29 71 41 90 info@new-you.dk

Regression og sjælerejse

Gennem de senere år er nysgerrigheden og behovet for at finde dybere svar omkring sig selv og livet eksploderet. Flere og flere bliver åbne overfor muligheden for, at der er noget større end dem selv. Derfor er det at blive guidet ind i den åndelige verden gennem regression og sjælerejse også blevet mere naturligt for mange.

Det skyldes, at der gennem disse skabes forståelse, dybe forandringer og integrationer i personens nuværende liv. Derudover får de fleste tilfredsstillet deres nysgerrighed, og nogle oplever også at få ændret deres syn på livet. Tilbagemeldingen fra de fleste er, at de føler, at de har fået en oplevelse for livet.

Regression – tidligere liv oplevelse

Regression (tidligere liv) handler om at arbejde med fortiden. Det kan være tidligere hændelser fra dit liv, eksempelvis hændelser i barndommen, der arbejdes med, men det kan også være et tidligere liv. Hovedfokus i en session med regression hypnose er at finde tilbage til et eller flere tidligere relevante liv for at finde roden til de problemer eller udfordringer, du har i dit nuværende liv, og som dermed giver mening og har betydning for dit nuværende liv.

Med tidligere liv (regression) kan du få mulighed for at få din helt egen unikke tidligere liv oplevelse, hvor du kan få svar på, hvem du var i dit tidligere liv. Derudover kan du blive klogere på, hvad det er meningen, at du skal lære af det liv, som du lever nu.

Regression hypnose er især til dig, der ikke før har fået en tidligere liv oplevelse, og ønsker at få indblik i dit tidligere liv og få en større forståelse for dig selv. Hvis du ønsker at få en størrelse forståelse for dig selv, din sjæl og dit formål i livet, kan det også være en mulighed med en sjælerejse, hvor du kommer på en dybdegående indre rejse.

Sjælerejse – den fulde spirituelle oplevelse

Har du lyst til at få den fulde spirituelle oplevelse, hvor du kommer på en dybere indre rejse, og får muligheden for at opleve dit liv som sjæl igennem tidligere liv, møder med din sjælefamilie, oplevelser med den åndelige verden og livet i mellem livene samt andre oplevelser, som er relevante og giver betydning for dit nuværende liv. Dette giver dig en større forståelse for din sjæl og meningen med livet.

På en sjælerejse hos New-You får du et af markedets mest moderne, avancerede og komplette tilgange til sjælerejser. Her er alle muligheder åbne, hvilket sikre dig, at du får lige præcis de oplevelser som den åndelige verden ønsker at vise dig.

Med en intuitiv guidet sjælerejse kommer du i dyb kontakt med din sjæl og på en indre rejse, som giver dig en dybere mening og forståelse, der kan give dig svaret på nogle af livets store spørgsmål.

Alle kan få en tidligere liv oplevelse eller sjælerejse

Igennem mine mange år som spirituel vejleder, har jeg mødt mange typer mennesker med alle mulige forskellige baggrunde, trosretninger og motivationer til at få en tidligere liv oplevelse eller en sjælerejse. Det er derfor også vigtigt at understrege, at regression (tidligere liv) og sjælerejse ikke kun er for en bestemt type mennesker eller for nogle der besidder specielle evner. Alle kan få en tidligere liv oplevelse eller komme på en sjælerejse – så længe man selv ønsker det, og er villig til at lade sig guide.

Selvom mange måske kunne fristes til at tro, at disse oplevelser er svære at få og kræver meget forberedelse, er det faktisk en simpel proces. Den tilstand, vi arbejder i, er naturlig for sindet, og informationer fra den åndelige verden vil komme på lige præcis den måde, som passer til den enkelte. Som udgangspunkt kan alle derfor opleve en sjælerejse eller tidligere liv oplevelse. Det vigtigste er at du har lysten, at du er åben overfor, hvad der dukker op undervejs, og at du har tillid til, at du bliver guidet sikkert og trygt igennem oplevelsen.

Få en spirituel oplevelse for livet

Uanset om du vælger regression eller sjælerejse, kan du være sikker på, at du får en oplevelse for livet. Hos New-You lægger vi vægt på, at du går herfra med unikke oplevelser, ny værdifuld viden og indsigt, som giver dig en større forståelse for dig selv, og det liv du lever, og som tilfredsstiller din nysgerrighed og giver stof til eftertanke.

Derudover lægger vi også vægt på, at du får en god oplevelse, når du kommer hos os, og at du føler dig tryg og sikker. Vi gør derfor vores bedste for at give dig en god oplevelse og give dig en dyb indre rejse, der måske kan give dig et nyt syn på livet og hjælpe dig videre med at skabe det liv, du ønsker for dig selv.

Vil du også have en oplevelse for livet, men har brug for lidt mere viden? Kontakt Benny på tlf.: 29 71 41 90 eller mail: info@new-you.dk og hør nærmere om de forskellige muligheder for spirituel hypnose.