29 71 41 90 info@new-you.dk

Hvad er de vigtigste kriterier for at lave en sjælerejse?

Der er flere måde at starte en sjælerejse på. Nogle mere smarte og gennemtænkte end andre, for en god opstart på en sjælerejse er utrolig vigtig og en kritisk factor for at der skabes succes med den videre guiding. 

Hos New-You arbejder vi professionelt med hypnose og sjælerejser, vi ved hvordan sindet fungerer, og bruger den nyeste viden indenfor området, hvilket afspejler sig både i måden, som der arbejdes på og i undervisningen af eleverne på Spirituel Hypnose Uddannelsen.

I denne artikel vil jeg komme ind på de vigtigste punkter til, hvordan vi med simple og moderne værktøjer sikrer os så let en tilgang til at kunne opleve en sjælerejse. For med den rette metode og forståelse skabes der en høj succesrate, som med største naturlighed giver klienten den oplevelse der venter.

Vigtigt er at den som bliver guidet altid ved, at tingene vil komme til dem på deres måde. Dette skaber tillid til processen, og gør oplevelsen mere flydende og skaber et naturligt flow ligesom, når man dagdrømmer eller fantaserer, og fokusset er mere i den indre verden end den ydre. Også selv om der dukker tanker op, eller der opstår lyde udenfor rummet, vil det have sin naturlighed og bare være en del af oplevelsen, som glider i baggrunden.

Tillid til, at man kan opleve igennem sine sanser, er den vigtigste del af en sjælerejse

Dine sanser er nøglen til oplevelse, uanset om du bruger din fantasi i dagligdagen, eller du ønsker at få en sjælerejse. Så handler det om at sætte gang i sanserne og have tilliden til, at det som dukker op er meningen og altid vil komme til dig på den måde, som du sansemæssigt er skruet sammen på, og du umiddelbart efterfølgende helt ukritisk sætter ord på, det som du oplever.

Det handler basalt set om, at gør noget som sindet har gjort tusindvis af gange før, nemlig at skabe indlevelse, og lade dig blive opslugt af oplevelsen, som åbner op for dit indre, ligesom når du i dagligdagen er optaget af noget, som interesserer dig, og hvor verden omkring dig ligesom forsvinder. Dette kan f.eks. være, når du dagdrømmer eller ser en film.

Det gode ved alt dette er, at dine sanser er sammensat på din måde, og er lige præcis som det skal være for at få den oplevelse som venter, så  du behøver ikke kunne visualisere i hypnose, for en sjælerejse er meget mere end blot at kunne se billeder.

For det vil være ærgerligt at misse de oplevelser, der venter, og som oftest skabes på baggrund af frygt og misforståelser omkring hypnose og selve oplevelsen. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi får startet ordentlig op fordi hvert et lille trin er essentielt for at den videre oplevelse bliver så naturlig og flydende som muligt.

 

Intuitiv induktion åbner op, sætter rammen og leder dig direkte til Det Åndelige Rum

For at få sat gang i sanserne, gøres dette bedst med en speciel designet induktion, som tager udgangspunkt i dig, og den måde dine sanser er skruet sammen på. Den intuitiv induktion, som vi bruger, sætter simpelthen rammen, så dine sanser skærpes og opmærksomheden glider indad og åbner op for din indre verden.

Det fantastiske ved dette som mange ikke ved er, at man altid vil kunne tænke tanker undervejs, samt være opmærksom på lyde omkring en, og fordi man er opslugt af processen og fokuseret, vil dette ikke påvirke oplevelsen negativt.

Mange kan godt lide det ved sjælerejsen, at de ikke er ”helt” væk, men derimod i fuld kontrol og at oplevelsen kommer helt naturligt, ligesom når de bruger fantasien i dagligdagen.

Den intuitive induktion gør også en anden vigtig ting, udover at sætte rammen for oplevelsen, så leder den direkte til Det Åndelige Rum, der er fundamentet og basen for selve sjælerejsen.

Stedet fungerer som hovednavigationsstedet, hvor al efterfølgende guiding udspringer fra.  For når vi først er landet i Det Åndelige Rum, er dine sanser varmet op, og tilliden til oplevelsen er skabt, og du er klar til den videre oplevelse.

 

Det Åndelige Rum skaber et naturligt og trygt opstartssted

Det Åndelige Rum er et fantastisk og trygt sted i tid og rum, der skaber et godt opstartssted for den videre guiding. Herfra kan der skabes utallige muligheder og oplevelser, som din professionelle intuitive sjælerejse guide vil tage dig igennem.

Du vil med andre ord, fra Det Åndelige Rum, komme på en videre og enestående indre rejse, der tager udgangspunkt i dig og de oplevelser, som den åndelige verden ønsker at vise dig.  Du kan læse mere om Det Åndelige Rum og dens muligheder her.

 

 

 

Latest posts by Benny Vadmand (see all)