Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Regressionsterapi – Tidligere liv hypnose

Regressionsterapi - tidligere liv hypnose


Regressionsterapi(Tidligere liv hypnose) er for alle

Nysgerrigheden og behovet for at finde dybe svar omkring sig selv og livet. Er eksploderet de seneste år. Flere og flere åbner op for muligheden for at der er noget større end bare dem selv. Dette gør at det at blive guidet i den åndelige verden i form at tidligere liv hypnose og sjælerejse, er blevet naturligt for mange. Fordi ved disse guidinger skabes der forståelse, dybe forandringer og integrationer i nuværende liv. Derudover får de fleste tilfredsstillet deres nysgerrighed, og nogle ligefrem ændret deres synspunkt på livet. Ihvertfald er tilbagemeldingen oftest at de har fået en oplevelse for livet

Hvem henvender regressionsterapi sig til?
Regressionsterapi er for alle med interessen. Det vigtig at fastholde at det ikke kun er for speciel udvalgte personer, eller at man skal tro på noget bestemt. I årenes løb har jeg haft mange forskellige typer mennesker, med forskellige trosretninger og syn på livet. Fælles for dem alle er at de har fået de oplevelser som de skulle have. Så uanset hvad du tror på eller ikke tror på, kan du blive tilbage først til tidligere liv, og få lige netop den oplevelse som venter dig. Det eneste det kræver for at kunne få denne type oplevelse er at du er åben sindet, nysgerrig og lader informationerne komme til dig undervejs.

Tak Benny.
For en fantatisk oplevelse inde hos dig. En oplevelse som har givet mig stof til megen eftertanke.

Jeg oplevede, at regressionsterapien er en spændende, overraskende og indsigtsfuld måde at lære mere om mig selv og mine mønstre på.
At sessionen ydermere blev guidet af dig, på rolig, empatisk og professionel vis, gjorde, at jeg kunne slappe helt af og have tillid til processen.

De bedste hilsner
– Karen

Hvilken oplevelser kan du forvente at få med regressionsterapi?
Du kan få mange forskellige typer oplevelser under en regressions session. Hvor hoved fokuset altid vil være på et eller flere relevante tidligere liv. Der er automatisk bliver valgt af dit underbeviste sind, som giver mening og betydning for dit nuværende liv. Det fantastiske ved dette er at du altid vil få oplevelser og informationer, som passer ind i dit liv. Dette kan være alt lige fra svar på ting som du har været igennem tidligere i livet eller udfordringer du har her og nu. Derudover kan der også ske dyb healing der arbejder på flere planer.

Her er nogle af de ting som vi altid vil prøve at få med:

  • Oplevelse af et eller flere relevante tidligere liv
  • Hvem har du været i tidligere liv
  • Har du haft tidligere liv sammen med nogle du kender fra nuværende liv
  • Hvad er læringen i forhold til nuværende liv
  • Møde med åndelig vejleder
  • Få svar på spørgsmål fra dit regressionsskema
  • Dine unikke oplevelser
  • Integration af hele oplevelsen ind i nuværende liv

Hvordan foregår regressionsterapi
En typisk regressionsterapi hypnose foregår ved at du efter aftale møder op på klinikken. Hvor vi starter ud med en kort snak om det hele og du får afklaret eventuelle spørgsmål. Derefter kommer vi ind på hvad der driver dig til at få denne type oplevelse. Samt om du har nogle konkrete spørgsmål omkring livet, som du gerne vil have besvaret undervejs. Du vil inden session have fået tilsendt en regressionsskema som udfyldes og tages med på dagen. Nogle mennesker har få spørgsmål og andre mange, hvilket ikke er det vigtigste i forhold til processen. Fordi den åndelige verden vil altid vise-og give dig lige netop den mængde information som er rigtig for dig.

Kan der ske noget negativt undervejs?
Nogle mennesker kan være skeptiske og måske ligefrem bange for denne type oplevelse. Hvilket der absolut ikke er nogen grund til. Den måde du bliver guidet på her er sikker og vi arbejder altid med en positiv intention. Så der dukker kun relevante informationer og oplevelser op som kan gavne dig. Selvfølgelig er det vigtig at du bliver guidet professionelt, samt at den information der dukker op bliver integreret rigtig og det hele bliver afsluttet ordentlig.

Hej Benny
TUSIND T U S I N D tak for en fantastisk eftermiddag.

Den rejse du tog mig med på var ubeskrivelig og den har fyldt mig med en energi og “gå-på” mod som aldrig før. Jeg har fået oplysninger som har gjort mig istand til at forstå nogle nogle ting omkring mig selv, min personlighed og hvorfor jeg reagerer som jeg gør og jeg har fået bekræftet den stærke følelse jeg altid har haft ,om at “jeg har været her før”……….Tusind tak for din hjælp og din “guide’ning” !
– Hilsen Lars

Ønsker du en sjælelig rejse der går udover tidligere liv oplevelse?
Hos new-you hypnose har du flere muligheder udover regressionsterapi. Hvis du ønsker en dybere indre rejse med endnu flere muligheder, er en sjælerejse det oplagte valg. Her er alle muligheder åbne og processerne stikker endnu dybere. Er du derimod typen der ønsker at gå hele vejen og vægter det terapeutiske aspekt, kan du endda tage et sjælerejse forløb. Er du i tvivl om hvad du skal vælge eller har spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte Benny

Regressionsterapi (tidligere liv oplevelse) Priser

Book din tid sammen med en ven/veninde og opnå rabat!
Der kan opnåes rabat, hvis i er flere der booker en tidligere liv rejse samtidig. Derudover kan det planlægges at i får tider efter hinanden samme dag.

Pris:
1 x Regressionsterapi: 1600 kr.
Ven/veninde rabat: 2 x Regressionsterapi: 2900 kr.

Bemærk at til dem som kommer lang vejs fra, eller af andre grunde ønsker at gøre det i en weekend. Er der enkelte muligheder for dette, kontakt Benny for yderligere info.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.


Book din tidligere liv oplevelse her