Kontakt


Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Regressionsterapeut Basic – Tidligere liv hypnose

Regressionsterapeut Basic (Tidligere liv guide)
29 71 41 90

Grundlæggende kursus indenfor regressionsterapi

Spirituel regression er spændende og utrolig givende både for personen som får denne rejse og regressionsterapeuten som udfører denne. Med regressionsterapi guider vi klienter tilbage i tiden til tidligere liv, som er relevante for deres nuværende liv. Dette kan lade sig gøre på alle som har lysten til denne oplevelse. Uanset hvad man tror på i forvejen. Essensen i dette er at når vi arbejde på disse planer dukker der ofte visdom og forståelser op, som kan være svært at finde andre steder. Som for mange virker transformerende og nogle ligefrem livsændrende.

Regressionsterapeut Basic 2 dage

Regressionsterapi er en seriøs måde at guide på og ikke nogen ”turist tur”

Vi arbejder kun med tidligere liv som er relevante for nuværende liv. Du lærer ikke at lave såkaldte turist ture, hvor folk bliver guidet tilbage til flere tidligere liv og oftest irrelevante liv, som ikke har den store forbindelse til nuværende liv. Faren der kan være forbundet ved dette er at klienter får en masse information, som kan gøre at de er mere forvirrede efter sessionen, end da de startede. Derfor er det vigtigt at lære at guide rigtig, finde de informationer som har relevans for klienten og kunne afslutte sessionen ordentlig.

Dette kursus lærer dig de basale teknikker til at guide i relevante tidligere liv

Der er flere måde at arbejde med regressionsterapi. Hos New-You handler det om at du lærer at guide folk, så de får en dybere forståelse for dem selv. Hvilket gøres bedst, når der arbejdes med relevante oplevelser. Dette kommer du til at lære på Regressionsterapeut basic. Derudover lærer du de basale teknikker til at hive essensen ud af oplevelserne og integrere dem i nuværende liv. Så når du først mestre de basale teknikker (som er hurtige at lære). Vil du kunne guide i relevante oplevelser, og være med til at give dine kommende klienter en oplevelse udover det sædvanlige (også selv om dette er et basis kursus).

Regressionsterapeut Basic har en simpel grundlæggende struktur

Selve strukturen i denne måde til guide andre i tidligere liv, er både simpel og fleksibel i sin opbygning. Dette gør at du hurtig mestre at, lave succesfulde sessioner og der altid er en struktur som kan faldes tilbage på, hvis der skulle opstå usikkerhed. Derudover lægges der op til at du med tiden, kommer til at bruge disse teknikker intuitivt og gøre dem til dine egne.

Regressionsterapeut Basic KBH øve

Nej, du behøver ikke en længere varende uddannelse for at kunne guide andre

På kurset som regressionsterapeut, lærer du de vigtigste grundlæggende teknikker, sikkerhed og får den viden der skal til for at kunne gå i gang på egen hånd. Dette er et rigtig godt opstarts kursus, både for dig som ønsker den fulde spirituelle hypnose uddannelse, og dig som gerne vil tage det hele et skridt ad gangen.

Hvor lang tid tager Regressionsterapeut kurset?

Regressionsterapeut Basic er et intensiv kursus på to dage. Der gradvist bygges op og afsluttes med at, du laver en fuld regression til tidligere liv. Kurset består hovedsageligt af praktiske øvelser, med passende mængde teori. Du vil opleve at, guide i tidligere liv flere gang undervejs. Derudover vil du på kurset, selv få muligheden for at blive guidet af dine medkursister.

Kære Benny.
Jeg vil her sende dig et par ord omkring min oplevelse af at deltage på dit kursus som Regressions Terapeut.

Først og fremmest er det for mig vigtigt at få understreget, hvor behagelig og HELT nede på jorden Benny er som person.
Benny sørger for at få skabt en rolig og samtidig spændende atmosfære omkring det han laver.
Der er ingen tvivl om at han brænder for det han laver, og han har absolut ingen tvivl omkring hvad der er muligt for os mennesker at udføre – hvis blot man vil det.
Med disse egenskaber som menneske, forstår Benny at give et sindsygt kick-ass og intenst kursus, som giver alle de værktøjer der skal bruges, for selv at blive regressionsterapeut.
Selve uddannelsen er hands-on, hvilket jeg jo som person er helt vild med, for det er sgu her du får fingrene ned i bolledejen, og får mærket, sanset og afprøvet hvad disse “kræfter” indeni kan udføre, både som den der modtager og den der guider.

Alt i alt er jeg dybt imponeret over hvor meget jeg har fået med mig, på 2 dage, og jeg er super klar til at prøve metoderne af og få udviklet dem til “mine egne”.

Hilsen
– Helene

Hvad er kravene for at kunne deltage på regressionsterapeut basic?

Du behøver ingen forudgående kendskaber for at deltage på dette grundlæggende kursus. Det er dog vigtigt at du som regressionsterapeut ønsker at arbejde med andre mennesker og har lysten til at guide i den åndelige verden. Selve kurset passer rigtig godt sammen med b.la hypnoterapi og healing. Samt kan være et godt start sted for at lære at guide på et spirituel plan.

Hvad kommer du til at lære på regressionsterapeut basic

 • Induktion
 • Arbejde med relevante tidligere liv
 • ID – Identifikation
 • Mød åndelige vejleder/brugen af denne.
 • Brugen af healingsrummet
 • Guidings teknikker
 • Nedtælling/optælling
 • Udtrække essesens af det/de oplevede tidligere liv og integrering i dette liv
 • Afklaring af klient spørgsmål
 • Praktisk træning – Med supervision af underviser
 • Teori – Anbefaling af litteratur

Du får adgang til online video materiale efterfølgende

Du vil kort tid efter kursets afslutning, få adgang til online video materiale. Som er med til at støtte op omkring det lærte. Her får du b.la adgang til alt relevant teori, der er gennemgået på kurset. Derudover får du adgang til video cases, hvor Benny demonstrere regressions teknikkerne på live klienter.

Regressionsterapi basic
Tidligere elever på Regressionsterapi Basic

Hvilke overbygnings muligheder er der hvis du ønsker videre uddannelse?

Når først du har taget det grundlæggende kursus indenfor regressionsterapi og ønsker mere uddannelse. Kan du tage den fulde Spirituel Hypnose Uddannelse, som indeholder nogle af markedets mest avancerede og nytænkende teknikker.

Regressionsterapeut Basic kurser

Forår – 2020:
11 Jan + 12 Jan
Pris: 3495 kr.

Earlybird pris: 2900 kr. (Gældende frem til 31/12-19)

Betalingsmuligheder på denne uddannelse:
A) Betal det fulde beløb på én gang.
B) Gebyrfri ratebetaling på 2 eller 3 månedlige afdrag (Bliver hævet automatisk på din konto).

Tilmeldingen sker ved at trykke på knappen nedenunder og udfylder felterne, når din tilmelding er gået igennem vil du modtage en bekræftelse på at din plads er sikret.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 5.0 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser på Google.