29 71 41 90 info@new-you.dk

Tandlægeskræk – hypnose er en effektiv behandlingsform

Tandlægeskræk er en fobi, som en stor andel af befolkningen lider af i en varierende grad. Der er mange aspekter forbundet med tandlægeskræk, da følelsen af afmagt, forvirring og frygt kan være lige så dominerende som selve smerteoplevelsen. For mange kan angsten fylde så meget, at det resulterer i en afstandtagen, så man helt undgår at gå til tandlæge. Hvis du undlader at gå til tandlæge for at få behandlet almindelige tandsygdomme, kan disse få lov til at udvikle sig i så høj en grad, at dine tænder til sidst tager skade.

Med hypnose mod tandlægeskræk kan vi hjælpe dig med at behandle din fobi for tandlægebehandlinger. Hypnose er velegnet til at ændre ens tanke- og adfærdsmønstre, og kan derfor have en gunstig effekt på uhensigtsmæssige vaner og fobier. På vores hypnoseklinik i København har vi positive erfaringer med at hjælpe klienter af med deres angst ved hjælp af hypnose.

Hvordan fungerer hypnose mod tandlægeskræk?

Tandlægeskræk grundlægges som regel i ens barndom. Her kan man have haft en ubehagelig oplevelse hos en tandlæge, som har fæstnet sig i ens underbevidsthed. Da din underbevidsthed har lagret denne forskrækkelse, forsøger den nu at advare dig selv hver gang, du går til tandlæge. Dette giver sig blandt andet udslag i, at hjertet slår hurtigt, du sveder, vejrtrækningen bliver overfladisk, du bliver måske endda svimmel og føler dig bange. Dette uhensigtsmæssige reaktionsmønster er din krops form for forsvarsmekanisme, da den forsøger at beskytte dig mod det, som din underbevidsthed forbinder med fare.

Meningen med hypnosen er derfor at neutralisere denne uhensigtsmæssige programmering, der er indkodet i din underbevidsthed. Ved hjælp af effektive og gennemprøvede hypnoseteknikker bevæger vi os ned i din underbevidsthed, for at løse de spændinger, der aktiveres, når du sidder i tandlægestolen. Vi arbejder med angsten, og lærer dig at flytte fokusset fra de ubehagelige forestillinger, du har om tandlæger, over på de positive ting, der er forbundet ved at gå til tandlæge.

kom over din tandlægeskræk

Ønsker du at komme videre og slippe dine hæmmende følelses- og adfærdsmønstre, så er hypnose mod tandlægeskræk en effektiv måde. Du vil hurtigt kunne mærke store forbedringer, og du vil opleve en større indre ro og balance, når du går til tandlæge. Du kan enten vælge at ringe eller skrive til mig, hvis du ønsker at booke et hypnoseforløb. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din tandlægeskræk gennem hypnose.

vil du gerne kunne gå til tandlæge uden ubehag?

Er det på tide at slippe af med det følelsesmæssige ubehag, du oplever, når du skal til tandlæge? Vil du gerne kunne gå til tandlægen uden at føle angst? Har du brug for professionel hjælp til at overvinde din tandlægeskræk? Så kan du kontakte New-You ved at sende en e-mail til info@new-you.dk eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.