29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod vægttab – Saboterer du dit ønske om at slanke dig?

Så er du helt normal! At ændre adfærden i den retning man ønsker, kan være svært og hårdt arbejde. Fordi at med viljestyrken skal man prøve at overvinde de ubeviste resourcer. Vi har alle programmeringer som ligger i vores underbeviste sind. Som hjælper os i dagligdagen med at fungere, både på godt og ondt. Fordi de ubeviste kodninger man har lavet igennem livet, ikke altid bliver ved med at være gode for os. Besværligheden ligger i at ændre dem i en bevist tilstand, for vores sind indeholder nogle “kritiske faktorer” som beskytter alle de overbeviningser vi har. Uanset om de er postive eller negative for os. Man siger at hvis der skal ske en vaneændringe, ved traditionel omstændigheder, som vedholdenhed. Vil det tage ca. 21 dage at skabe denne forandringer, derudover skal den vedligeholdelse og gøres stærkere som vane mønster. Så det kan tage lang tid før det sker en virkelig permanent ændring. Hvilket gør at mange må opgive på halvvejen og derudover øger frustrations niveauet, som gør at tingene bliver endnu sværre.

Løsningen ligger indeni dig!

Årsagerne til selvsabotagen og den rigtige grund til at ønsket om at vægttabet fejler. Er som beskrevet før, de ubeviste processer. Som kan være svært at håndterer selv. Heldigvis har vi en fantiske og simpel måde til at komme dette til livs. Med hypnose mod vægttab kan vi gå ind og skabe indblik i hvorfor de underliggende følelsesmæssige programmeringer er der, og forløse dem. Derudover skabe en dyb motivation, til at komme i gang og vedholde dit vægttab.
Selvfølge kræver et vægttab at du selv er villig til at gøre en indsats, og selv finde finde den livsstil der passer dig. Både indenfor ernæring og træning. Du kan finde rigtig mange gode bud, på nettet, bøger, O.lign med tips omkring vægttab.

Vægttabs Hypnose skaber balance imellem den mentale og følelsesmæssige del af sindet

Med hypnose mod vægttab arbejder vi som sagt med det underbeviste sind(Her hvor alle følelsemønstrene opstår og vaner/overbevisninger ligger). Vi går ind og skaber en bedre balance imellem det mentale og følelsesmæssige. Hvilket gør at du får det underbeviste sind til at arbejde sammen med dig, istedet for imod. Dette gør en verden til forskel og leder til bedre, hurtigere og mere vedvarende resultater.

Hypnose mod vægttab er en simpel og effektiv løsning

Moderne vægttabs hypnose er direkte og simpel måde til at skabe enestående forandringer, som F.eks vægttab. Fordi vi arbejder med det som det hele “virkelig” handler om. Hvilket gør at mange, udover at få mere balance i livet også får mere indsigt i sig selv. Dette kan give dig en større selvværds følelse og viden om at du er god nok, som den du er. Samt kan gøre lige præcis, hvad du sætter dig for i livet.