29 71 41 90 info@new-you.dk

Intuitiv sjælerejse forløb tager den åndelige forståelse til et dybere niveau.

Et intuitivt guidet sjælerejse forløb er en nyere og mere nutidig måde at lave sjælerejser på, hvor man laver tre sessioner i modsætning til den traditionelle metode, hvor man kun laver en session. Dette skaber rum for, at man på et dybere plan kan skabe endnu flere oplevelser fra den åndelige verden, som absorberes af sindet og integreres ind i det nuværende liv.

HVAD ER INTUITIV GUIDET sjælerejse FORLØB

Intuitivt guidet sjælerejse forløb er en genial måde at lave sjælerejser på i et forløb. Metoden udspringer af folks nysgerrighed og den brede vifte af muligheder, som en sjælerejse har. Selvom de fleste får rigtig meget ud af en sjælerejse, vil der oftest stadig være ekstra information og oplevelser at komme efter. Derudover er der flere fordele ved at gøre det i et forløb, som jeg vil komme ind på i denne artikel.

DU KOMMER DYBERE IND I DE SJÆLELIGE OPLEVELSER

Som med almindelig hypnoterapi bliver dit sind bedre med øvelse, så du går dybere og har nemmere ved at opleve spirituel hypnose. Dette gør, at du sansemæssigt åbner lettere op for oplevelserne, og du hurtigere vil komme ind i tilstanden (hypnose), fordi du har været der før.

DER ER ALTID ET NATURLIGT MÆTNINGSPUNKT I HVER SJÆLEREJSE

Hver gang man laver en sjælerejse, vil der altid være et naturligt loft for, hvor meget sindet kan håndtere af informationer pr. gang. Dette sker helt automatisk undervejs og regulerer sig selv, fordi den åndelige verden ved præcis, hvordan og hvor meget oplevelse der skal gives. Derfor vil en sjælerejse altid være en sikker oplevelse.

DER ÅBNES OP FOR SPECIELLE VÆRKTØJER, DER EGNER SIG BEDST TIL FORLØB

Under en 1-sessioners sjælerejse vil der oftest være nogle værktøjer og steder i den åndelige verden, som vil blive brugt meget. Fordi disse for de fleste er yderst relevante i sammenspillet med de intuitive guidede oplevelser, vil der være nogle værktøjer, som ikke bruges så ofte, enten fordi de ikke er relevante i sessionen eller fordi mætningspunktet er nået. Derfor vil dem, der vælger sjælerejse i et forløb, pludselig få muligheden for at opleve endnu flere vinkler og muligheder, hvilket fører til endnu større visdom og transformation end ved blot at vælge en enkelt sjælerejse.

HVILKE ANDRE VINKLER ÅBNER ET FORLØB OP FOR?

Der er flere essentielle vinkler, som kan bruges i et forløb, og som sjældent er mulige i en enkelt session af en sjælerejse. Jeg vil her komme ind på nogle af de vigtigste:

Progression:

Progression betyder i denne kontekst, at man går frem og oplever mulige fremtidige liv. Her kan der være en del visdom og forståelse at hente. Dette kan både være i det liv, som leves nu, eller endnu længere fremme.

Dybere forbindelse til åndelige vejledere:

Her kan der oprettes aftaler med den åndelige vejleder, hvor kommunikationen begge veje bliver mere tydelig, og hvordan der skabes lettere kontakt.

Spirituel selvhypnose:

Her lærer man, hvordan man kan tage sig selv ind i denne dybe tilstand og skabe healing og optimeringer.

Kanalisering af entiteter/afdøde:

Her skabes der kontakt til entiteter eller afdøde, som taler igennem en. Dette kan skabe dybe indsigter og optimeringer af kroppen (nej, dette er ikke farligt).

Dybere integration ind i nuværende liv

HVORDAN PLANLÆGGES ET SJÆLEREJSE FORLØB?

Når vi laver et forløb, planlægger vi individuelt. Typisk er der ca. en måned imellem sessionerne, så der er god tid til, at oplevelserne kan bundfælde sig. Derudover tilpasses sessionerne den enkelte, og vi vil i samspil skabe det mest optimale forløb. Det vil aldrig være de samme oplevelser, der kommer igen under en sjælerejse, medmindre der er noget, som ikke er blevet håndteret eller helt forstået fra en tidligere session.

Du kan også lære at guide sjælerejser hos New-You

Vil du gerne lære at guide sjælerejser? Så har vi flere muligheder. Du kan for eksempel tage den fulde uddannelse inden for spirituel hypnose som en intuitiv sjælerejse terapeut, eller du kan starte med det grundlæggende online-kursus som regressionsterapeut.

Latest posts by Benny Vadmand (see all)