29 71 41 90 info@new-you.dk

Hypnose mod jalousi kan give dig den fornødne hjælp til at bryde mønstret. Med moderne hypnoterapi neutraliseres de uhensigtsmæssige vanemønstre, samt de ubehagelige følelsesmønstre som er årsdag til jalousien slippes. Hypnose, i form af moderne hypnoterapi er den direkte vej til at bearbejde de underliggende årsager til at de følelsesmæssige begrænsninger opstår.

Hvad er jalousi

Jalousi er forstillinger i form af tanker, følelser og billeder i dit sind. Når du føler dig jalous, reagere du ikke på en anden persons opførsel, men det du tror, deres opførsel handler om. Når du føler jalousi, reagerer du altså ikke på hvad der virkeligt sker. Men irrationelle forstillinge der udspiller sig inde i dit sind, som du er bange for bliver til virkelighed. Din negative reaktion på det, du troede den andens opførsel handlede om, får derfor personen til at føle modstand og skyldig. Fordi du beskylder dem for noget, de reelt set ikke har gjort. Jo mere personen får paraderne oppe og føler sig skyldige, desto mere jalous bliver du. Fordi du tror der er noget om snakken og det ikke er dig den er galt med. Jalousi er derfor en ond cirkel, skabt af irrationelle tanker, billeder og følelser som er skabt i dit underbeviste sind.

Hvorfor er det svært at slippe jalousi?

Fordi at jalousi er en samling af ubehagelige følelse mønstre, som ligger i det underbeviste sind. Der bliver aktiveret ligesom et lyn fra en skyfri himmel, kan det være rigtig svært at håndtere selv. Både fordi man er i følelsernes vold, og simpelthen ikke ved hvor man skal lede, for at finde en løsning til at sætte sig selv fri.

Hypnose mod jalousi er den direkte vej til større følelsesmæssig frihed

Behandling af jalousi med hypnose er en naturlig og en meget effektiv vej. Med moderne hypnoterapeutiske teknikker dykker vi ned i det underbeviste sind og kigger på hvad der gør at du skaber denne hæmmende adfærd. For der vil altid være en årsag til dette, som du har skabt på et tidspunkt i livet. Adfærden er oftest en kombination af flere ting, som gør at det er styrende i dit liv.

Kom af med jalousi på en simpel måde

hypnose mod jalousi er både naturlig og effektiv, derudover er det simpel at være klient i. Det eneste det betinger for at vi sammen kan skabe nogle succesfulde sessioner, er at du ønsker dette skal ske og er villig til at gøre en indsats under hypnosen.