29 71 41 90 info@new-you.dk

Der er flere måder at lave hypnose og hypnoterapi på, så bare fordi man er hypnotisør eller hypnoterapeut, er det ikke ensbetydende med, at man arbejder på samme måde. Dette kan være svært at gennemskue, når man leder efter en dygtig hypnoterapeut, for der er flere parametre, der gør sig gældende, og ikke bare én standard man kan gå efter og sige værende den bedste. I denne artikel vil jeg ikke komme så meget ind på forskellen, men mere om hvad der gør at, systematisk hypnoterapi skaber utrolig gode resultater og samtidig har høj succesrate.

Systematisk Hypnoterapi

Kom i mål med systematisk hypnoterapi

Vil du gerne slippe begrænsninger i livet? Eller er du mere ude efter at lære effektive teknikker, som virkelig kan gøre en forskel? Så er systematisk hypnoterapi et oplagt bud, for når man arbejder på denne måde, er der ikke noget som er overladt til tilfældighederne. Dette gør, at der skabes stor succes og tilfredsstillelse (både for klient og behandler).

Systematisk hypnoterapi hvad er det?

Systematisk hypnoterapi er som navnet fremgår en metode, hvor der gåes systematisk tilværks, hvor der bruges forskellige værktøjer i en bestemt rækkefølge. For uanset hvilke typer følelsesmæssige udfordringer man måtte have, er der altid nogle underliggende årsager til dette, og fordi disse er ubevidste, kan de være utrolige svære at bryde selv. Med systematisk hypnoterapi neutraliseres disse mønstre gradvist og fra forskellige vinkler og i en bestemt rækkefølge. Dette er utroligt vigtigt, fordi de forskellige begrænsende følelsesmønstre skal bearbejdes med forskellige værktøjer, for uanset hvilke udfordringer man måtte have, så vil det altid være en kombination af flere typer følelsemønstre (hvilke oftest er frygt, vrede og skyld), der driver den hæmmende adfærd.

Hvad er fordelene ved at vælge det som behandlingsform?

Fordelene ved at vælge systematisk hypnoterapi som behandlingsform er mange. Den vigtigst er, at dine udfordringer (med udgangspunkt i dig) bliver bearbejdet gradvist og fra forskellige vinkler, dette for at skabe den mest optimale helhedsbearbejdelse. Derudover virker hypnoterapi bedst i et forløb (ligesom alle andre former for terapi). Læs mere om 7 vigtige grunde til at vælge hypnose i forløb.

Systematisk hypnoterapi virker

Hvad er fordelene ved at vælge det som behandler?

Der er mange indlysende fordele ved bruge systematisk hypnoterapi som behandler. De største fordele er, at du altid har et system at læne dig opad og derfor altid har en ide om, hvilke værktøjer du skal bruge. Dette gør, at du hurtig får selvsikkerhed i udførsel og er med til at skabe nogle rigtige gode resultater. Derudover kan et optimal sammensat system (som f.eks 5PATH(R) Hypnoterapi uddannelsen), give dig værktøjer, der kan håndterer stort set alle typer udfordringer, som dine klienter måtte komme med.