29 71 41 90 info@new-you.dk

Er du nysgerrig på hvordan en hypnoterapi session kan forløbe? Denne artikel indeholder en fuld video demonstration, af hvordan det kan udspille sig.

Hypnoterapi er målrettet terapi og går direkte til sagens kerne

Moderne hypnoterapi går direkte til sagens kerne, ved at, bearbejde de ubeviste årsager til følelsesmæssige begrænsninger opstår. Fordi bag enhver af disse udfordringer, ligger der ubeviste mønstre der driver adfærden. Denne adfærd kan være utrolig svær, at bearbejde selv og handler oftest om andre ting end man lige går og tror. Derfor vil det være en rigtig god ide, at få tingene bearbejdet ordentlig og få sat tingene på plads en gang for alle. Dette gøres effektivt med hypnoterapi.

Her kan du se hvordan hypnoterapi fungerer i praksis

I videoen nedenunder kan du se, hvad der kan ske under en hypnoterapi session. Teknikken der bliver brugt i denne video, hedder aldersregression og er et fantastisk værktøj, til at opløse gamle traumer og begrænsninger. Udover denne metode, bruger den moderne hypnoterapeut også andre metoder, som bliver skræddersyet til den enkelte. Påtænker du dig at prøve hypnoterapi, vil det være en rigtig god ide, at vælge et forløb. Her kan du læse om 7 vigtige grunde til at vælge hypnose i forløb.

Er din nysgerrighed blevet tændt yderligere?

Hypnoterapien er kommet for at blive, selvom det har taget et stykke tid om, at blive en anerkendt behandlingsform. Så kender de fleste efterhånden nogen, som har fået rigtige gode resultater med hypnoterapi. Derudover er den gamle skrøne om at hypnose kan være farligt, efterhånden blevet godt og grundigt gennemhullet (læs mere om de 3 største misforståelser omkring hypnose her).

Vil du vide mere om hypnoterapi, behandlingsmuligheder og hvordan du booker dit forløb, kan du gøre det her.

Latest posts by Benny Vadmand (see all)