dem med god livskvalitet i mange år frem og samtidig kunne være et godt forbillede uden at skulle give deres dårlige vane videre.

Når du har truffet valget om et rygestop, er du allerede et godt skridt på vej til at skabe et røgfrit liv for dig selv. For at lykkes med et rygestop, skal du nemlig selv være motiveret for det. Hvis du dybest set ikke ønsker at stoppe, men måske vil gøre det, fordi andre synes at du skal, vil det sjældent lykkes. Få i stedet fundet ind til dine egne gode grunde til at stoppe med ryge, så du kan påbegynde dit rygestop med gode forudsætninger for succes.

Slip af med rygevanen og få kontrollen tilbage

Mange prøver med andre løsninger og metoder til at slippe af med rygevanen. Nogle af de populære alternativer til rygning er nikotinprodukter og e-cigaretter. Problematikken med disse produkter er, at mange desværre flytter deres afhængighed hen på disse i stedet. Dermed fylder de sig stadig med nikotin fra nikotinprodukterne og andre skadelige stoffer, som findes i e-cigaretterne.

Skal dit rygestop lykkes, er det vigtigt, at din rygevane ikke bare bliver flyttet over på noget andet, som dermed skaber en ny afhængighed. Med professionel rygestop hypnose i København bryder vi mønstret og sørger for at dette ikke sker, så du kan have fuld kontrol over dit liv efterfølgende.

Har du derimod allerede fået en dårlig vane med at bruge nikotinprodukter, tage snus eller ryge e-cigaretter som et forsøg på et rygestop, kan vi også hjælpe dig med at slippe af med disse. Gennem anvendelse af hypnose kan vi få brudt vanen og gøre det nye røgfri, tobaksfri og nikotinfri vanemønster til en naturlig del af dig og din fremtid.

 

 

Hvor mange behandlinger skal der typisk til for at opnå en røgfri tilværelse?

Det tager ikke mange timers hypnose behandling at blive røgfri, og det kommer egentlig ikke an på, hvor længe du har været ryger eller antallet af cigaretter, du har røget om dagen. Det handler mere om, at du har truffet en beslutning om at stoppe. Effektiviteten af hypnose er stor, så mange kan klare det på én enkelt session, mens andre har brug for lidt mere. Du skal derfor forvente, at antallet af behandlinger typisk ligger på blot 1-3 sessioner.

 

Bliv røgfri nu – book din rygestop hypnose i København i dag

Hvis du ønsker at droppe rygningen let og smertefrit, så kontakt New-You for at booke en session til hypnose mod rygestop i København eller for en uforpligtende samtale om netop dine behov og ønsker for et rygestop.

Benny er en professionel hypnotisør og hypnoterapeut, der har hjulpet utallige rygere, og fælles for dem alle er, at de er ovenud lykkelige for deres nye ikke-ryger-tilværelse. Skal du være den næste? Kontakt Benny på tlf.: 29 71 41 90 eller send en mail: info@new-you.dk for at høre mere om, hvordan vi med hypnose mod rygning kan hjælpe dig i gang med dit rygestop. Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig mod et røgfrit liv!

  FAQ om rygestop

  Hvor mange cigaretter om dagen er skadeligt for helbredet?

  Ethvert niveau af rygning er skadeligt for helbredet. Jo flere cigaretter du ryger om dagen, desto større er risikoen for alvorlige helbredsproblemer, herunder hjertesygdomme, kræft og lungesygdomme. Det anbefales at stoppe med at ryge helt for at beskytte dit helbred.

  Hvordan påvirker fysisk afhængighed rygestop?

  Fysisk afhængighed af cigaretter opstår på grund af nikotinet i tobaksprodukter. Når du forsøger at stoppe med at ryge, kan du opleve abstinenssymptomer. Disse symptomer er individuelle, men de aftager normalt over tid. Professionel hypnose hjælper dig med at håndtere alle aspekter af rygestoppet, herunder at bryde vanemønstre og reducere eventuel trang efterfølgende. Ved hjælp af hypnose vil du desuden lære effektive selvhjælps-værktøjer, som du kan bruge til at reducere trang, irritabilitet og cravings.

  Hvor lang tid tager en hypnosebehandling for rygestop?

  Varigheden af en hypnosebehandling for rygestop kan variere, men typisk tager det mellem 1-3 sessioner. Effektiviteten af hypnose afhænger ikke nødvendigvis af, hvor længe du har været ryger eller antallet af cigaretter, du har røget om dagen. Det vigtigste er, at du har ønsket, motivationen og viljen til at stoppe med at ryge for at opnå de bedste resultater.

  Hvad koster hypnose til rygestop?

  Priserne afhænger af, om du vælger en enkelt session eller foretrækker et kort og intensivt forløb med tre sessioner, hvor du får ekstra støtte til dit rygestop. Du kan finde priserne for rygeafvænning og andre tjenester hos New-You ved at klikke her.