29 71 41 90 info@new-you.dk

Sjælerejse beretninger er en spændende serie beskrivelser, omkring hvilke oplevelser tidligere klienter har fået under deres sjælerejse.

Hvad oplevede Bettina under hendes Sjælerejse?

Bettinas sjælerejse starter med at hun lander et sted i universet, hvor hun får vigtige indsigter i sig selv og healing. Hun beskriver dette som violette farver, som bliver til et brunt øje. Der glider over i en fornemmelse af hvide vinger, som minder hende om hvor vigtig kærlighed og omsorg er. Samt giver hende indsigt at det åndelige verden altid er der, uanset hvad der sker. Dette klargører hende til resten af den indre rejse.

Derefter kommer hun en tur i det åndelige rum, som hun beskriver som. Et vægtløs sted, hvor hun starter med at få en dyb healing. Efter dette få hun en kig i sjælens bog, hvor hun får vist en hvid tornado, som beskriver det guddommelige. Dette giver hende indsigter og vigtigheden at hun bruger de egenskaber, hun er blevet givet.

Derudover begynder det energimæssigt at arbejde i hendes solar plexus, hvor hun bliver fyldt op af et gult lys, som justerer og optimerer hende. Mens dette sker får hun indsigter om hendes sande styrke og muligheder i fremtiden, samt vigtigheden i hun slipper sin eks kæreste.

Relevante tidligere liv

For mange er oplevelsen af et eller flere tidligere liv, en del af sjælerejsen. Dette gør sig også gældende i Bettinas tilfælde. Hvor hun kommer igennem portalen i det åndelige rum og lander i et tidligere liv, som Indianer kvinden Nikita. Her kommer hun igennem flere vigtige tidspunkter i dette tidligere liv, helt frem til hendes død.

Jeg vil her beskrive hvad hun oplever og hvad essensen er i de forskellige situationer. Fordi der vil altid være læring og forståelse i de forskellige situationer, set i forhold til det nuværende liv.

Situation 1
Dette er opstarts scenen, som udspiller sig et neutralt sted i det tidligere liv. Her er hun ude i naturen og der kommer en beskrivelse af, hvem hun er, navn, alder og årstal. Vi får ikke information hvilke land hun er i.

Hun beskriver sig selv som følgende:
Indianer kvinde med langt sort hår
Bare fødder
Kjole
Årstal 1848
Navn: Nikita
Alder: Teenager

Essensen er at hun kan lide naturen og er en nysgerrighed person, hvilket drager paralleller til hendes nuværende liv. Hvilket skaber forståelser for hvor vigtig det er at bruge naturen, skabe indre ro og bruge hendes nysgerrighed til at komme frem i livet.

Situation 2
Alder: I starten 20´erne
Mødet med en person hun er forelsket i på afstand. Hun beskriver det som en mand der driver heste. En person som hun ikke må blive set sammen, fordi andre ikke synes det er passende. Dette er kun et kort øjeblik de ses, og er hjerteskærende for hende fordi det er på den måde.

Situation 3 – Den meste relevante situation i det tidligere liv.
Alder: 29
Her hun i et område med mange telte. Hvilket er det sted hun bor sammen sin familie. En situation hvor hun har det godt, og bliver mindet om hvor vigtig hendes familie er. Essensen at hun er der for at passe på sin familie og ikke omvendt.

Situation 4
Alder: 60-70´erne
Her er hun blevet gammel og befinder sig stadig i samme landsby. Hun beskriver at hun føler sig alene. Jeg spørger indtil om hun selv havde fået børn, og hvad der skete med forholdet til den mand, som hun i sin ungdom var hemmeligt forelsket i. Hun svarede at hun ikke selv fik børn, og manden forsvandt, hvilket gjorde hende ulykkelig.

Situation 5
Alder: 80 ´erne
Her føler sig slidt og bange for at dø alene. Denne situation er kort før hendes død i dette tidligere liv. Jeg tæller hende igennem dødsscenen, hvor hun slipper den fysiske krop og er i den åndelige verden. Det er en befrielse for hende at slippe denne gamle krop, og når hun kigger på denne gamle krop udefra, beskriver hun den som brugt.

Læring omkring dette tidligere liv hun kan bruge i hendes nuværende liv:
Familien betyder meget og hun skal bruge alle de ting hun kan. Hvor den vigtigste læring er hun er stærk nok uden sin eks kæreste og har troen på sig selv.

Derefter giver hun slip på det tidligere liv og alt det som ikke hører til i det nuværende liv, samtidig skabes der integration af visdom og forståelse.

Hvad sker der efter hendes Tidligere liv oplevelse

Efter afslutningen af hendes tidligere liv oplevelse, bliver hun guidet, til et sted som hedder det åndelige rum.
Hvor hun ved er der er noget der skal til at ske og bliver mindet om hvor vigtig at nysgerrigheden er i hendes nuværende liv, ligesom det var i Nikitas.

Hun kommer derefter i det åndelige mødested, som hun beskriver som en kuppel, her opstår mødet med hendes afdøde mor. Hun er der for at fortæller hende at hun er god nok og at hun følger hende fra der hvor hun er. Hun får en gave, som er et symbol på hendes hjerte.

Derefter kommer der besøg fra hendes Farmor. Hun giver hende et kæmpe smil og informationen om hun skal blive ved med at være stærk.

Efter et kort besøg i livmoderen indtil hendes nuværende liv, bliver hun talt op igen til normal bevisthed.

Se Bettinas Sjælerejse på video


Se et sammendrag af Betinnas sjælerejse. Videoen varer ca. 20 min og viser nogle af de oplevelser som hun fik undervejs.

Få din egen sjælereje

For dig som er nysgerrig i selv at få en sjælerejse, er det vigtig at vide at sjælerejser er for alle med interessen. Det kræves ikke at du tro på noget bestemt eller du har nogle specielle evner. Vigtigst er at du har lysten og er åben overfor den oplevelse som venter dig. Selve oplevelsen er absolut sikker og der kan ikke ske noget negativt undervejs.

Du vil komme til at opleve lige præcis det som er meningen du skal opleve, hver ken mere eller mindre. Derudover vil det opleves på den måde som passer til dig. Nogle vil se det som billeder, hvor andre vil mere mærke oplevelsen eller bare vide hvad der sker. Uanset hvad så har du din måde og det er vigtigt at vi går med den. En anden vigtig ting at vide omkring sjælerejser og hypnose generelt, er at du altid vil have en grad af bevidsthed under oplevelsen.

Du vil aldrig være helt ”væk” eller sove. Derimod vil du kunne huske rigtig meget af oplevelsen undervejs og hvis du af en eller anden årsag skulle få brug for at afbryde processen. Vil du altid kunne gøre det, hvad enten det er fordi du skal på toilettet eller af andre årsager.

Du kan også blive sjælerejse guide

Interessen indenfor sjælerejser er øget markant indenfor de sidste år. Flere og flere ønsker at få en dybere forståelse for dem selv. Samt troen på der må findes mere i livet end blot at være i en fysisk krop.

Derfor er det at udbyde sjælerejse blevet mere naturligt. Hos New-You kan du lære alle de relevante teknikker i at lave sjælerejser. Hvor du starter på Regressionsterapeut Basic kurset, som giver dig alle de basale teknikker i at guide i relevante tidligere liv. Hvor du derefter kan koble det avancerede kursus på, som hedder Regressionsterapeut Avanceret. Samt slutteligt tage kurset som intuitiv spirituel guide, som samler alle aspekter.