29 71 41 90 info@new-you.dk

Livets bog hvad er det? 

Livets bog er et klassisk værktøj, som bliver brugt i forbindelse med regressionsterapi eller i en sjælerejse. Denne bog rummer masser af sjælsvisdom, der giver korte og konkrete budskaber til personen som bliver guidet.

 

Bogen er en del af Det Åndelige rum

Livets bog er en del af Det Åndelige rum, der vil vise sig som en naturlig del af sjælerejsen, enten fra når man træder ind i rummet, eller når vi beder den op at dukke op undervejs.

Bogen kan vise sig i flere forskellige farver, former og størrelser. Nogle gange vil den vise sig alene, på f.eks. et bord eller en reol. Andre gange vil bogen titte frem blandt andre bøger. Man vil aldrig være i tvivl om, hvilken bog, der er livets bog, når den først viser sig.

Som sagt kan bogen vise sig på forskellige måder. Der vil dog være nogle træk. som ofte går igen. Typisk er det en stor gammel brun bog, som er slidt og præget med guldskrift eller symboler på omslaget. Andre gange kan det være en lille rød bog eller en bog med lås på (alt sammen, hvad der passer til den enkelte).

Livets bog findes ofte blandt andre bøger i Det Åndelige rum. Den kan være på en hylde eller i et bibliotek. Andre gange ligger den på bord, eller hvad nu der er det mest rigtige sted for den, som bliver guidet.

 

 Hvordan fungerer livets bog?

Bogen er til rådighed for de fleste og kan benyttes efter behov. Nogle gange vil den guidede automatisk blive tiltrukket af livets bog. Andre gange bliver bogen givet som en mulighed af den, som guider sjælerejsen.

Måden bogen fungerer på er, når først den er fundet og udseende er beskrevet, så vil den vise relevant information til den som bliver guidet. Nogle gange åbner bogen op med det samme og viser relevant information, andre gange skal man igennem andre oplevelser først inden, der bliver givet adgang.

 

Livets bog ved lige præcis, hvilke budskaber der skal gives

Livets bog vil altid vise, hvad der er vigtigt her og nu. Dette sker oftest i form af ord, symboler eller tekst, som passer til den enkelte.  

Informationen, der bliver givet i Livets bog, vil nogle gange være utydelig eller skrevet på et sprog, som klienten ikke forstår. Andre gange viser bogen blanke sider eller billeder, der oftest er en genvej til vigtige oplevelser i tid og rum.

Vigtigst er, at vi har fuld tillid til, at bogen nok skal vise den information, som er rigtig, fordi livets bog ved lige præcis, hvad der er relevant, enten for livet her og nu eller i fremtiden.

Skulle det være sådan, at de budskaber, som livets bog kommer med, ikke er forståelig for den som bliver guidet, så tilkaldes blot den Åndelige vejleder. Den Åndelige vejleder vil dukke op og hjælpe med at skabe forståelse og dække de behov, som end måtte være der.

 

Hvornår bruges Livets bog?

Bogen bruges som regel i starten af en sjælerejse, oftest lige efter man har været en tur i healingstedet og fået healing. Grunden til at vi bruger den der er, at for de fleste vil bogen give nogle rigtige gode opstartsinformationer, der kan bygges videre på igennem den videre rejse.

Livets bog kan også bruges som en del af afslutningen på en sjælerejse. Her bliver den brugt som et slags statussted, hvor de forandringer, der er skabt undervejs, afspejler sig i form af ændringer i bogen. Det kan enten være noget, der er blevet sluppet eller visdom, der er blevet integreret undervejs.

 

Se video hvor Sten finder Livets bog

Den Åndelige vejleder hjælper gerne til undervejs

Den Åndelige vejleder kan kontaktes på alle tidspunkter under en sjælerejse. Vejlederen hjælper med at skabe tryghed og forståelse. I forbindelse med Livets bog kan bogen vise blanke sider eller uforståelig tekst, der kan være svært at forstå for den, som bliver guidet.

I sådan en situation, hvor det er svært at finde ud af betydningen af de budskaber, som bogen viser, er det guld værd at tilkalde vejlederen. Dette gøres for at den rette forståelse bliver skabt og gode råd bliver givet. Den guidet, er nu klar til de næste oplevelser der venter i sjælerejsen.

Latest posts by Benny Vadmand (see all)