29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod dårlige vaner

Hypnose mod overspisning, neglebidning og andre dårlige vaner og afhængigheder

Vi har alle en masse forskellige vanemønstre, som enten hjælper os i den retning vi ønsker, eller som hæmmer os. Grundlæggende er alle vanemønstre skabt i en positiv intention, om vi vil dem eller ej. Hvorvidt vi vælger at se vores vaner som gode eller dårlige, afhænger af den værdi vi tillægger vores vaner, som dermed kategoriserer om det er gode eller dårlige vaner.

Oftest sker der det, at vi skaber en vane, som er god for os – typisk i barndommen eller de unge år – som så bliver ved med at køre i vores underbevidste sind ind i vores voksenliv. Her når vi pludselig til et punkt, hvor vanen ikke er god for os længere. Samtidig udvikler vanemønstret sig med tiden, så det kommer til at fylde mere og mere i vores liv. Det gør, at det til sidst kan være rigtig svært at slippe af med den dårlige vane samt finde hoved og hale i, hvad hele vanemønstret i virkeligheden handler om. Derfor er der også flere og flere der får øjnene op for hypnose mod dårlige vaner, fordi det hjælper én med at slippe af med det dårlige vanemønster, og fordi det virker hurtigt og effektivt.

Slip dine dårlige vaner med hypnose

Som sagt har alle mennesker uhensigtsmæssige vaner i livet. I mit arbejde som hypnoterapeut og med brugen af hypnose mod dårlige vaner, har jeg arbejdet med rigtig mange forskellige slags mennesker med hver deres udfordringer og begrænsninger i livet. Fælles for dem alle er, at mekanismerne bag det uhensigtsmæssige vanemønster altid er den samme. Det betyder dermed også, at alle former for dårlige vaner og afhængigheder kan behandles, og der er ikke nogle vaner, som ikke kan slippes.

Med hypnose mod dårlige vaner er det primære formål altid at neutralisere de underliggende årsager til adfærden, som så efterfølgende vil ophøre, og samtidig skabe indsigt og mere indre ro. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de former for hypnose mod dårlige vaner vi tilbyder hos New-you. Udover disse tilbyder vi desuden også rygestop hypnosetil dig, der ønsker at stoppe den dårlige vane med rygning.

Neglebidning

Hypnose mod neglebidning hjælper dig med at slippe af med din dårlige vane med at bide negle. Neglebidning er et dårligt vanemønster, som kan være opstået af mange forskellige årsager, men som typisk kommer til udtryk hos den enkelte i situationer, hvor man er under pres eller stresset. I sådanne situationer vil den dårlige vane med neglebidning dukke frem, og man begynder at bide eller pille negle.

Har du en dårlig vane med neglebidning? Så kan hypnose mod neglebidning hjælpe dig med at slippe fri fra dit uhensigtsmæssige vanemønster. Formålet med hypnosen er at få neglebidningen til at ophøre og desuden neutralisere de underliggende årsager til adfærden. Dermed opstår trangen til at bide negle ikke igen, når du befinder dig i en situation, hvor du plejer er bide negle.

Overspisning

Hypnose mod overspisning kan hjælpe dig, der har en dårlig vane med overspisning. Når man overspiser, skyldes det ikke manglende viljestyrke, men derimod at der ligger nogle ubevidste årsager eller mønstre bag, som kan være umulige selv at bryde ud af. Det kan derfor være nødvendigt at få professionel hjælp fra en hypnoterapeut til at bryde det ubevidste overspisningsmønster du har skabt, så du endeligt kan slippe din dårlige vane.

Hypnose mod overspisning kan hjælpe med at skabe indsigt i, hvad overspisningen i virkeligheden handler om og hjælpe med at bryde det ubevidste følelsesmønster, der ligger bag overspisningen. Dermed vil du ikke længere opleve en trang til at overspise, men i stedet få et mere naturligt forhold til mad.

Sukkertrang

Har du ofte lyst til kage, slik eller andre søde sager, og har din sukkerafhængighed taget overhånd, kan du få hjælp hos New-you med hypnose mod sukkertrang. At spise slik og søde sager er oftest en dårlig vane, som ligger dybt i underbevidstheden. Med hypnose mod sukkertrang er det muligt at dykke ned i underbevidstheden og bryde sukkervanerne, så sukkerets rolle vil fylde mindre i din dagligdag, og du igen kan få kontrol over dit sukkerindtag.

Ønsker du at slippe af med din sukkerafhængighed? Så kan hypnose mod sukkertrang hjælpe dig. Formålet med hypnosen er at bryde den dårlige vane, så du bliver fri af din sukkertrang og sukkerafhængighed og får et mere naturligt forhold til sukker.

Vægttab

Hypnose mod vægttab kan hjælpe på flere måder. For det første kan det hjælpe med at ændre de ubevidste tanker og vaner, der kan bidrage til overvægt. Dette kan ske ved at forstærke positive tanker og holdninger omkring sund mad og motion, og ved at reducere trang til usund mad og overfladisk spisning.

For det andet kan hypnose mod vægttab hjælpe med at reducere stress og angst, som kan føre til overspisning og vægtøgning. Hypnose kan hjælpe med at frigive stress og angst og erstatte dem med en mere afslappet og positiv tilstand.

Endelig kan hypnose mod vægttab hjælpe med at øge motivation og viljestyrke til at opretholde en sund livsstil. Hypnose kan hjælpe med at skabe et stærkt og positivt mindset, der kan hjælpe med at overvinde de udfordringer, der kan opstå på vejen til en sundere kropsvægt.

Hypnose mod dårlige vaner københavn

 

Vaner er indre programmeringer som kan udvikle sig til afhængigheder

Vaner handler om dine egne selvskabte programmeringer i dit underbevidste sind. I virkeligheden vurderer dit underbevidste sind ikke om dine programmeringer er positive eller negative. Det udfører blot sit arbejde, som du har sat det til på et tidspunkt. Vi har alle forskellige programmeringer, som enten er gode for os i kort tid, lang tid eller måske ligefrem hele livet. Udfordringen ligger i, når disse programmeringer ikke tjener os længere, og det er på tide at slippe dem. Dér kan det være utrolig svært selv at slippe dem, fordi vi har nogle kritiske funktioner/filtre i vores sind, som holder godt fast på vores vanemønstre.

Dårlige vaner kan på den måde udvikle sig til afhængigheder, hvis ikke de bliver brudt. Udover at vores liv er styret af vores indre programmeringer, er det ofte også styret af en ”for meget adfærd”, som kan lede til afhængigheder. En sådan adfærd findes hos alle mennesker i varierende grad og er en ubevidst strategi/afledningsmanøvre til at lægge låg på ubehagelige og ubearbejdede følelser. Årsagerne til denne adfærd kan være skabt helt tilbage til barndommen og kan så følge en resten af livet, medmindre den bliver brudt.

En for meget adfærd kan for eksempel vise sig ved:

 • Overspisning
 • Shoppeafhængighed
 • TV-afhængighed
 • Træningsafhængighed
 • Alkoholafhængighed
 • Sukkerafhængighed

Lider du af en afhængighed eller en for meget adfærd? Så kan hypnose være en effektiv måde at komme din afhængighed til livs på. Gennem hypnoterapi er det muligt at nå ned i det underbevidste sind og bryde det uhensigtsmæssige vanemønster og de indre programmeringer, så du endeligt kan slippe din dårlige vane eller din afhængighed. Efter hypnosen vil du ikke længere føle dig styret af dine dårlige vaner eller afhængigheder, men derimod føle, at du igen har fået kontrol over dit liv og dine vaner. Læs om hypnoterapi hos New-you her.

Behandling med hypnose hjælper dig med at bryde de bagvedliggende følelser 

Dårlige vaner og en for meget adfærd kan skabe kimen til selvsabotage, der i værste tilfælde kan gøre, at vi ikke får gjort det, som vi virkelig gerne vil og leve det liv vi drømmer om. I stedet kan man have en tendens til at udsætte ting og fralægge sig ansvaret for ens liv. Måske man ligefrem giver omstændigheder eller andre mennesker skylden for at livet ikke flasker sig, som man ønsker det.

Heldigvis kan der gøres noget for at slippe denne adfærd. Løsningen er hypnose mod dårlige vaner, som med sin direkte tilgang opløser de gamle programmeringer, så du kan slippe din dårlige vane. Den eneste betingelse for at der skabes et godt resultat, er at du selv er motiveret for at forandringer skal ske, og du selv ønsker at gøre en indsats undervejs.

Vil du have hjælp til at slippe din dårlige vane eller afhængighed eller ønsker du at høre mere om, hvordan hypnose mod dårlige vaner kan hjælpe dig? Så kan du kontakte Benny på mail: info@new-you.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Så skal vi nok vende tilbage til dig snarest muligt.

  Hej Benny

  Nu efter 3 måneder har jeg stadig et mere naturligt forhold til mad. Jeg overspiser ikke længere, og det vigtigste er, at trangen til det er væk.
  Jeg kan smage og nyde små mængder søde sager og chips og stoppe, “mens legen er god” uden det falder mig svært.
  Så hypnosen har haft en gavnlig virkning for mig.
  Tak for hjælpen.

  – Susanne