29 71 41 90 info@new-you.dk

New-You hypnose er specialiseret i at arbejder med hypnose på alle planer. Her kan du udover Hypnoterapi, få den spirituelle del af hypnosens verden. Hvilket vækker større og større nysgerrighed hos almindelige mennesker. Hvor det førhen var en lille gruppe mennesker der fik denne type oplevelse, er det efterhånden blevet mere kendt, at denne mulighed eksisterer. Dette er er en utrolig god ting, for folk der enten er søgende eller som ønsker en oplevelse udover det sædvanlige. Kan få det igennem spirituel hypnose.

Tidligere liv hypnose kan oplevelse af alle

Hører du til en af dem som har nysgerrigheden på tidligere liv og den åndelige verden. Er der godt nyt, fordi det at få en spirituel oplevelse med hypnose, er noget alle med interessen kan. Det er ikke noget som er forbeholdt mennesker med specielle evner eller andet. Deslige gælder det samme for dig som ønsker selv at kunne guide andre, fordi det er et håndværk der kan læres, ligesom alt andet i livet.

Se Natasja`s tidligere liv oplevelse

Hos New-You ønsker vi at udbrede kendskabet til spirituel hypnose. Så flere kan få øjnene op for hvor indsigtsgivende og transformerende det kan være. På en simpel og naturlig måde. Derfor får du i denne artikel muligheden for, at se en fuld video med en tidligere liv oplevelse. Syntes du at denne type videoer er interessante, er planen at der kommer mere af den slags i fremtiden, så hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig Nyhedsbrevet (her vil du også få adgang til lydfiler m.m).