29 71 41 90 info@new-you.dk

Regression betyder at gå tilbage og i hypnose sammenhæng, er det når vi arbejder med noget som enten er skabt tidligere i ens nuværende liv eller tidligere liv. Måden der arbejdes på er to vidt forskellige metoder, der dog til tider kan overlappe hinanden og derfor vil det være en god ide, at vælge en hypnotisør der mestre begge dele (læs mere om forskellen her). I denne artikel kan du se et video sammendrag fra en tidligere liv oplevelse, der i dens fulde længde bliver brugt, som en del af online undervisningen.

Regressionsterapi er fascinerende og helt naturligt

Mange mennesker er fascineret af muligheden for, at kunne få spirituelle oplevelser med hypnose. Trods det fakta, at disse oplevelser både er naturlige og noget alle kan opleve, så er der stadig nogle som er bange og tror at dette kræver specielle evner. Hos New-You ønsker vi at mane disse overbevisninger til jorden og derfor deler vi gerne videoer med helt almindelige mennekser, som får oplevelser udover det sædvanlige.

Se video med Lars her

I denne video kan du se et sammendrag af en tidligere liv oplevelse (regressionsterapi), her er det Lars derigennem sin indre rejse, får skabt en større forståelse for det liv, han lever nu. For hvis der er noget som regressionsterapi og sjælerejser, virkelig kan gøre er, at skabe en dybere indsigt og forståelse for det liv man lever nu. Hvilket for mange er guld værd, fordi disse informationer, kan være utrolig svære at finde andre steder. Måske du allerede har set Lars i video demonstration, omkring hvordan man kan komme i hypnose på sekunder? Hvis du ikke har det kan du se demoen her.

Gør som Lars, få en dyb indre rejse

Hvis du selv kunne tænke dig, at få en indre rejse ligesom Lars, så er der flere muligheder hos New-You. Du kan enten vælge regressionsterapi eller få en sjælerejse, forskellen ligger i længden og mulighederne under en session. Hvor regressionsterapi typisk er for dig som ønsker, at opleve tidligere liv, er en sjælerejse mere hvis du ønsker at holde alle muligheder åbne og gerne vil have en bredere og dybere forståelse.