29 71 41 90 info@new-you.dk

Online Hypnose sessioner

Få Online Hypnose i dit eget hjem

Hos New-You kan du, udover at få hypnose ved fysisk fremmøde, også få hypnose online. Der er et trygt og nemt alternativ, som giver det samme resultat.

Hvem er online sessioner for?

Online hypnose er for alle, som ønsker et alternativ til et fysisk fremmøde. Det kan være, at du bor langt fra København eller af andre personlige årsager ønsker online sessioner i stedet for et personligt fremmøde.

Bemærk: På grund af et begrænset antal ugentlige sessioner og efterspørgsel er det en rigtig god ide at booke dine tider i god tid. Kontakt Benny for at høre om mulighederne.

Virker online hypnose sessioner ligeså godt som et fysisk fremmøde?

Ja, du får samme resultat (så længe de tekniske krav er mødt). Derudover kan der faktisk være en række fordele ved at lave online sessioner, som er:

  • at have trygheden i at få hypnose sessioner i dit eget hjem
  • at spare tid og penge på transport
  • at kunne få hypnose, uanset hvor du befinder dig i verden (bare du har en computer og stabilt internet)
  • at kunne få samme resultater som ved et fysisk fremmøde
  • dine personlige årsager til at få online hypnose

Hvilke typer hypnose sessioner kan du få Online hos New-You?

Du kan både få hypnoterapi og spirituel hypnose online.

Hvor mange sessioner skal jeg forvente?

De samme antal sessioner, som hvis du skulle vælge et fysisk fremmøde på klinikken i København. Du kan læse mere om dette på siderne for hypnoterapi og sjælerejse.

Hvad skal du forberede inden en session?

Der er ingen decideret forberedelse inden en session. Vi starter altid op med en indledende snak, før vi laver selve hypnosen. Det eneste, du behøver, er blot at være online på Zoom på det aftalte tidspunkt og være frisk på at gå i gang

Praktiske anbefalinger inden en online Sjælerejse eller Regressionsterapi session

Spirituel hypnose er oftest en længerevarende proces. Derfor er der nogle ekstra anbefalinger i forhold til dette. Først og fremmest er det en god ide at sidde i en behagelig stol (måske et tæppe over dig), hvor du kan være afslappet i længere tid. Derudover er det en god ide at have været på toilettet, inden vi starter op.

Hvilken platform/program bruges til Online sessioner?

Vi benytter en online platform, der hedder Zoom, som er en af de mest kendte og sikre forbindelser til at lave online møder.

Hvordan forbinder jeg mig til en session online?

Du får inden din hypnose session tilsendt en e-mail med et personligt Zoom møde-ID, som du skal benytte til at forbinde dig til onlinemødet.

Har du ikke brugt Zoom før eller mangler at installere programmet på din computer, kan du hente det her: zoom.us. Her kan du også læse mere og se videoer om, hvordan Zoom fungerer. Når du har hentet programmet, kan du teste dit udstyr her: zoom.us/test

Hvad er de tekniske krav?

Det eneste du behøver er en computer (Mac eller PC), der har tilsluttet kamera (webcam) og mikrofon (begge enten indbygget eller eksternt).

Derudover forventes det:

  • at du har en stabil bredbåndsforbindelse
  • at din mikrofon er tændt (brug gerne headset for at minimere baggrundsstøj)
  • at dit kamera (webcam) er tændt under sessionen, så jeg kan se din overkrop og ansigt
  • at kunne få samme resultater som ved et fysisk fremmøde
  • at du opholder dig i et rum, hvor du er alene og uforstyrret under hele sessionen

Husk at have installeret Zoom og testet dit udstyr inden din hypnose session, så vi kan gå i gang på aftalte tid.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen foregår inden sessionens start. Dette kan foregå enten via mobilepay eller bankoverførsel (betaling skal være i hænde mindst 2 bankdage før). Priserne er de samme som ved et fysisk fremmøde på klinikken i København.

Du kan se vores priser her.

Få hjælp til dit problem med online hypnoterapi 

Er du i tvivl om online hypnose sessioner kan hjælpe dig, så kontakt Benny på tlf.: 29 71 41 90 eller mail: info@new-you.dk for at høre nærmere. Du kan også udfylde formularen herunder, så bliver du kontaktet snarest muligt.