29 71 41 90 info@new-you.dk

Vrede er oftest en misforstået følelse, der ligesom alle andre følelser kommer og går af en årsag. Problemet med vreden er, især når den er for meget, er at den ikke bliver brugt konstruktivt. Så i stedet for, at bruge den til at sætte grænser med eller tage handling, bliver den brugt reaktivt, mod andre og der bliver skabt nogle uheldige situationer, som ikke var meningen.

Hypnose mod vrede

Slip din vrede med hypnose

Er vrede blevet en stor del af dit liv, måske ligefrem styrende, så vil der altid være nogle uforløste mønstre, der ubevist driver adfærden. Disse kan være svære at få bugt med selv, fordi de trigges lynhurtigt i de forskellige situationer, hvor det sker. Dette kan der rettes effektivt op på under hypnose, især ved brug af systematisk hypnoterapi.

Hvad er grunden til at du mærker vrede

Vrede er ligesom alle andre følelser, en vigtig del af vores indre navigationssystem. Når du mærker vrede, er det egentlig kroppen, der prøver at fortælle dig noget. Det som denne følelse prøver at gøre opmærksom på er, at der sker noget i dit liv (typisk sagt eller gjort), som virker unfair.

Uforløst vrede kan bygge en mur omkring dig

Det er utroligt vigtigt at du, efter bedste formåen tager handling på dine følelser eller det som der sker, hvis du gang på gang ikke lytter til sig selv og får taget handling. Vil disse følelser fastfryse sig i kroppen og blive en del af et ubevidst mønster (oftest begrænsende). Især en kraftfuld følelse som vrede kan virkelig skabe ravage i uforløst form. Man kan sammenligne det med, at der bliver bygget en mur omkring en, som gør, at tanker og handlinger på forskellige områder bliver fastlåste og irrationelle. Dette kan lede til uheldig adfærd eller begrænsninger og fejlopfattelser i livet, der kan være pinefulde og som både, kan gå ud over dig selv og andre.

Kimen er oftest skabt i barndommen

Det er vigtigt at få bearbejdet de underliggende årsager, uanset om det omhandler vrede eller andre følelsemæssige begrænsninger, så er det ubevidste mønstre, der oftest stammer helt tilbage fra barndommen. Disse er utroligt vigtige at få håndteret ordentlig, så tingene kan blive sat på plads, en gang for alle.

Tilgivelse er modgift til vrede

Der findes en modgift til vrede, og dette er tilgivelse. Vigtig er først og fremmest at forstå, hvad tilgivelse er. Mange går og tror at tilgivelse betyder, at man skal syntes, at det var ok, det som en anden person gjorde eller sagde (eller glemme det). Derfor er der en del som ikke ønsker at tilgive, for de tænker at den anden person, ikke har fortjent at det skal ske. Tænk at gå med en indestængt vrede, der kun gør en ting, nemlig at skabe selvsabotage og begrænsninger i livet. Hvilket er fuldstændig utopi, når man først forstår hvad tilgivelse betyder. Tilgivelse er altid kun til for den som er blevet såret, hvilket betyder at uanset hvad der er sket, så tilgiver man ikke fordi man syntes det var ok. For når man tilgiver, så opløses muren af vrede og man sætter sig selv fri fra fortiden.

Hypnoterapi er eminent til vrede bearbejdelse

Når der bliver arbejdet systematisk med hypnoterapi, er det en vigtig del af forløbet at få bearbejdet vrede (både i forhold til sig selv og andre). Når vi arbejder i hypnose, benyttes der dybdegående teknikker, som både neutraliserer vreden og bryder det underliggende mønster der driver adfærden. Dette gør at hypnoterapi kan noget særligt, nemlig at sætte de ubevidste årsager på plads. Hvis det ikke sker, og man “kun” i form af samtale siger; jeg tilgiver, så vil det i de fleste tilfælde ikke være nok til at kunne neutralisere vreden.