29 71 41 90 info@new-you.dk

Spirituel hypnose – En overset og negligeret del på mange hypnose skoler. Hos New-You anser vi det som en vigtig brik indenfor hypnose området.

Spirituel hypnose er et af hovedområderne hos New-You

Hos New-You er en af hovedområderne Spirituel Hypnose, som sammen med 5-PATH(R) hypnoterapi, giver en perfekt kombination. Som gør at der kan arbejde med hypnose på alle planer.
Spirituel hypnose er oftest negligeret på andre hypnose skoler, hvor enten interessen eller forståelsen ikke er der. Og hvis det udbydes er det oftest kun korte kurser, som tager udgangspunkt i gamle ineffektive teknikker. Dette synes jeg er utrolig ærgerligt, for som jeg ser det misser man halvdelen eller mere i kunne bruger teknikker, som effektivt kan hjælpe klienter videre i livet.

Meget mere end en visuel oplevelse

Mange vælger at få en sjælerejse, fordi de har nysgerrigheden omkring at få en spirituel oplevelse. Hvor de fleste har hørt om andre der har oplevet tidligere liv, som fundet indsigter og forståelser igennem denne oplevelse. Det som de fleste desværre ikke ved er, at der er mange andre muligheder end blot at opleve tidligere liv. Samt at når en sjælerejse er gjort ordentlig også kan give andet end blot at give en oplevelse. Her snakker vi om at der kan skabes dybe forståelse, optimering og integration.

Spirituel hypnose er en sikker og positiv oplevelse

En vigtig ting at vide omkring sjælerejser, er at det er absolut sikkert og der kan aldrig ske noget negativt undervejs. Uanset hvilken oplevelser der dukker op. Nogle mennesker er bange for om de nu har været en morder eller er død på makaber vis. Uanset hvilke oplevelser der kommer, er det vigtig at vide at du vil opleve tingene fra en mere neutral vinkel og skulle du alligevel blive følelsesmæssig påvirket undervejs. Vil der altid bruges teknikker som gør at du slipper det følelsesmæssige og får alt indsigten i ”hvorfor” du skulle opleve dette, samt få det integreret ordentlig.

For uanset hvad du kommer til at opleve, vil der altid være en årsag og læring du kan tage med dig. Dette gør også at hvis der er ting som skal slippes, så vil det ske undervejs. Så når du komme henimod slutningen af din sjælerejse, vil alt være justeret og optimeret.

Inspireret af pionere indenfor spirituel hypnose

Som underviser er jeg inspireret af og uddannet af nogle af pionere indenfor spirituel hypnose. Med afsæt i dette og udvikling af teknikker igennem tusindevis af sessioner. Har det resulteret i teknikkerne som jeg underviser i nu og som hele tiden udvikler sig. Dette gør at eleverne hos new-you altid får det nyeste indenfor spirituel hypnose, med grundbase i teknikker som er velafprøvet igennem årtier.

For at nævne nogle af mine inspirationskilder kan jeg nævne Dolores Cannon, Michael Newton, Dick Sutphen og Brian Weiss. Alle sammen med hvert deres speciale område indenfor spirituel hypnose.

Du kan få din sjælerejse flere steder i Danmark

Hos New-You har vi uddannet sjælerejser guider i flere dele af Danmark. Så hvis du ikke bor på Sjælland eller nær København Centrum, er du altid velkommen til at kontakte mig og jeg kan henvise dig til nærmest guide.

Spirituel Hypnose København