29 71 41 90 info@new-you.dk

Vi har alle en eller flere åndelig vejledere, der hjælper os igennem livet. Oftest er det faktisk sådan, at de fleste slet ikke registrer at de får hjælp (hvilket f.eks kan være igennem pludselig indskydelse, handling eller ide). Hvor andre derimod har en mere naturlig kontakt (måske har haft den siden barnsben) der aktivt bruges til at søge svar, få gode råd og healing.

 

Mød din åndelig vejleder på en sjælerejse

For dig som syntes at du ikke har nogen direkte kontakt. Eller af en eller anden årsag har nysgerrigheden i at møde din åndelig vejleder. Er muligheden der igennem en sjælerejse. Hvor du udover at komme på en dyb indre rejse i dig selv, også vil møde din åndelige vejleder undervejs. Under dette møde vil din åndelig vejleder vise sig for dig og give dig relevante informationer og gode råd.

 

Hvordan ser en åndelig vejleder ud?

En åndelig vejleder kan tage sig ud igennem utrolig mange former. En ting er sikkert det vil altid være en form, som du finder tryghed ved. Fordi den åndelige verden er fyldt med humor og ønsker dig den bedste oplevelse. I den reneste form, vil en åndelig vejleder vise sig som vibrerende energi (måske fler farvet eller med en farve plet i midten). Nogle vil ikke “se” den åndelige vejleder, men til gengæld mærke tilstedeværelsen og kunne beskrive det på den måde. Hos andre vil den åndelige vejleder klæde sig ud, det kan være i form af en gammel vismand, jesus, moder Theresa, engel eller noget helt andet, som passer til den enkelte.

 

Hvilke typer information giver den åndelige vejleder?

Som sagt kan det være svært i dagligdagen, at skelne imellem hvor vore ideer og information kommer fra, samt hvor meget vi bliver guidet. I min verden er det vigtigste er følge de impulser som kommer til os, fordi de kommer af en årsag og det ene leder til det andet. Men, er du først blevet optrænet i kontakten til din åndelige vejleder eller bliver guidet til mødet, så kan der være meget relevant information at komme efter. Typisk vil det være i form af gode råd, forklaringer på hvorfor man har været ting igennem i livet, om man er på rette vej osv. Kort sagt, vil din åndelige vejleder give dig relevante svar eller du får at vide hvorfor du ikke får serveret løsningen. Så du vil altid få et svar, men ikke altid en løsning.

 

Hvad kan den åndelige vejleder ellers hjælpe med under en sjælerejse?

Den åndelige vejleder kan benyttes til flere ting under en sjælerejse. Udover at svare på spørgsmål og give gode råd, vil din åndelige vejleder støtte og skabe tryghed undervejs. Det kan også være at der blivet healet eller skabt optimeringer. De fleste vil undervejs modtage en gave fra den åndelige vejleder, som skaber forståelse og symboliserer noget vigtigt.

Vil jeg have den samme åndelig vejleder hele livet igennem

Det er lidt forskelligt, hvor lang tid vi har en åndelig vejleder og nogle gange er der flere. Det vigtigst at vide er, at vi altid er støtte af den åndelige verden (selvom det ikke altid virker sådan).

Er der forskel på en skytsånd, åndelig vejleder og en guide?

Min opfattelse er at det er det samme, blot med forskellige navne. Essensen er at det er en energi (entitet) som hjælper og støtter os fra den åndelige verden.

 

Se video hvor Sten møder sin Åndelige vejleder

 

Se video hvor Helle møder sin Åndelige vejleder

Latest posts by Benny Vadmand (see all)