29 71 41 90 info@new-you.dk

Hører du til den voksende gruppe af mennesker, som har svært ved at holde igen ved indtagelse af visse fødevarer. Så vil denne artikel give dig svarene på hvorfor, at dette sker og grunden til hypnose mod overspisning er så effektivt.

Hypnose mod overspisning

Hypnose mod overspisning afslører de ubeviste årsager

Når man overspiser, vil der altid være nogle ubeviste årsager til dette. Disse er individuelle og kan omhandle forskellige årsager, som er skabt i fortiden. Fordi disse mønstre er ubeviste, er de praktisk talt umulige at bryde selv. For selvom man selv syntes at kunne “huske” hvad det kunne handle om eller ligefrem er overbevist om hvad det skyldes. Er det sjældent, at man blot med den overbevisning, får sluppet mønstret selv. Der skal andre midler til som går mere i dybden, der kan skabe indsigt i hvad det i virkeligheden handler om og bryde følelsesmønstret hvor det er skabt. Dette kan moderne hypnoterapi hjælpe med, her bearbejdes tingene hvorfra de er opstået og den nødvendige forløsning opstår.

Manglende viljestyrke er ikke årsagen til du bliver ved med at overspise

Måske du forbinder de mislykkede forsøg med en svag viljestyrke, hvor du giver op fordi du tror du har rygrad som en regnorm. Dette er en tanke gang mange har, som bliver gjort til en undskyldning for at det ikke lykkedes. Faktisk handler det slet ikke om manglende viljestyrke, men mere om ubeviste mønstre som driver adfærden. Mange ved ikke, at vores viljestyrke ligger i vores bevidste del af sindet, hvilken vi kun bruger 5-10% af tiden. Hvor vores ubeviste mønstre bruges 90-95%. Så der er ikke noget at sige til, at det kan være svært, at lykkedes når vi bruger viljestyrken alene. Får vi derimod hjælp fra vores ubeviste resourcer, kommer vi nemmere og mere helhjertet i mål.

Hej Benny.
Nu efter 3 måneder har jeg stadig et mere naturligt forhold til mad. Jeg overspiser ikke længere, og det vigtigste er, at trangen til det er væk.
Jeg kan smage og nyde små mængder søde sager og chips og stoppe, “mens legen er god” uden det falder mig svært.
Så hypnosen har haft en gavnlig virkning for mig.
Tak for hjælpen.
– Susanne

Gode råd til dig som ønsker at bryde overspisningsmønstret

Når du ønsker at bryde et hæmmende mønster i livet, er det vigtig du selv har ønsket og truffet en beslutning om det skal ske. Derudover kan det være en god ide, at allierer dig med en dygtig hypnoterapeut,som ved hvordan man bruger hypnose mod overspisning. Du vil sammen med din hypnoterapeut planlægge dit kommende forløb, hvor det er vigtig at der bliver taget udgangspunkt i dig og dine fordele ved at stoppe med at overspise. Så det bliver dig der kommer i kontrol, og gradvist får forløst de underliggende årsager til, at mønstret er skabt. Husk på at du af en eller anden årsag, selv har skabt dit overspisningsmønster, og heldigvis selv indeholder løsningen til at slippe det.