29 71 41 90 info@new-you.dk

Hvad er Livet melle livene

Mest kendt er Michael Newton og hans livet imellem livene arbejde, som udover hans klient arbejde har skrevet adskillige bøger om emnet. Disse bøger er solgt i million tal verden over og har været med til at brede kendskabet til livet mellem livene arbejde. Hans mest kendte titler indenfor området er sjælerejser, sjæleskæbner og livet mellem livene.

Hvilken muligheder er der i livet mellem livene (lml)

Der er flere muligheder at opleve i livet mellem livene. De mest kendte er sjælegruppen, visdomsrummet og rådet. Her kan der skabes dybe indsigter og forståelser for sig selv, set ud fra et sjælelig perspektiv. En lml terapeut ved hvordan guidingen til disse steder skal foregå, så du kan få de informationer som venter dig.

Hvem kan opleve en livet imellem liv rejse

Som udgangspunkt kan alle som har lysten, opleve en sjælerejse. Hvor man set igennem en traditionel lml terapeuts øjne skal være over 30 år. For at kunne gennemføre sådan en rejse. Jeg mener ikke at er nogen som helst belæg for dette, så længe at personen der ønsker denne oplevelse er moden og velfungerende.

Personligt har jeg guidet mange personer fra 18 år og opefter. Der igennem den type sjælerejse jeg benytte mig af, har fået lige netop de oplevelser og indsigter som var meningen de skulle have med sig.

Hvad kan udfordringerne være ved denne form for sjælerejse?

Der kan være flere udfordringer/begrænsninger ved traditionel livet mellem livene hypnose end hvis man vælger en moderne tilgang som f.eks intuitiv guidet sjælerejse. Med den traditionelle metode skal der oftest en del forberedelse og forudgående arbejde til før at der skabes adgang til livet mellem livene, dette kan være i form af at man først skal have haft en tidligere liv guiding og øvet sig i visualiseringer derhjemme.

Hvor igennem den intuitive guidede sjælerejse jeg laver, gives der direkte adgang til alt relevant information. Hvilket vil sige at der kommer lige præcis den information som er meningen der skal vises. Hvilket kan være i lml, men kan også sagtens være på andre planer, eller en kombination af det hele.

Hvad er forskellen på regressionsterapi og livet mellem livene arbejde

Med regressionsterapi arbejdes der med relevante tidligere liv, som giver mening og betydning for det nuværende liv. Hvor der kan drages paralleller og forståelser for hvorfor man har forskellige udfordringer/problematikker i dette liv. Derudover kan disse transformeres og læringen integreres i nuværende liv. Hvor man i traditionel lml arbejde, fokuser mere på når man ikke er i en fysisk krop. Hvilket kan give en stor sjæls forståelse og integration.

Intuitiv guidet sjælerejse er den direkte vej og med alle mulighederne i én session

At opleve livet mellem livene kan være en stor gave, med masser af indsigter og forståelse for nuværende liv. Men det betyder ikke nødvendigvis at alle absolut skal eller får adgang til dette område. Årsagerne til dette kan være mange og der vil gives indsigter i hvorfor muligheden ikke forelægger på det tidspunkt hvor guidingen sker.

Det som er genialt ved intuitiv guidet sjælerejse, er at kontra almindelig livet mellem livene guiding, gives der her adgang til utallige muligheder. Så hvis den ene dør ikke er åben, vil der altid være en anden mere ”rigtig” vej. Din sjælerejse guide vil føre dig intuitivt der hen hvor dine svar ligger. Dette kan være i alt lige fra tidligere liv til kontakten med åndelige vejledere. Hvor det hele oftest bliver en kombination af flere niveauer og steder. Du kan læse mere om livet mellem livene her

Latest posts by Benny Vadmand (see all)