29 71 41 90 info@new-you.dk

Healingens betydning for sjælerejsens forløb

En intuitiv guidet sjælerejse er for de fleste en stor oplevelse, som giver en dyb indsigt og forståelse. Med en kombination af moderne guide-metoder og healing skabes der en ramme, som giver ro, balance og en let tilgang til den oplevelse, der venter.

Healing er altså en vigtig del af en sjælerejse og spiller en essentiel rolle undervejs. Healingstedet er der, hvor healingen primært finder sted under en sjælerejse. Nogle gange vil der også skabes healing i mødet med Den Åndelige vejleder eller i forbindelse med en tur i Rådet. 

I denne artikel beskæftiger vi os primært med Healingstedet, som igen, er det vigtigste sted for healing i en sjælerejse.

 

Intelligent energi, der selv finder vej

Den form for healing, der opstår i Healingstedet, er en intelligent form for energi, og som finder ind lige præcis der, hvor man har mest brug for det. Energien aktiveres helt automatisk og går i gang med det samme, når man lander der.   

Healingen, der finder sted her, går altså ind og giver netop de justeringer og optimeringer, der er brug for og i den rette mængde. Den, som bliver guidet, vil simpelthen vide, hvornår healingen er færdig og er nu klar til den næste oplevelse under sjælerejsen.

  

Healingstedet bruges efter behov under en Sjælerejse

Healingstedet er som sagt en vigtig del af en intuitiv guidet sjælerejse, der kan bruges flere gange undervejs og lige så mange gange, som behovet skulle være der for det. 

Som regel vil Healingstedet være et af de første steder, hvor man kommer hen til i en sjælerejse. For de fleste sker det lige efter, at de er landet i hovednavigationsstedet, som hedder Det Åndelige rum. 

Årsagen til at vi bruger Healingstedet som noget af det første er, at det skaber en god start. Healingstedet skaber nemlig den nødvendige indre ro og balance, der skal til, inden den videre guidning. 

Derudover kan Healingstedet i en Sjælerejse frit benyttes undervejs, alt efter den enkeltes behov. De tidspunkter, hvor stedet oftest bliver brugt, udover i starten, er typisk efter man har oplevet tidligere liv, eller inden man laver afslutningen af sjælerejsen. Dette gør man for at sikre sig, at de sidste justeringer er lavet inden optælling til normal bevidsthed.

 

Healingstedet tilpasser sig den enkelte i form og udseende

Healingstedet viser sig altid på den måde, der er mest rigtig for den enkelte. Det kan være på mange forskelige måder, både i form og udseende. 

Måden, som stedet kan vise sig på, kan f.eks. være, at der er en briks, hvor man skal ligge på, inden healingen går i gang. Det kan også være et sted, der kunne minde om noget fra en science fiktion film, eller noget så simpelt som en ren pulserende energi, der går ind og gør sit arbejde. 

En ting er sikkert, og det er, at Healingstedet altid vil tilpasse sig den enkelte og hjælpe med at lave de energimæssige justeringer, som der er brug for. Disse justeringer, kunne være en opløsning af blokeringer eller skabelse af indre ro.

Se video hvor Sten kommer i Healingstedet

Healingen skaber de justeringer, der er behov for

Healingen, som opstår i Healingstedet, bliver som sagt altid tilpasset den enkelte, hvilken sker alt efter, hvad der er meningen, og hvad der bliver givet adgang til. Det vil altid være en individuel oplevelse, så der er ikke nogen fast formel for, hvad healingen kan og ikke kan. Der sker det, som skal ske undervejs.

Mange oplever, når de bliver healet, at der som minimum skabes en indre ro og balance i deres krop. Denne ro og balance gør, at når man starter i Healingstedet, så er man mere klar til den efterfølgende oplevelse.

Derudover er det igen meget individuelt, hvad der bliver skabt af energimæssige justeringer og optimeringer. Sommetider bliver der lavet dyb healing enten fysisk eller psykisk, andre gange vil det være sådan, at man måske ikke mærker den store forskel, men man bare ved, at noget er forandret.

Det vil også være sådan, at nogle gange vil healingsenergien fortsætte med at gøre sit arbejde efter sjælerejsen er slut, og denne energi vil fortsætte med at lave yderligere justeringer over tid. 

 

Den åndelige vejleder deltager gerne i forbindelse med healing

Den Åndelige vejleder hjælper altid gerne til under en sjælerejse. Dette gælder også, når der skal heales. Man kan simpelthen invitere Den Åndelige vejleder ind i Healingstedet og bede om støtte og gode råd. 

En Åndelig vejleder kan også indimellem være bidragene til selve healingsprocessen ved at gå ind og lave energimæssige justeringer i den person, som bliver guidet.

Derudover sker der også indimellem det, at vejlederen hjælper med skabe en bedre kontakt til ens intuition. Vejlederen kan ligeledes give en gave, f.eks. et symbol, der kan aktivere healingen efterfølgende og bruges i meditationer.

 

Latest posts by Benny Vadmand (see all)