29 71 41 90 info@new-you.dk

Rygestop med hypnose

Rygestop hypnose – Den effektive vej

Rygning koster liv

Danmark var engang det mest rygende folkefærd i Europa, men langsomt nærmer vi os heldigvis gennemsnittet. I Danmark ryger ca. 17% af den voksne befolkning hver dag, et tal der måske umiddelbart virker ubetydeligt, men det er vigtigt at huske på, at det stadig er 17% for meget. Rygning er nemlig skyld i at 14.000 danskere mister livet hvert år – 14.000 danskere der kunne have levet et langt og rigt liv, men i stedet døde en for tidlig død pga. de farlige stoffer, de har udsat sig selv for gennem cigaretter.

Rygning rammer også dine medmennesker

Tobaksrøg indeholder endeløse mængder af farlige stoffer, hvoraf 40 af dem er kræftfremkaldende. Ved at ryge udsætter du altså dig selv for farlige stoffer, der kan være skyld i alt fra hjerte-kar-sygdomme til nedsat frugtbarhed. Men udover at udsætte dig selv for fare, påvirker du også dem omkring dig. Personer der udsættes for passiv rygning risikerer at få de samme sygdomme, som dem der ryger, på trods af at det kun er en begrænset mængde røg, de bliver udsat for. Rygning er farligt for både dig og dine næste, så hvis du holder af din egen og dine medmenneskers krop og helbred, bør du hurtigst muligt droppe rygningen.

Gør som Esther bliv røgfri med hypnose

 

Rygestop hypnose – Det behøver ikke være så svært

Mange undersøgelser viser, at rygestop hypnose er den mest effektive metode til at blive røgfri. Det er dog vigtigt at vide, at alle former for hypnose er selvhypnose, hvilket vil sige, at du selv skal ønske at blive hypnotiseret, for at det virker som det skal. Du skal altså selv nære et ønske om at stoppe med at ryge, for at behandlingen kan lykkes, men hvis du selv er indstillet på det, vil du også kunne droppe cigaretterne fra den ene dag til den anden – helt uden smerte eller tilbagefald. Der er al mulig grund til at ønske at stoppe med at ryge, det kan fx være graviditet, pengemangel eller frygt for at blive syg, og i værste fald dø, af rygning.

Rygestop hypnose den mest effektive måde at slippe vanen

Rygestop hypnose kan have magiske resultater, fx går man fra at være ryger til ikke-ryger og ikke ryger til eks-ryger, som man gør ved andre behandlinger. Man vil altså ikke savne røgen som eks-rygere gør, men i stedet føle den uafhængighed man kun føler før man begynder at ryge. Men selvom resultaterne er magiske, er der intet mystisk ved hypnose. Rygestop hypnose kan bedst beskrives som en slags kreativ dagdrøm, der afvæbner den kritiske faktor, som adskiller det bevidste og det ubevidste sind. Ved hjælp af hypnose kan man altså skabe nye vaner, der trænger dybt ned i underbevidstheden og bliver der.

Når man bliver hypnotiseret er sindet åbent for nye forslag, og det er dette hypnotisøren udnytter, når han gentager sætninger som fx: “Jeg er ikke længere interesseret i cigaretter”, som så vil rodfæste sig i klientens sind og skabe en modvilje mod cigaretter. Hypnose er altså en slags “trance” hvor man fjerner ubehagelige tanker og erstatter dem med nye gode vaner.

Hej Benny,
Først må jeg jo fortælle, at det aldrig har været så nemt at stoppe før.. Selvfølgelig har jeg da lyst til at ryge, men slet, slet ikke ligeså meget som tidligere.. Det her er peanuts :-)
Jeg har Næsten heller ikke denne her tomhedsfornemmelse, når jeg kommer i tanker om, at jeg ikke ryger…DET er fedt !!!!
Er i øvrigt heller ikke mere sulten end normalt,- håber det holder med det, ellers ser du mig igen ;-)
Oplevelsen hos dig var udelukkende positiv. Du virker tillidsvækkende på mig,- hvilket helt klart er et must..
Du kan nok regne med, at jeg sender et par stykker ud til dig..
Julie

Hvad er din motivation til at stoppe med at ryge?

Der kan være mange grunde til at folk ønsker at stoppe med at ryge. Nogle af dem som jeg møder oftest på klinikken er at tøjet/hjemmet lugter, helbred, økonomi, at tage kontrollen tilbage i livet og ikke være styret af cigaretterne. Derudover er der en del som også ønsker at stoppe for deres børns skyld, da de ikke ønsker at give deres dårlige vane videre.

Føler du at tiden er rigtig til tage skridtet og bliver røgfri?

Når du har truffet valget om at blive røgfri, er du allerede et godt skridt inde i processen, for at skabe et røgfrit liv. For at et rygestop skal virke, skal du selv være motiveret for det, så hvis du dybest set ikke ønsker at stoppe, men måske vil gøre det fordi andre synes, vil det sjældent lykkes. Få fundet ind til dine egne gode grunde til at stoppe, så du kan snart kan påbegynde dit rygestop med gode forudsætninger for succes.

Professionel rygestop hypnose tager udgangspunkt i dig

Det er meget vigtig, når vi laver et rygestop med hypnose, at vi tager udgangspunkt i dig og dine grunde til at du ønsker at stoppe. Flere hypnotisører bruger desværre stadigvæk gamle metoder til at lave et rygestop, hvor de læser op fra et standard manuskript. Dette har en begrænset effekt og er som regel ikke holdbart i længden.
Hvis der derimod bliver brugt moderne hypnoterapeutiske teknikker, hvor klienten er i centrum og der bruges forskellige værktøjer under sessionen, skabes der er en stor succesrate og et væsentlig mere holdbart resultat for at opnå et varigt rygestop i København.

Er du bange for at tage på i vægt efterfølgende?

Hvis du tror, at du automatisk vil tage på i vægt efter et rygestop, eller måske ligefrem bruger det som en undskyldning for at det ikke skal ske, så tager du fejl! Det er rigtig, at når man ryger, sættes forbrænding en smule op og når man stopper vil sættes en smule ned, men det er en ret begrænset forandring. Det som i virkeligheden sker for de fleste er, at de ubevist overfører vanen på noget andet. Hvilket typisk er mad eller slik.

Er du blevet afhængig af nikotin-produkter eller Damp istedet?

Mange prøver med andre løsninger for at slippe ryge-vanen. Nogle af de populære alternativer er nikotin-produkter og dampcigaretter. Problematikken med disse produkter er, at mange desværre flytte deres afhængighed derover på istedet, samt stadig fylder sig med gift fra nikotin-produkterne, og de evt. fremtidige konsekvenser, der kan dukker op ved brugen af damp.

Hej Benny
Her kommer mit resultat efter 9 dage.
Samme dag da jeg kom hjem fra behandlingen, var jeg noget rundt på gulvet. Så dér betød rygningen ikk rigtig noget. Da jeg vågnede næste morgen var jeg dog lidt undren over at jeg ikke havde TRANGEN, men lysten kunne da godt komme lidt frem.
Efterfølgende samme dag var det da lidt hårdt, selvom trangen ikke var der, var der visse tidspunkter jeg følte mig lidt “alene” og sådan fortsatte det de næste par dage, manglede en “GOD” ven. Men heldigvis var mit sind og min holdning at jeg ikke kunne lide smøger, fokuseret bare på at det jo bare ikke var mig og jeg ikke kunne lide hverken lugten eller smagen af det NU, efter 9 dage har jeg det fantastisk og er så glad for at jeg er RØGFRI! det var en stor hjælp at trangen var væk og det gjorde det MEGET nemmere at holde viljen og styrken.
Så en stor tak til dig Benny.

– Hilsen christina “ikke-rygeren”

Det er vigtigt ikke at flytte vanen over på noget andet

Skal dit rygestop lykkes, er det vigtigt at vanen ikke bare bliver flyttet over på noget andet, og hermed skaber en ny afhængighed. Med professionel hypnose i København bryder vi mønstret og søger for at dette ikke sker, så du kan være i kontrol i dit liv efterfølgende. Hypnose gør det nye røgfri vanemønster til en naturlig del af dig og din fremtid.

 

 

Start i dag – Book din rygestop hypnose i København

Hvis du ønsker at droppe rygningen, let og smertefrit, så kontakt New-You i København for en uforpligtende samtale om netop dine behov. Jeg har hjulpet utallige rygere, og fælles for dem alle er, at de er ovenud lykkelige for deres nye ikke-ryger-tilværelse. Skal du være den næste?

Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig mod et røgfrit liv!

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.