29 71 41 90 info@new-you.dk

Det Magiske spejl hvad er det?

Det Magiske spejl er et simpelt optimeringsværktøj, som går ind og laver energimæssige justeringer i krop, sind og ånd. Vi bruger det i en sjælerejse som en del af mulighederne, der kan benyttes undervejs.

Spejlet arbejder hovedsageligt med kroppens energicentre også kaldet chakraer. Dette sker ved, at spejlet først viser eventuelle energimæssige ubalancer og efterfølgende opløser dem.

Hele denne optimeringsproces sker stort set automatisk, når den først er sat i gang. Den, som bliver guidet, vil helt naturligt vide, når alle justeringerne er sket. Dette registreres simpelthen via ens sanser, hvilke kan være i form af billeder, følelser eller en kombination.  

 

Hvordan viser spejlet sig under en sjælerejse?

Det Magiske spejl vil altid vise sig på den måde, som er rigtig for den enkelte. Der vil dog være nogle karakteristika, som oftest går igen under en Sjælerejse. Disse viser sig typisk som et spejl, der har en guldramme med eller uden krummelurer.    

Spejlet kan også sagtens vise sig i andre former. Det kan være alt lige fra et lille spejl til et, som er kæmpestort. Igen vil det altid afhænge af, hvad der passer til den, som bliver guidet. Dette sker alt sammen helt naturligt undervejs.

 

Hvordan virker det Magiske spejl?

Det Magiske spejl virker ved, at man først finder spejlet i Det Åndelige Rum, og derefter træder man om bag spejlet. Herfra kigger man igennem det. Fra dette sted kan man gå ind og se eventuelle energimæssige ubalancer, og efterfølgende få spejlet til at skabe de energimæssige justeringer og optimeringer, der er brug for.

Efter spejlet har lavet de nødvendige justeringer, træder man slutteligt ind i energien og tager ejerskab over den optimerede energi. Dette gør, at man efterfølgende er mere balanceret og klar til den videre sjælerejse.

Derudover vil det, som sker i det Magiske spejl efterfølgende komme i sammenspil med de øvrige oplevelser i en sjælerejse. Dette gør, at den totale oplevelse, efter sjælerejsen, vil kunne påvirke én positivt på flere områder af livet.

Se Sten opleve Det Magiske spejl

 

Hvad kan det Magiske spejl hjælpe med?

Som beskrevet tidligere er det Magiske spejl et rigtigt godt værktøj til at skabe energimæssige justeringer og optimeringer. Der kan ske mange positive ting ved at gøre dette, såsom opløsning af blokeringer i chakraerne og udbedring af andre energimæssige ubalancer. 

Spejlet ved lige præcis hvilke områder der skal justeres. Det vil sige, at man ikke selv på forhånd, hverken ved eller kan vælge hvilke justeringer man gerne vil have lavet. Fordi den Åndelige verden ved bedst, og sætter ind der hvor behovet er størst.

Det gode ved alt dette er, at man ikke i forvejen er bevidst om hvilke ting eller områder, som spejlet går ind og regulere på. Hvilket kan lede til spændende og oftest uventede optimeringer, som kan bidrage positivt til flere områder af livet.

 

Hvornår Bruges det Magiske spejl

Det Magiske spejl bliver oftest brugt i starten af en sjælerejse, som en del af klargøringen til den videre rejse. Fordelene ved dette er, at de justeringer, der sker her oftest gør, at resten af sjælerejsen sker mere gnidningsfrit.

Det vil sige at udover de vigtige balanceringer og optimeringer, der bliver skabt, er det også strategisk smart at få lavet disse i starten af en sjælerejse. Fordi det skaber et godt fundament til, at bygge videre på under sjælerejsen.

 

 

 

Latest posts by Benny Vadmand (see all)