29 71 41 90 info@new-you.dk

Hvorfor vælge hypnose i et forløb – 7 vigtige grunde

 Hypnose er en meget virksom tilstand, der kan bruges til at skabe dybe forandringer. Dette kan være i form af hypnoterapi, sjælerejse eller en kombination. Når du har truffet beslutningen om, at nu er tiden inde til at komme videre i livet, og dit valg falder på hypnose, er der nogle ting, der er vigtige at vide, inden du går i gang. I denne artikel vil jeg komme ind på vigtigheden af at vælge hypnose som forløb.

 HYPNOSE VIRKER BEDST I FORLØB

Der er flere indlysende grunde til at vælge hypnose i et forløb (når man ved det). Disse grunde er vigtige at tage med i overvejelserne, når du skal i gang med hypnose, så du ikke ender med, at dine forventninger ikke bliver mødt, eller i værste fald kommer til at tro, at hypnose ikke virker.

MYTEN SOM STADIG HÆNGER VED OM HYPNOSE

Har du nogensinde hørt om “one session wonder” (højest sandsynligt ikke)?

Her vil jeg give dig en lille forklaring. Før hypnose blev lige så mainstream, som det er nu (hvor de fleste kender nogen, der har været i hypnose), var der ikke så mange hypnotisører, og hypnose var omgærdet af mystik. Derfor var der en del hypnotisører, der benyttede sig af denne mystik og måske ligefrem tillagde sig selv særlige evner (en stor misforståelse).

Der var også en del, der var så overbeviste om deres evner (desværre ses det stadig), at de lovede at kunne løse stort set alle problemstillinger i én session. Dette er i de fleste tilfælde absolut utopi. Tænk lige over det. Derudover er det utrolig ærgerligt, fordi hypnose virkelig kan skabe seriøse resultater, hvis man tager det antal sessioner, der skal til.

HER ER DE 7 VIGTIGSTE GRUNDE TIL AT VÆLGE HYPNOSE I ET FORLØB

1. Sindet bliver bedre med øvelse.

Alle har sit eget hypnotiske udgangspunkt, som kan trænes til at blive mere suggestibelt (modtageligt) i et forløb. Dette går ret hurtigt, typisk i løbet af 1-3 sessioner

2. Kroppen vil altid afsløre, hvis der er noget, der ikke er sat på plads.

Kroppen vil altid afsløre, hvis der er noget, der ikke er sat på plads. I din krop sidder fastfrosne emotioner (følelser), som er skabt i fortiden. Det er disse, du mærker, når du føler begrænsning i livet (frygt, vrede, skyld osv.). Så indtil emotionerne er transformeret i hypnose, vil disse sidde i kroppen og skabe begrænsninger (følelsesmæssigt ubehag).

3. Du har tid til at mærke efter mellem sessionerne.

Tiden mellem sessionerne er meget vigtig. Det er her, hvor du kan måle effekten af hypnosen, og yderligere justeringer kan blive gjort i efterfølgende sessioner.

4. Nogle gange bliver det værre før det bliver bedre

Nogle gange bliver det værre (kortvarigt), før det bliver bedre. Som med alt andet terapi kan din tilstand forværres, før det bliver bedre. Dette vil altid ske i starten og er en positiv ting. Dette beviser blot, at du er i proces, og tingene er på vej til at blive bedre.

5. Arbejd med din problemstilling fra forskellige vinkler

Vi kan arbejde med tingene fra forskellige vinkler for at skabe en større helhedsbearbejdelse. Det er vigtigt, at vi får bearbejdet de underliggende årsager til problemstillingen, hvilket gøres bedst ved gradvist at koble forskellige værktøjer på, der arbejder fra forskellige vinkler.

6. Tingene hænger sammen

Uanset hvad vi arbejder med under hypnose, vil de underliggende årsager altid påvirke dit liv på flere områder, nogle mere bevidste end andre. Derfor oplever de fleste, at udover at få forløst de udfordringer, de kommer med, også får generelt mere ro i livet.

7. Lær selvhypnose og andre selvhjælpsværktøjer

Du kan lære selvhypnose og andre selvhjælpsværktøjer. Hypnose virker utrolig effektivt på de fleste udfordringer. Hvis du vælger at gøre en daglig indsats ved at lave selvhypnose eller bruge andre selvhjælpsværktøjer samtidig med hypnosen, vil det forstærke og fremskynde processen. Det er også en fantastisk måde at vedligeholde forløsningen af dine udfordringer i fremtiden.

Tid til at gøre noget ved dine udfordringer?

Er tiden inde til at gøre noget ved dine udfordringer? Så kontakt New-You og hør, hvordan hypnose kan hjælpe dig. Du kan sende en e-mail til info@new-you.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

    Latest posts by Benny Vadmand (see all)