29 71 41 90 info@new-you.dk

Sportshypnose – tag din sportspræstationer til nye højder

Din underbevidste programmering er afgørende for, om det bliver succes eller fiasko. Din programmering i dit underbevidste sind er altafgørende i alle aspekter af dit liv, for jo mere dit underbevidste sind arbejder med dine ønsker og drømme i livet, jo bedre og lettere er det at klare udfordringerne, der dukker op i livet.

Dette gælder også inden for sportspræstation, hvor der ofte er små marginaler, der tæller. Med moderne og indsigt baseret sportshypnose kan der skabes enestående resultater, og for nogle mennesker kan det ligefrem være livsændrende. For når vi først får ryddet op i de gamle underliggende årsager til deres begrænsninger, opstår der for de fleste en større forståelse for sig selv, som giver dem større indre ro og fokus i livet.

Hvad gør sportshypnose til det ideelle valg for at øge din sportspræstationer

Det første skridt, som gør sportshypnose til det ideelle valg, er at vi går ind og neutraliserer de begrænsende mønstre, der hæmmer den optimale præstation og skaber indsigt i, hvorfor de er opstået. Når vi har gjort dette, kan vi derefter for alvor begynde at arbejde på at optimere præstation og performance.

Du lærer effektiv værktøjer som du kan bruge på egen hånd

Når du først er begyndt at arbejde med dig selv og ser potentialet i at bruge hypnose til at forbedre din sportspræstation, vil du kunne implementere andre værktøjer og metoder, som du kan bruge i din daglige rutine og som supplement til dine hypnosesessioner.

De værktøjer, du vil lære, vil være forskellige metoder, som bliver tilpasset til dig, såsom selvhypnose, anchoring og andre selvhjælpsværktøjer. Med disse muligheder kan du selv finjustere og booste dig selv mentalt, f.eks. inden du skal præstere eller for at skabe en dybere indre ro og balance, der kan give mere overskud, klarhed og tilstedeværelse i dagligdagen.

optimer din perfomance og dine resultater med sportshypnose

Ønsker du at forbedre dine sportsresultater? Er du klar til at tage din præstation til nye højder og er du bevidst om, at det mentale aspekt er en vigtig del af spillet? Hos New-You har vi erfaringen og nødvendige know-how til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Kontakt os på e-mail: info@new-you.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.