Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Spirituel Hypnose Master overbygning

Spirituel Hypnose Master overbygning29 71 41 90

Overbygning til Regressionsterapeut uddannelserne

Spirituel hypnose master er overbygningen, som samler alle trådene. Her får du endnu flere værktøjer, som sammen med de lærte Regressionsterapeutiske teknikker fra de tidligere moduler, virkelig skaber helhed og gør at der kan arbejdes på utrolig mange planer. Dette gør at du med din intuitiv guideing kan skabe rum for at klienten, og være medskabende i at netop de rigtige oplevelse, indsigter og forandringer kommer som er meningen.

Har du fået smagen for at guide i den åndelige verden og ønsker at lære mere?

Når først du har fået smag for at kunne guide i den åndelige verden, og har brugt de meget virksomme regressionsterapeutiske teknikker, som du har lært på de tidligere moduler. Så er tiden inde til den ultimative overbygning. Selvom du allerede har lært utrolige givende værktøjer, som simpelt kan skabe dybe og givende processer. Så er denne overbygning et kapitel for sig. Fordi det er først nu du er klar til tage det lærte til et endnu højere niveau. Dette er modulet hvor du kommer til at lære at guide i livet mellem livene, skabe fysiske optimeringer og meget mere. Hvilket gør at du efterfølgende står med et af markedets stærkeste og mest unikke tilgange til at guide i den åndelige verden.

Hvad kommer du til at lære på Intuitiv spirituel hypnose guide

 • Møde med sjælegruppen
 • Visdomsrummet
 • Integration af det åndelige symbol
 • Spejlsalen
 • Møde med det åndelige råd
 • Optimeringer og Healing
 • Kanaliseringen af information igennem klienten
 • Progression – Arbejde med mulige fremtidige liv/aspekter
 • Integration af alle lærte teknikker

Ønsker du den perfekte kombination af spirituel hypnose og hypnoterapi?

Når først du taget de tre moduler indenfor spirituel hypnose, så står du rigtig stærkt. Ønsker du virkelig at kunne hjælpe dine klienter på alle planer og arbejde med stort set alle typer udfordinger de end måtte komme med. Så er den moderne Hypnoterapeut uddannelse 5-PATH(R) et uundgåelig valg. For når du først mestre hypnose på alle planer. Kan du noget unikt, der virkelig kan gøre en forskel og som blive mere og mere efterspurgt i fremtiden. Læs mere om 5PATH hypnoterapeut uddannelsen

Spirituel Hypnose Master kursus 2019

Forårshold 2019:
Datoer: 10-12 Maj

Holdet er fuldt booket! Kontakt Benny omkring datoer for næste hold!

Pakke tilbud på den fulde Spirituelle Hypnose uddannelse!

Ønsker du hele uddannelsen indenfor spirituel hypnose? Der gør at du efterfølgende, kan guide dine klienter hen hvor deres svar ligger, samtidig med at du selv kommer på dybe indre rejser undervejs. Vælg Spirituel hypnose uddannelse (I.S.H.G) og spar penge.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.