29 71 41 90 info@new-you.dk

Regressions hypnose – Tager kærlig hånd omkring fortiden

Regressions hypnose kan hjælpe dig med at løse dybdeliggende udfordringer, som kan begrænse dit liv og holde dig tilbage fra at leve det liv, du ønsker. Med denne behandlingsform kan du gå tilbage i tiden og arbejde med situationer eller oplevelser fra fortiden, som stadig påvirker dig i dag.

Bearbejd negative oplevelser fra fortiden

Regressions hypnose kan hjælpe dig med at bearbejde tidlige traumer eller mangler i omsorg, som kan have sat sig som en vane eller adfærd, der stadig påvirker dit liv i dag. Ved at gå tilbage i tiden kan du få indsigt i oplevelser fra barndommen eller tidligere liv, som du ellers ikke ville kunne huske.

Opnå større forståelse og få hjælp til at løse udfordringer

Regressions hypnose kan hjælpe dig med at forstå og løse dybdeliggende udfordringer, som du ikke selv kan se årsagen til. Det kan være alt fra dårlige vaner, fobier, angst og meget andet, som kan være begrænsende eller holde dig tilbage fra at leve det liv, du ønsker.

Moderne metoder til regressionsterapi

Hos New-You bruges regression også til at arbejde med tidligere liv og gennem processen kaldet intuitiv guidet sjælerejse, som er en moderne metode til at arbejde med regressionsterapi, livet mellem livene og healing.

Behandlingsform som en del af hypnoterapi

Regression kan være en virkningsfuld behandlingsform, som kan indgå som en del af en hypnoterapeutisk behandling. Der kan også anvendes andre metoder og teknikker i behandlingsforløbet.

Opnå større indsigt og bearbejd tidligere traumer med regressions hypnose

Samlet set kan regressions hypnose være en effektiv behandlingsform til at få indsigt i og bearbejde tidligere traumer eller andre dybdeliggende udfordringer, som kan begrænse dit liv. Ved at gå tilbage i tiden kan du opnå større indsigt og forståelse for oplevelser fra fortiden, og dermed få hjælp til at løse udfordringer i nutiden.

Er du Interreseret i regressions hypnose?

HHar du en problemstilling, som du gerne vil have forløst? Eller er du nysgerrig på de spirituelle muligheder med regression, såsom tidligere liv oplevelser? Så kan du sende en e-mail til info@new-you.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Latest posts by Benny Vadmand (see all)