29 71 41 90 info@new-you.dk

Online hypnose minikursus

Lær hypnose online - helt gratis.

Vores online hypnose minikursus er et trin-for-trin kursus, som tager dig på opdagelse ind i hypnosens verden. På dette hypnose minikursus lærer du simple og klassiske teknikker, som du kan bruge i dagligdagen. Du lærer at hypnotisere folk, som ønsker det, selvom du hverken er hypnoterapeut eller har prøvet at hypnotisere før.

Gratis hypnose kursus

Dette hypnose kursus er gratis, og gør dig i stand til at hypnotisere andre, der ønsker det. Med dette hypnosekursus får du en forsmag på, hvad hypnose er, og samtidig lærer du nogle teknikker, som er lette at lære og lige til at gå til – derfor tør jeg godt love dig, at kurset er tiden og energien værd.

På dette gratis hypnose kursus lærer du værktøjer, som typisk er en del af et traditionelt basiskursus i hypnose – som normalt koster penge. Hos New-You tilbyder vi dig dette kursus helt gratis – det kræver blot, at du tilmelder dig.

Ud over at du lærer en række hypnoseteknikker, får du også:

  • Øvelseshæfte
  • Videogennemgang af øvelserne
  • Videodemonstrationer

Du bliver altså klædt på til at afprøve og bruge de forskellige hypnoseteknikker, og med materialet kan du gennemgå de forskellige øvelser igen og igen, når du har behov for det.

Hvad lærer du på hypnose minikurset?

På dette online hypnose minikursus lærer du at bruge hypnose på et basalt plan og have forståelse for mekanismerne bag. Du får mulighed for at øve de forskellige teknikker som en del af minikurset.

Du kan bruge de forskellige hypnoseværktøjer og -teknikker på alle, som ønsker at blive hypnotiseret. Selvom det er basale teknikker, du lærer, bliver folk overrasket over, hvilken positiv effekt disse forskellige teknikker kan have. Du kan altså bruge teknikkerne til at skabe en større indre ro, øge motivationen til at tage handling samt give folk en positiv oplevelse med hypnose.

På dette online hypnose kursus lærer du:

  • Hvordan du guider personer ind i hypnose med en simpel klassisk induktion
  • Hvordan du bruger fordybelse i dit arbejde
  • Hvordan du indsamler powerord og bruger dem under hypnose (i et klassisk universalscript)
  • Hvordan du bruger kontrolrummet til fysiske optimeringer m.m.
  • Hvordan du får folk ud af hypnose igen

Hvem er det online hypnose kursus for?

Dette online hypnose kursus er for dig, der er nysgerrig på hypnose, og som gerne vil lære nogle simple basisværktøjer. Online kurset er en god introduktion til hypnose, og er derfor en god mulighed for dig, der er lidt skeptisk overfor hypnose, men som samtidig finder det fascinerende.

Med dette online hypnose kursus bliver du introduceret til hypnose, og du lærer at bruge de mest basale teknikker. Derfor er kurset også oplagt for dig, der overvejer at tage en hypnoseuddannelse, men som også er i tvivl om, det er noget for dig. Brug online hypnose kurset til at afprøve nogle teknikker først – inden du tilmelder dig en hypnoseuddannelse.

Online hypnose kurset er også for dig, der er vant til at arbejde med andre mennesker, som er nysgerrig på nye vinkler og metoder.

Tilmeld dig online hypnose kurset allerede i dag

Vil du gerne i gang med dette online hypnose kursus? Så tilmeld dig allerede i dag! Kurset er gratis, så din eneste investering i dette kursus er din tid og energi.

Kurset foregår online, og når du først har tilmeldt dig, har du fri adgang til hypnosekurset, og kan tage det lige så mange gange, du vil. Kurset foregår 100% online, og du kan tage det i dit eget tempo.

Når du har tilmeldt dig, modtager du kort tid efter en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding – og så er du i gang!

Du kan tilmelde dig online hypnose kurset her: