29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose er en meget virksom tilstand, til at skabe dybe forandringer i. Dette kan være i form af hypnoterapi, sjælerejse eller en kombination. Når, du har truffet en beslutning om, at nu er tiden inde til at komme videre i livet og dit valg falder på hypnose. Så er der nogle ting som er rigtig vigtig at vide inden du går i gang. I denne artikel, vil jeg komme ind på vigtigheden i at vælge hypnose som forløb.

7 gode grunde hypnose forløb

Hypnose virker bedst i forløb

Der er flere indlysende grunde til at vælge hypnose i forløb (når man ved det). Disse grunde er vigtig at tage med i dine overvejelser, når du skal i gang med hypnose. Så du ikke ender ud med dine forventninger ikke bliver mødt, eller i værste fald komme til at tro at hypnose ikke virker.

Myten som stadig hænger ved omkring hypnose

Har du nogesinde hørt om one session wonder (højest sandsynligt ikke)?
Her skal jeg give dig en lille forklaring. Før hypnose blev ligeså mainstream, som det er nu (hvor de fleste kender nogen som har været i hypnose). Der var der ikke så mange hypnotisører og dengang var hypnose omgæret af mystik. Så det var der en del af dem, som udførte hypnose, der benyttede sig af. Udover, det at være en del af mystikken og måske ligefrem have tillagt sig selv specielle evner (stor misforståelse).

Så var der en del der var så overbeviste om sin kunnen (desværre ses det stadig), at de lovede at kunne fixe stort set alle problemstilliger på 1 session. Hvilket i de fleste tilfælde er absolut utopi, tænk lige over det en gang. Derudover utrolig ærgerligt, fordi hypnose virkelig kan skabe nogle seriøse resultater, hvis man tager de antal sessioner der skal til.

Her er de 7 vigtigste grund til at vælge hypnose i forløb

1. Sindet bliver bedre med øvelse
Alle har sit eget hypnotiske udgangspunkt, som optrænes til at blive høj suggestibel (modtagelig) i et forløb. Hvilket går ret hurtig, typisk i løbet af 1-3 sessioner.

2. Kroppen vil altid sladre hvis der er noget der ikke er sat på plads.
I din krop sidder fastfrosset emotioner (følelser) som er skabt i fortiden. Det er disse du mærker, når føler begrænsning i livet (frygt, vrede, skyld osv). Så indtil emotionerne er transformeret i hypnose, vil disse sidde i kroppen og skabe begrænsninger (følelsesmæssig ubehag).

3. Du har tid til at mærke efter imellem sessionerne
Tiden imellem sessionerne er meget vigtig. Det er her hvor du kan måle effekten op af hypnosen, og yderligere justeringer kan bliver gjort i efterfølgende sessioner.

4. Nogle gange bliver det værre (kortvarigt), før det bliver bedre
Som med alt andet terapi, kan din tilstand forværres, før det bliver bedre. Dette vil altid ske i starten, og er en positiv ting. Dette beviser blot, at du er i process og tingene er på vej til at blive bedre.

5. Vi kan arbejde med tingene fra forskellige vinkler, for skabe en større
helhedsbearbejdelse.

Det er vigtig at vi får bearbejdet de underliggende årsager til problemstillingen. Hvilket gøres bedst ved at, gradvist koble forskellige værktøjer på, der arbejder fra forskellige vinkler.

6. Tingene hænger sammen.
Uanset hvad vi arbejder med under hypnose. Vil de underliggende årsager, altid påvirke dit liv på flere områder, nogle mere bevidste end andre. Derfor, oplever de fleste at, udover at, få forløst de udfordringer de kommer med, også får generel mere ro i livet.

7. Du kan lære selvhypnose (7Path)
Hypnose virker utrolig effektiv på de fleste udfordringer. Vælger du samtidig med hypnosen, at gøre en daglig indsats, ved at lave selvhypnose. Vil dette forstærke og speede processen op. Samtidig med at du får en super værktøjer til at vedligeholde det hele i fremtiden.

 

Få svar på yderligere spørgsmål eller book dit forløb Her