29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod sukkerafhængighed

Få brudt sukkertrangen en gang for alle

Er du træt af at kæmpe med sukkertrang hele tiden?

Har du prøvet alle tænkelige metoder for at slippe af med den, men uden held? Så er det måske tid til at prøve hypnose mod sukkerafhængighed.

Hypnose er en effektiv behandlingsmetode, der kan hjælpe dig med at slippe af med sukker trang og få kontrol over dit liv igen. Ved at ændre dine tankemønstre og adfærd kan hypnose hjælpe dig med at bryde den negative cyklus af sukker trang og skabe positive vaner i stedet.

Hvad er Sukkerafhængighed?

Sukkerafhængighed er en tilstand, hvor en person føler sig afhængig af sukker på samme måde som en narkoman er afhængig af narkotika. Personer med sukkerafhængighed oplever en uimodståelig trang til sukker, som kan føre til overforbrug af sukkerholdige fødevarer.

Det er en af de mest udbredte afhængigheder i verden. Det skyldes primært den store mængde sukker, vi indtager gennem vores kost, og kan være svær at bryde. Mange mennesker kæmper med sukkertrang og overvægt i årevis uden at finde en løsning.

Hypnose-mod-sukkerafhængighed

Hvad er symptomerne på sukkerafhængighed?

Her er de mest almindelige symptomer på sukkerafhængighed:

 • Hyppige trang til sukker
 • Cravings efter søde fødevarer
 • Ustabilt humør og energiniveauer, humørsvingn
 • Træthed
 • Hovedpine og migræne
 • Tab af kontrol over mængden af sukker
 • Følelser af skyld eller skam efter at have spist sukker.

Sukkerafhængighed kan også have negative konsekvenser for sundheden, såsom vægtøgning, søvnproblemer, øget risiko for diabetes og hjertesygdomme.

Hvorfor er det svært at bryde sukkertrangen selv?

Der er tre væsentlige faktorer, der gør det svært at slippe sukker trangen.

For det første kan sukker have en afhængighedsskabende virkning på hjernen. Når du spiser sukker, frigiver hjernen signalstoffer som dopamin og serotonin, som giver dig en følelse af lykke og velvære. Dette kan føre til, at hjernen forbinder sukker med positive følelser, og derfor kan det være svært at modstå trangen til at spise mere sukker.

For det andet kan sukker også føre til en cyklus af blodsukker og insulin, hvilket kan resultere i følelsen af træthed og sult kort tid efter indtagelse af sukker. Dette kan øge trangen til sukker yderligere, da kroppen søger at opretholde blodsukkerniveauet.

For det tredje kan ubevidste vanemønstre, der er blevet opbygget omkring sukker, også være koblet til andre uforløste følelsesmønstre. Sukkerindtaget kan lægge låg på disse mønstre og bruges som distraktion fra det egentlige problem. Disse vanemønstre kan være svære at bryde, fordi de er blevet indgroet i din adfærd og rutiner over tid. Det betyder, at du bliver mere tilbøjelig til at søge efter sukker, når du f.eks. føler dig træt, stresset eller ulykkelig.

Det er ikke blot en dårlig undskyldning

Det vil sige, som beskrevet i de tre faktorer, at have sukkerafhængighed faktisk ikke bare er en dårlig undskyldning for ikke at slippe sin sukkertrang. Der er faktisk gode grunde til, hvorfor det kan være svært at overvinde trangen til sukker.

Heldigvis findes der metoder, som kan hjælpe dig videre, og hypnose er en af de mest effektive måder til at bearbejde de tre faktorer, der bidrager til sukkerafhængighed.

Sukkertrang_Hypnose

Hvordan fungerer hypnose mod sukkerafhængighed?

Hypnose er en målrettet og effektiv metode til at ændre dit forhold til sukker og hjælpe dig med at sige nej tak på en nemmere måde. Det kan også hjælpe dig med at håndtere stress og følelser, som ofte fører til overspisning af sukkerholdige fødevarer.

Det kan betegnes som en permanent løsning, der bryder de ubevidste mønstre, som er knyttet til sukkertrang, og ændrer din opfattelse af sukker. Derudover kan det hjælpe med at reducere selve trangen og på sigt slippe helt, samt øge din motivation til at leve på den måde, som du ønsker.

Hvilken livsstil kunne du godt tænke dig?

Hvis du skal være helt ærlig, hvad er det så, du gerne vil? Er det kun sukkerafhængigheden, du gerne vil have styr på, eller er der andre ting, såsom overspisning, vægttab, rygestop eller en kombination, der holder dig tilbage fra at leve det liv, du ønsker?

Uanset om det primært handler om sukkerafhængighed eller om der er flere områder, du ønsker at tage hånd om, skal du ikke fortvivle. Det handler om at starte et sted og gradvist håndtere dine udfordringer. Ofte hænger tingene sammen, så når først der sker forbedringer på ét område, har det en tendens til også at påvirke andre områder positivt.

Derfor er hypnose et oplagt valg til at foretage livsstilsændringer, uanset om der er ét eller flere områder i dit liv, som du ønsker at bearbejde. Gennem vores hypnoterapiforløb vil du få redskaberne til at skabe en livsstil, der er mere hensigtsmæssig for dig og din krop

 Få hjælp til at slippe din sukkertrang med hypnose 

 Vil du have hjælp til at slippe din sukkertrang? Hos New-You tilbyder vi en effektiv behandling af sukkerafhængighed med hypnose. Vi har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at skabe den livsstil som de ønsker. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at nå dine mål. Kontakt Benny på mail: info@new-you.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Så skal vi nok vende tilbage til dig snarest muligt.

  FAQ om hypnose mod sukkerafhængighed

  Kan hypnose hjælpe med sukkerafhængighed?

  Ja, hypnose kan være en effektiv metode til at behandle sukkerafhængighed. Hypnoterapi kan hjælpe med at ændre underliggende tankemønstre og adfærd, der er forbundet med sukkertrang og hjælpe dig med at opnå en sundere livsstil.

  Hvor mange hypnosesessioner er nødvendige for at behandle sukkerafhængighed?

  Antallet af hypnosesessioner, der er nødvendige for at behandle sukkerafhængighed, kan variere afhængigt af den enkelte persons behov og kompleksiteten af situationen. Et typisk forløb indebærer omkring 3-5 sessioner.

  Hvordan kan jeg forberede mig til en hypnosesession mod sukkerafhængighed?

  Forberedelse til en hypnosesession inkluderer at have et åbent sind samt at være villig til at arbejde på at ændre dine vaner og være klar til at engagere dig i terapiproces

  Er hypnose mod sukkerafhængighed permanent?

  Hypnose kan hjælpe med at skabe varige ændringer, men det er vigtigt at forstå, at resultaterne kan variere fra person til person. For nogle mennesker kan hypnose hurtigt føre til varige ændringer i adfærd og tankemønstre, mens andre kan kræve vedligeholdelse og opfølgning for at opretholde deres sunde spisevaner.

  Er hypnose mod sukkerafhængighed velegnet til alle?

  Generelt set kan de fleste mennesker have rigtig god gavn af hypnose mod sukkerafhængighed og hurtigt mærke en positiv effekt. Dog er det vigtigt, at beslutningen er taget, og man er villig til at gøre en indsats for, at det kommer til at lykkes.

  Kan hypnose mod sukkerafhængighed hjælpe med andre relaterede problemer?

  Ja, hypnose mod sukkerafhængighed kan også hjælpe med at håndtere andre relaterede problemer såsom trøstespisning, følelsesmæssig overspisning eller dårlige spisevaner.