Kontakt

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, special rabatter og disse to lyd-filer gratis:
 • Gratis Hypnose Mp3
 • Spirituel Hypnose Mp3
 

Ring på +45 29 71 41 90

Kontakt

Avanceret Regressions kursus for hypnotisør

Avanceret Regressions kursus for hypnotisør


Regressions hypnose er den moderne hypnoterapeuts vigtigste værktøj

Der er flere vigtige værktøjer i den moderne hypnoterapeuts værktøjskassen. Den vigtigste er Alders regression, hvor vi tilbagefører klienten til tidligere episoder i deres liv. Hvor der er opstået misforståelser og sået følelsesmæssige spændinger og blokeringer i klienten. Der senere har udviklet sig til enten fobier, angst eller afhængigheder. Med alders regression arbejder vi med primær følelserne som f.eks frygt, ensomhed, ked af det hed og utilstrækkelighed. Når disse er sat på plads i klienten, mærker de fleste et positivt følelsesmæssigt skift, som også mærkes kropslig. Fordi tingene hænger sammen. Så når vi arbejder med det underbeviste sind og bruger regression. Vil klienten få dyb indsigt i hvad det hele handler om, få neutraliseret det følelsesmæssig mønster og blive motiveret i den retning de ønsker.

Hvilke typer problemstillinger kan man bearbejde med aldersregression

Med avanceret regressions hypnose kan du arbejde med stortset alle typer problemstilling som dine klienter kommer med. Fordi alle problemstillinger er bundet i følelser som udspringer fra det underbeviste sind. Så

Stol ikke på hvad klienten tror det handler om

De fleste mennesker tror at de ved hvad det hele handler om, hvilket sjældent er tilfældet. Grunden til at så mange går og tror dette, er at ens beviste del af sindet elsker at kunne give en forklaring på alt. Så er den ligeglad med om det er rigtigt eller forkert. Dette er også derfor at mange som går i almindelig samtale terpi, pludselig kommer til et punkt hvor de ikke rykker sig længere eller der overhovedet ikke sker noget fra start. Fordi det praktisk talt er umuligt at genkalde hvad det i virkeligheden handler om, men kun kan huske der hvor følelsmønsret har været kraftigst. Får vi ikke neutraliseret mønsteret der hvor det er skabt, bliver der ikke en fuld forløsning. Det er heldigvis her hvor alders regression kommer ind i billedet, for med dette værktøj guide vi klienten til de underliggende årsager og forløser dem.

Det underbeviste sind kender alle svarene på hvorfor klienten spænder ben for sig selv

Når vi arbejder i den rigtige hypnose dybde og bruge moderne regressions hypnose. Kommunikerer vi direkte med klientens underbeviste sind, som kender alle svarene på “hvorfor” klienten begrænser sig selv. Dette kan vi gøre uanset hvor meget klient bevist om problemstilling eller ej. Det vigtigste er at klienten ønsker forandring og kan mærke han bliver begrænset på forskellige områder. Så vil du lære at hvordan du skal kommunikere og guide klientens underbeviste sind til at finde de helt rigtige underliggende årsager, der end måtte være.

Markedets mest avancerede og detaljerede tilgang indenfor regressions hypnose

Der findes flere måder at lave regressions hypnose på, både indefor dette liv og tidligere liv. Jeg har lært mange forskellige igennem tidernes løb. Og er kommet til at den som vi også bruge på 5-PATH hypnose uddannelsen. Helt klart er en af markedets mest avancerede og detaljerede indenfor området. Her er det hele gennemtænkt ned til den mindste detalje. Så når du først mestre denne form for regressions hypnose, hører du til indefor de bedste hypnoterapeuter.

Hvad kommer du til at lære på alders regressions kurset?

 • Induktioner
 • Navigere i regression
 • Regressions forståelse
 • Hvordan man arbejde med de rigtige følelser
 • De 5 indikationer for du har fundet årsagen til klientens udfordringer
 • Hvad gør du hvis klienten ikke vil lade sig tilbageføre
 • Brug af gestalt spørgsmål
 • Lær de fantastiske 5 spørgsmål
 • Nedtælling/optælling
 • Progression
 • Segue – overgang til suggestion
 • Post hypnotiske suggestioner
 • livmoder arbejde
 • Håndtering af spontan regression til tiligere liv
 • Brug af regression til rygestop

Lær hvordan du bruger regression i efterfølgende sessioner

Når du arbejder professionelt med regressions hypnose. Behøver de fleste flere end en session, for at få sat alle aspekterne på plads. Det er vigtigt at vi gør arbejdet ordentlig og skaber så stor en succesrate som muligt. Hvilke du kan med disse teknikker. Vi vil komme ind på hvordan du maximere effekten af de efterfølgende sessioner, indtil vi har nået et godt resultat.

Hvad får du ekstra på dette kursus

Jeg har med dette kursus valgt at tage alle tænkelig aspsekter med som kan ske når man laver seriøs alders regressions hypnose. Derfor lærer du også at kunne håndtere hvis klientens problemstillinger er skabt i livmoderen eller i forbindelse med fødslen. Derudover at kunne håndtere hvis klienten skulle spontant regressere tilbage til et tidligere liv.

Ekstra Ekstra lær at skabe succesfulde rygestop med regression

Når du bruger regressions hypnose på en speciel måde i forbindelse med rygestop. Skaber du nogle meget mere effektfulde rygestop sessioner. Her inddrager vi også andre teknikker som f.eks direct drive, progression og en simpel form for parts terapi.

Er du tidligere elev hos new you får du 50% Rabat på kurset

Har du taget 5-PATH hypnoses uddannelsen hos new you tilbydes du dette kursus til halvpris. Få genopfrisket det som du har lært, samt få nogle ekstra værktøjer på dette kursus.

Deltag igen gratis hvis du ønsker en opfriskning af det lærte

Som med alle andre kurser og uddannelser hos newyou kan du deltage igen gratis på samme kursus/uddannelse. Såfremt der er ledige pladser på det kommende hold. Kontakt for at høre om denne mulighed.

Kommende Avanceret regressions kurser:

Nye datoer på vej
Pris: 2900 kr.

Læs vores anmeldelser på Google

New-you Hypnose har 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser på Google.