29 71 41 90 info@new-you.dk

Er det nogen som ikke kan hypnotiseres?

Hypnose er en metode for at guide en person til øget fokus og suggestibilitet, hvor de kan arbejde med deres underbevidsthed for at skabe forandringer eller opleve spirituelle oplevelser.

Tidligere troede man, at hypnose kun var begrænset til en del af befolkningen og at det krævede afslapning. I dag ved man, at hypnose er en naturlig tilstand, som vi alle går ind i dagligt uden at vide det, for eksempel når vi går på autopilot.

Før i tiden troede man også, at det kun var en begrænset del af befolkningen der kunne hypnotiseres, og at hypnose var en form for søvntilstand, hvor hypnotisøren fik personen til at slappe af og døse hen.

Du er i hypnose hver dag

Min erfaring, baseret på tusindvis af hypnosesessioner, både i form af hypnoterapi og spirituel hypnose, er, at alle, der ønsker det, kan komme i hypnose. Hypnose er ikke søvn, men snarere en naturlig form for indre fokus, som vi oplever mange gange dagligt.

Du kan slet ikke undgå at komme i hypnose dagligt, fordi det sker helt automatisk, og er en vigtigtig del af den måde sindet fungerer på. Så bare glæd dig over de gange du tager dig selv i at drive lidt væk eller går på autopilot, her udfører sindet blot det som er blevet automatiseret og blevet til et vanemønstre.

Kort sagt, alle kan hypnotiseres, men succesraten afhænger af deres villighed og tillid til hypnotisøren.

 

De 5 mest almindelige årsager til, at nogle tror, de ikke kan hypnotiseres

Der er flere faktorer, der kan føre til, at nogle mennesker tror, at de ikke kan hypnotiseres, herunder kan du se 5 af de mest kendte:

 – Mange mennesker tror, at hypnose er en form for mind kontrol, men virkeligheden er det en tilstand af fokuseret opmærksomhed.

– Frygt for at miste kontrollen: Nogle mennesker er bange for at miste kontrollen under hypnose, men i virkeligheden er en person under hypnose stadig fuldt bevidst og kan vælge at afslutte hypnosen når som helst.

– Dårlige oplevelser: Hvis en person har haft en dårlig oplevelse med hypnose før, kan det føre til en tro på, at de ikke kan hypnotiseres.

– Bange for at afsløre hemmeligheder: Nogle mennesker er bange for, at de under hypnose kan afsløre hemmeligheder eller fortælle noget, de normalt ikke ville.

– Frygt for at miste kontrollen: Nogle mennesker er bange for at miste kontrollen under hypnose, men i virkeligheden er en person under hypnose stadig fuldt bevidst og kan vælge at afslutte hypnosen når som helst.

– Manglende tro på teknikken: Nogle mennesker tror ikke på, at hypnose er en reel teknik og mener, at det er en form for svindel.

Hvordan opnår du de bedste resultater med hypnose?

I denne artikel har du lært, at alle kan blive hypnotiseret, såfremt de ønsker det. Som afslutning vil jeg give dig nogle tips til, hvordan du opnår de bedste resultater med hypnose.

De bedste råd for at opnå succes med hypnose:

– Træf en beslutning om at du ønsker at blive hypnotiseret

– Vær åben og modtagelig overfor hypnosen

– Hav tillid til processen – forandringer sker i dit eget tempo

– Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisør og den hypnotiserede

– Husk, at din evne til at gå dybt ind i hypnose vil forbedres med øvelse, og at dette ofte sker efter få sessioner.

 Spørg din hypnoterapeut til råds

Står du tilbage med spørgsmål om hypnose? Tøv ikke – kontakt din hypnoterapeut allerede i dag for afklaring.

Benny Vadmand