29 71 41 90 info@new-you.dk

Sport Hypnose – bidrager til at du kan tage dine sports performance til nye højder

Hvad gør at sport hypnose er det idelle valg for øge din performance indenfor sportens verden?

Din ubeviste programmering er afgørende om det bliver succes eller fiasko

Din programmeringer i dit underbeviste sind er alt afgørende i alle aspekter af dit liv. For jo mere dit underbeviste sind arbejde med dine ønsker og drømme i livet. Jo bedre og lettere er det at være dig i de udfordringer som dukker op i livet.

Her gælder det også indenfor sports performance. For her er der oftest de små marginaler der tæller.

Moderne hypnose kan meget mere end at “problem” løse

Med moderne og indsigtsbaseret sport hypnose kan der skabes enestående resultater og for nogle mennesker ligefrem være livsændrende.

For når vi først får ryddet op i de gamle underlæggende årsdager til deres begrænsninger, opstår der for de fleste en større forståelse for dem selv. Som derved giver dem en større indre ro og fokus i livet.

Udover at vi som dette første skridt, går ind og neutralisere disse begrænsende mønstre og skabe indsigt i hvorfor. Kan vi derefter for alvor begynde arbejdet med at optimerer præstation og performance.
Hvor der er flere muligheder, alt efter ønske og område der skal styrkes.

Hvilke muligheder er der efter de underliggende årsager er sat på plads?

Når først de underliggende ting er sat på plads. Kan vi får alvor sætte fokus på at skabe indre motivation og justerer de mentale aspekter.

Dette kan vi gøre igennem forskellige værktøjer som f.eks visualisering, energi balancering og healing.
Derudover kan vi intigrere forskellige værktøjer, som kan bruges på egen hånd. Der kan bruges efter behov, både i dagligdagen og når der skal performes.

Lær hypnotiske teknikker og værktøjer du selv kan bruge efterfølgende

Når først du er kommet igang med at arbejde med dig selv. Og du for alvor begynder at få øjnene op for det potentiale der ligger i at bruge hypnose, til at øge din sports performance. Kan der implementeres andre værktøjer, som du kan bruge i dagligdagen og som supplement til dine hypnose sessioner.

Her er der tale om selvhypnose, hypnose mp3ér og forskellige andre værktøjer.
Med disse muligheder kan du selv fin justere og booste dig selv mentalt.

Det kan f.eks være inden du skal performe eller til at skabe en dybere indre ro og balance. Der kan give mere overskud, klarhed og tilstede værelse i daglig dagen.