Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
  • Gratis Hypnose Mp3
  • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Selvhypnose Kursus(7Path)

Selvhypnose kursus


positiv påvirkning af sindet29 71 41 90

Ny generation af selvhypnose

 

Selvhypnose fjerner gammel programmering

Der er et gammelt ord sprog, som siger at man er nødt til at tømme koppen, før man kan fylde nyt i den. Det samme gør sig gældende med selvhypnose, hvis man ikke har fjernet gammel uhensigtsmæssige programmeringer. Vil forslagene man stiller det underbeviste sind, skulle gentages mange gange før den acceptere dem. Hvis den overhovedet gør det. Derfor virker affirmationer, også meget begrænset. Hvilket kan være at kigge sig selv i spejlet og sige ting til sig selv som man ønsker i livet.

Designet til at passe ind i hvad du tror på

7Path® er ligesom en slags antivirus software for det menneskelige sind. Der ved at fjerne, gamle ubrugelig programmering. Påvirker ens liv, positivt på mange områder. Derudover kan man når man er kommet længere i sit 7path® praksis, begynde at stille sit underbeviste sind. Som sætter gang i ens personlige og spirituelle udvikling. 7path® er special designet til at passe ind i hvad du tror på. Uanset om du er troende, ateist eller er en spirituel person.

En lille daglig indsats med stor effekt

7Path® skal bruges hverdag. Det kan ses som en lille daglig indsats, med en stor effekt. Det skal bruges 3 gange dagligt. Morgen, et tidspunkt midt på dagen og så lige inden man falder i søvn. Tiden man bruger til det kan svinge fra 5-20 min. Pr. gang. Når man gør det inden man falder i søvn. Gør man det praktisk talt, indtil man falder i søvn. Som det sidste man gør. Hvilken har den fordel at det underbeviste sind, arbejder med videre med forslagene i nattens løb.

Selvhypnose kursus københavn

Har du prøvet meditation/mindfulness og synes det er svært? Så er selvhypnose måske noget for dig

Selvhypnose er et simpelt alternativ til meditation & mindfulness. Udfordringen for nogle mennesker når de skal meditere eller lave mindfulness er at de tror det skal være på en bestemt måde. At de absolut skal have tankerne ud af sindet, hvilket er utrolig svært. Fordi der dukker nye tanker op hele tiden. Med 7Path selvhypnose bruger vi disse tanker og kropslige fornemmelser. Til at skabe indre ro og programmere sindet i den retning, som man ønsker. Derfor er der flere og flere der får øjnene op for selvhypnose, og bruger det som en daglig rutine, istedetfor meditation o.lign. Ønsker du at skabe mere indre ro og samtidig kunne programmerer dit sind positivt på samme tid, så kan selvhypnose være et seriøst bud.

Hvad er forskellen på 7Path selvhypnose og klassisk selvhypnose?

Forskellen på disse er stor, hvor vi med 7Path arbejder med sindet på den måde den er konstrueret, og udnytter disse muligheder, til vores fordel. Vil man med selvhypnose i klassisk forstand, stille sig selv nogle simple forslag. Udfordringerne med dette er at der er stor sansynlighed for at sindet vil afvise disse forslag, fordi de ikke passer til de programmeringer, der er ligger der i forvejen. Derudover er 7Path indsigtsbaseret hvilket vil sige at udover at vi får ryddet op i de gamle følelsmønstre, kan der også dukke vigtige indsigter og forståelser om mens man laver det.

Virker bedst når det er indlært i hypnose

Et trænet sindet i at gå hypnose, gør det nemmere at komme ind og ud af tilstanden igen. Fordi hypnose er naturligt for sindet, bliver det hurtigt nemt at gå i den rette hypnose dybde, som gør at selvhypnose virker mere effektivt. Derudover gør vi brug af at ligge de erkendelser ind som du lærer på selvhypnose kurset, under hypnose, dette giver den mest optimale form for indlæring af disse.

Kurser giver optimale muligheder for at lære selvhypnose

Når selvhypnose indlæres i en gruppe. Giver det en dybere indlæring og forståelse, end hvis man lære det enkeltvis. Der opstår en helt speciel energi og synergi under disse kurser. Ligesom det sker når man mediterer i fællesskab. Du kan tage både det grundlæggende og overbygnings selvhypnose kurset hos New-You i København.

Selvhypnose i københavn

Grundlæggende selvhypnose kursus

Der arbejdes intensivt på kursus dagen. Hvor du får alt det nødvendige teori og derudover en masse træning i selvhypnose. Så det hele ligger på rygraden og klar til brug efterfølgende. Du får udleveret dit eget 7Path hæfte. Hvor baggrunds teorien står og du kan notere dine egne erkendelser, som du bruger under selvhypnosen. På det grundlæggende kursus kommer du til at lære 5 erkendelser, som udover at rydde op i gamle følelsesmønstre, mindske stress også gør at du kan programmerer dit sind i den retning du ønsker i livet. På en simpel og meget virksom måde, som adskiller sig væsentlig fra klassisk selvhypnose. 

Du får er et værktøj for livet

Når du først har lært selvhypnose teknikkerne, har du et værktøj for livet. Som du kan op og ned justerer efter dine behov og ønsker. Du vil praktisk talt, med disse simple teknikker have alt hvad du behøver for at påvirke dit sind positivt i fremtiden.

Kurset er for alle interesserede

Selvhypnose er for alle som ønsker et simpelt og meget virksomt værktøj, der kan bruges i dagligdagen. Der behøves ingen hypnose, meditations erfaring eller lignende.

Kommende Grundlæggende selvhypnose kurser:

Selvhypnose kursus efterår 2019
Dato: 15/11 – 19
Tidsrum: 9 – 16
Pris: 1900 kr.

Fuldt Booket – Ingen ledige pladser

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.